Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Tüketim Alışkanlıklarımız Hakkında

Selin hanım Hepsine katılıyorum Ben de uygulamaya çalışıyorum. Hiçbir karavan firması ile bir bağlantım yok ama merak ettim,ben de incelemek isterim. Bahsettiğiniz karavan firmaları hangileri? Sosyal medyadan nereden incelediniz? Bunun cevabını özelden de verebilirsiniz

2. omnitemporal

Açılır - Kapanır Evye / Katlanır Evye

Tabii bir evye için çok pahalı Ayrıca buna normal musluk takarsanız katlanmaz. Musluğu da buradan almak zorundasınız Bayağı pahalı bir çözüm
  3. omnitemporal

Açılır - Kapanır Evye / Katlanır Evye

Bunu yapanı bulmak zor Şöyle bir ürün var Buna bakabilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-tekne-karavan-katlanir-lavabo-914741057/detay

4. omnitemporal

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Tabiki de ısmarlarım,dönüşte denk gelirse, hayırlı yolculuklar
  5. omnitemporal

Gürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocam

6. omnitemporal

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Bazı şeyler ise teknik olarak pek mümkün değil Güneş enerjisi ile Klima çalıştırmak, Güneş enerjisi ile elektrikli ısıtıcı kullanmak gibi

7. omnitemporal

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Şu anda ev konforunu karavana taşımak için gereken para, karavanın maliyetinden daha fazlaya gelir Çünkü herşey aşırı derecede pahalandı. Kimse dillendirmiyor ancak malesef Türkiye'de hiperenflasyon durumu söz konusu Akülerin TL fiyatına bakmak ve birkaç yıl önceki fiyatları ile karşılaştırmak...
  8. omnitemporal

Haftaya biraz yumuşayacak havalar Biraz bekleyin bence
  9. omnitemporal

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

@nasah Arkadaşımız 2017 de bu konuda aydınlatıcı ve işe yarayacak bir makale paylaşmış ama pek ilgi görmemiş,cevap yazan olmamış,demek ki insanlar bu sesden çok fazla rahatsız değil

10. omnitemporal

Abi ben KBB uzmanıyım Ses bizim işimiz :)

11. omnitemporal

Bugün dikkat ettim, kulak verdim ilk defa hafif bir tık tık tık diye webastonun mazot pompasının sesini duydum Ama eberspacherdeki ses bariz duyuluyordu Bu çok az Bir de eberspacher'de sanki metale yada cama vuruluyor gibi çıt çıt şeklindeydi Webasto'da sanki tahtaya yada kartona vuruluyor gibi...
  12. omnitemporal

Daha önce eberspacher D2 kullanmıştım Şimdiki aracımda orjinal webasto var İkisini kıyaslamak gerekirse; Eberspacher'de sürekli çıt çıt diye bir ses oluyordu ve daha gürültülü çalışıyordu Webasto'da çıt çıt sesi yok ve daha az ses çıkarıyor Isıtma gücü aynı gibi

13. omnitemporal

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

Norveçle ilgili bir belgesel izlemiştim,2. Dünya savaşı sırasında ağır su yani doteryum oksit Almanlar atom bombası yapmak için Norveç'de bunu üretiyordu https://onedio.com/haber/adolf-hitler-in-pesinde-oldugu-ve-ii-dunya-savasinin-belki-de-en-buyuk-sirri-agir-su-712811
  14. omnitemporal

Çok soğuk yerlerde vebasto kullanırken ya biraz depoya gaz yağı eklemek,ya da depoya çok iyi izolasyon yapmak gerekiyor Yada depo karavanın içinde olacak
  15. omnitemporal

11 yıl önce kuzenimle kışın, Güney Maxi çekme karavan ve Peugeot 307 ile Eskişehir civarında bir göl kenarına gittik Gündüz hava 3-4 derece idi. Göle balık tutmak için ağ attık Karavana geçip vebastoyu çalıştırıp rakı açtık, yemek yedik. Arada dışarı çıkıyorduk Gece bir baktım hava sıcaklığı -20...

16. omnitemporal

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

Aynen, Avustralya'ya yada Tayland'a gidip karavan kiralayıp bir hafta gezip,deniz tatili yapasım var Sonra döviz kurlarına bakınca Eskişehir'de kartopu oynamak mantıklı geliyor Konuya dönersek arkadaşın su temini konusunda,pis suyu nereye boşaltacağı konusunda bir planı vardır diye düşünüyorum
  17. omnitemporal

Haa banyo işi de o arada hallolur :)
  18. omnitemporal

Tek veya çift kişiyseniz,az ile yetinirim,çok fazla konfor aramam derseniz,neden olmasın? En önemli konu karavanı koyduğunuz yerin güvenli olması Ben bekar olsam, çocuklar olmasa Pekala karavanda sürekli yaşayabilirdim diye düşünüyorum İzmir gibi bir yerde Öncelikle karavan için güvenli bir yer...

19. omnitemporal

Hyundai Country Karavan Yapımı

Güzel olmuş elinize sağlık Üst tarafın,iç kısmının diğer taraflarının fotoğraflarını da atarsanız Merak ettim
  20. omnitemporal

O sürekli motor sesi eşliğinde oturmak da cabası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,686
Kaydolan Son Üyemiz
dygdg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR