Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Van Gölü

2. DOKTOR63

Van Gölü

3. DOKTOR63

Van Gölü

TATVAN Van göl sınırında ama Bitlis e bağlı sahil boyu nca park alanı .halkı gece 12 ye kadar sahil boyu park larda kimi piknik ,mangal çay kahve sini içenler ,sahil parklarda restorantlar kafe ler çok fazla yüzmek isteyenler için sahili var. liman i var feribotla aracınızla van a...

4. DOKTOR63

Van Gölü

5. DOKTOR63

Van Gölü

Öncelikle belirtmek isterim ki Van gölü çevresi güvenli insanları oldukça kibar ve yardımsever. kamp edeceğiniz konusunda göl çevresinde her yerde rahatlıkla konaklayabilirsiniz ,parklar sahiller vs kimse burada park edip kamp yapamazsınız söylemez ,yerli yabancı bir çok karavan görürsunuz...

6. DOKTOR63

Van Gölü

GEZİMİZ 1. TATVAN 2: AHLAT 3:ADİLCEVAZ 5:ERCİŞ 6: MURADİYE 7:VAN 8:EDREMİT 9:TATVAN

7. DOKTOR63

Hidrofor Problemleri

Tesisat ortak olduğu için,hidrofor boruda ki basınç düştüğü an hidrofor çalışır prensip bu bunu zaten herkes bilir ,senin problem mutfak musluğu veya boru ile mutfak musluğu arasında ki hortumdada olabilir tıkayan bir neden var , şunu sorabilirsin tıkayıcı bir şey varsa banyo ile mutfak aynı...
  8. DOKTOR63

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

tüm buzdolabı için normal .buzlanması da normal ilk etapta kesintisiz çalışmasıda normal . dolap restans derecesine gelene kadar surekli çalışır . sonra durur içerinin ısıına göre çalışıp durur

9. DOKTOR63

ses rahatsız edecek düzeyde değil ,

10. DOKTOR63

100 amper jel 2 yıllık
  11. DOKTOR63

hocam ben 12 volt motoru internetten aldım ,bulunduğum ilde bu işi yapan yoktu bende normal bir buzdolabıcıda yaptırdım , 220 deki gaz kadar 12 volt gazı bastığı için çok iyi soğutmadı ,sonra motoru aldığım firma ile görüştüm eksik miktarda gaz basıldığı içinmiş ekleme yaptım demem o ki...

12. DOKTOR63

hocam ben 220 kullandoğımda kons kullanmadığım için bu konuda tecrubem yada bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağim ,
  13. DOKTOR63

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

karavan yapılmadan görüşmek gerekiyor ,teste girmesi hem çok masraflı hemde araca zarar veren bir uygulama ,daha önce aracın marka ve modelinde benzer bir işlem yapılıp testi başarı ile geçmiş dosya varsa aracınız teste girmeden ruhsat alabiliyorsunuz . bende muhendis muhendis aradım çoğu bu işi...
  14. DOKTOR63

ilk önce 2400 lik invertör ile kullanıyordum , iki buzdolabı çalışıyor gibi enerji harcıyordu 12 volt a çevirttim soğutma konusunda 220 den hiç bir farkı yok enerji azaldı

15. DOKTOR63

merhaba öncelikle muhendisle irtibata geçiniz aracınızın markasına uygun proje varmı .muhendis uygun derse ,yasalara uygun koltuk eklersiniz ,muhendise resimlerimlerini atarsıız proje çizilir onayklanır size gönderir ,tse ve tuvturk ten sonra ruhsata işlenir
  16. DOKTOR63

sakaryadaki şirket:5442862024
  17. DOKTOR63

banada çok kişi olmaz dedi ,internetten araştırdım çok yeri aradım ,adanada birini aramıştım en son sakaryadaki muhendis elimizde daha önce yapılmış sizin araca uygun koltuk ekleme projesi varsa olur dedi ve iki proje arka arkaya yapıldı ,sonra tsi sonra tuvrurk sonunda ruhsat M1 özel amaçlı...

18. DOKTOR63

Şanliurfa

karavan için park keşke tüm illerde güvenli rahat merkezi lokasyanların oldugu bir liste olsa .il il dolaşırken cok rahat olur du
  19. DOKTOR63

Şanliurfa

açık alan otoparktır belki belli bir saatten sonra giriş çıkış yoktur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR