Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Akü Ve Güneş Paneli Desteği Ile Yer Tipi Klima Çalıştırılabilir Mi?

Tecrübelerime dayanarak 2 saat klima çalıştırılıp,kapatıldıktan sonra yarım saat içinde o serinlikten eser kalmayacaktır

2. omnitemporal

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

20 yıl köyde büyüdüm,bisikletle gezdim hep,durup bir taş atınca kaçmayan köpek görmedim,hatta taş atarak kurt bile kovaladım
  3. omnitemporal

Ana yollara mümkün olduğunca çıkmadan, Tam elektrikli değil de, elektrik destekli bisiklet daha güzel olur Az birşey pedal basınca elektrik motoru devreye giriyor Böyle bir e-bike ile tüm Barcelona'yı gezmiştik

4. omnitemporal

Motor bende düşünüyorum 50 lik alıp b ehliyet ile kısa mesafelerde keyif için kullanayım diyorum
  5. omnitemporal

Hocam artık unut onları,boşver takma kafana

6. omnitemporal

Vw Transporter T6.1 Dönüşümü

05327645808 Hikmet bey Ankara wossa servis T5 açılır tavan ve dönüşüm işi yapıyor En doğru bilgileri ondan alırsınız

7. omnitemporal

Kamp Masası Tavsiyeleri

Bu tür akordiyon gibi katlanan bir masam vardı Ama pek kullanışlı değildi Bir süre sonra üstteki o katlanan şey tam fonksiyon görmedi ve düz durmamaya başladı,attım
  8. omnitemporal

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-weinsberg-caraone-390-puh-930969540/detay
  9. omnitemporal

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Saly, başoğlu vs değer kaybı yaşar,ben olsam yerli tercih etmem Swan dediğiniz türk malı ama fiyatları ithalden pahalı, kesinlikle o paraları haketmiyor, ithal karavan parasına yerli karavan almak saçma olur 300-400 bin bandında bir sürü ithal karavan var, bunlardan birini tercih etmenizi öneririm

10. omnitemporal

Karavanda Ateşli Silah ?

Gurur verici :)

11. omnitemporal

Karavanda Ateşli Silah ?

Böyle bir hayat düşünseydim ki çok isterdim Ege bölgesini tercih ederdim Akdeniz yada Batı Karadeniz'de olabilir Ege ve Akdeniz bölgelerinde kırsal kesimde hemen hemen her yer güvenli ve huzurludur İklim iyidir Batı Karadeniz'de çok iyidir Büyük şehirlerden ne kadar uzakta olursanız o kadar...
  12. omnitemporal

Karavanda Ateşli Silah ?

Ankara bu açıdan sorunlu,çok fazla çakal var Eskişehir bu açıdan iyidir Ege bölgesi de iyidir Samsun hariç Karadeniz Bölgesi de sakin ve güvenlidir Trakya'da da bu tür alkol alan çoktur,ama çok bulaşık değiller Doğu ve Güneydoğu Anadolu bile bu açıdan Ankara'dan iyidir

13. omnitemporal

Karavanda Ateşli Silah ?

Konu hortladı :smiley: Ben ateşli silah bulundurmuyorum Balta ve bıçak oluyor, yeterli olacağını düşünüyorum
  14. omnitemporal

Iveco E29.14 Fxl Eurobus Otobüs Karavan Dönüşümü

Mercedes 1 milyon km'yi aşan araçlara sıfır araç hediye ediyor Iveco böyle birşeyi 780 bin km de yapar bence Velhasıl kelam aracınızın km'si çok yüksek Bu demektir ki,her an arıza çıkarabilir Ayrıca isterseniz ölçün,bu araç her bir kilometrede 4 tl mazot harcar Bu dehşet bir tüketim Heyecanınız...
  15. omnitemporal

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Ben de biraz araştırdım Yanma odası çatlayınca böyle oluyormuş Bunun yedek parçası Çin'den bulunmaz Isıtıcı çöpe gider

16. omnitemporal

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Aktüel durum bizde şöyle; Hiperenflasyon yaşanıyor Elektrik, doğalgaz petrol ürünleri,içki, sigara aşırı pahalı Diğer herşey de çok pahalı Ucuz birşey yok Halkın yarısı açlık sınırında emekliler açlık sınırının altında yaşıyor Demokrasi, hukuk ve insan hakları yok İlk seçimde iktidar gidici
  17. omnitemporal

Bir de tam anlayamadık Almanya'da yoksulluk arttı mı? Gerçekten Almanya bizi kıskanıyor mu? :)

18. omnitemporal

Bizde asgari ücretle 288 litre alınabiliyor
  19. omnitemporal

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış Uyanmasa ölürdü maazallah E-10 hatası vermiş Çin malı dizel ısıtıcılardan uzak durmak mı lazım acaba? Dizel ısıtıcı kullanan arkadaşların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,892
Kayıtlı Üye Sayımız
166,686
Kaydolan Son Üyemiz
dygdg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri