Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Geceyi Artvin boçka ilçesinde Çoruh nehri manzarasında geceledik

2. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim Yol boyunca eşim sağolsun fizy den her yörenin şarkılarını dinleyerek geçiyoruz
  3. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Tortum şalelesi nden sonra rotayı Karadeniz e çevirdik tekrar Erzuruma döneceğiz Artvin e geldik şehir merkezini gezdim şirin bir şehir ama dağlık çok keskin 180 bazen 180 nin üzerinde virajları var her tarafı viraj Esnafını sevdim Doğası manzarası çok güzel Çok durmadık hemen çıktık

4. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim
  5. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim

6. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Tortum da gecelemek isteyen otoparka girip şalaleye yakın oyun parkının yanına park edilebilir günlük 10 tl

7. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Erzurum Ulu camiden
  8. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Kale Çift minare medresesi Erzurum evi
  9. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Erzurum merkez den Üç kübbet Çifte minare Erzurum evi

10. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Tortum şalelesi Erzurum -Artvin 109 Km de giriş ücretsiz otopark ücretli 10 tl, 100 metre yukarısında park edebileceğiniz yer varmış orası ücretsiz gezi turları oraya park ediyor çok güzel kesinlikle görülmesi gereken bir yer ama bakımsız bakım yapılsa harika olur

11. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim Elektrik var ben daha önce çadırda kullanmıştım yinede soktular Siz kullandınız mı? Evet ise hangi marka yı kullanmayı tercih edeyim
  12. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Resim paylaşımını telefondan paylaşamıyorum daha sonra paylaşacağım

13. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim Yazlık evler var, kamp yapmak için oldukça musait kimse sizi rahatsız etmiyor, göl kenarında bakkal yok fakat yürüme mesafesinde bakkal fırın A101 var Sivrisineği çooook fazla gece yatmadan önce bir ışığı açık bırakıp 30-60 dk hepsini arındırmanız gerekiyor Temiz Su ve...
  14. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Çifte minare Çırak usta her biri bir minare yapar çırağın minaresi ustanın ki den daha güzel olunca kendini minareden atar osmanlı döneminden kalan bir eser , üç kümbet Selçuklular dan kalma türbe
  15. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Araçla merkeze geldik, Erzurum merkezde yakutiye medresesi

16. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Abdurrahman gazi türbesi Sahabe olan bir zat , manzara müthiş Piknik yapabileceğiniz ve dinlenebileceğiniz banklar var, su ve wc var Karavana su alabileceğiniz çeşmeler var
  17. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Sabah namaz dan sonra yola çıkarak Erzuruma vardık , Erzurum Şanlıurfa ya göre soğuk tu sabah 15 derece idi İlk önce nane Harun milli parkına gittik Burada Aziziye ve mecidiye tabyaları vardı
  18. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Sivriceden öğlen çıktık Bingöl üzerinden Erzurum A doğru yol aldık, Bingöl de gezilebilecek bir yer bulamadık, Erzurum çat ilçesine gelince yol alacak mecalim kalmadı yol dağlık olduğu için çok vakit aldı

19. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Ordan çıktık hazar gölü kenarında sivrice de konakladık harika bir göl, güvenlik gayet iyi akşam ezanından sonra polisler kontrol etti, yatsı namazından sonra bekçiler tek tek araçları kontrol ettiler içim gayet rahat, penceremden gölü izleyerek uzanmak güzel Sivrisineği çok karavanda olmamız...
  20. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Harput ta 4.5 km aynı mekanda buz mağara var mağaranın girişini çok zor bulduk yolu bırakın patika bile yok, mağara girişi yıkılan taşlarla kapanmış,hizmet sıfır kimse yok, mağaraya giriş tehlikeli gitmeye değmez

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR