Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

Sorun belli, tedavi belli demiştir bu şekilde bugün gelen 83.hasta ise, hangi birini dinleyecek Bende geçmişte devlet hastanesinde çalışmıştım,günde yüz hasta bakıyordum,hergün böyleydi, başhekimlik mecbur tutuyordu,,bir hastaya 5 dakika ayırabiliyordum, böyle olunca insan bir süre sonra robota...

2. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

Devlet Hastanesinde 68.sıra ise normal :)
  3. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

Abi sen iyileş,bak ben de balıkçıyım, Bilecik Sakarya arasında dev sazanlar olan bir yer biliyorum, beraber gideriz

4. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

Siz bilirsiniz Antidepresanlar konusundaki düşüncenize katılmıyorum, kesinlikle tedavi edici etkisi var, depresyonda beyinde seratonin ve noradrenalin dediğimiz hormonlar azalıyor,ilaç bunların düzeyini normale getirerek tedavi ediyor,ne yürüyüş ne de psikologla konuşmak beyindeki biyokimyasal...
  5. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

6. omnitemporal

Kimler Bunalım Da?

Geçmiş olsun Anlattığınız kadarıyla depresyonda olduğunuz kesin Depresyon birçok insanın hayatının bir döneminde ortaya çıkabiliyor, bazen bir olay tetikliyor,bazen de sebepsiz olabiliyor, Corona aşılarının böyle bir yan etkisi olduğuna dair bir kanıt yok bende de 8-9 ay önce depresyon...

7. omnitemporal

Cekme Karavanla Moskova

Bir ara Gürcistan ve Rusya arasında özerk bir bölgeyle ilgili anlaşmazlık yüzünden o sınır kapısı kapalıydı 3-4 yıl önce açıldığı yazıldı forumda,vladikavkaza gidenler oldu,son durum nedir bilmiyorum,bunu Gürcistan büyükelçiliğini arayıp sormanız lazım, Gürcistan'dan Rusya'ya sınır kapısı açık...
  8. omnitemporal

Sonunda Karavanda Tam Zamanlı Yaşama Hazırız

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
  9. omnitemporal

Aranıza Yeni Katıldım.

Biz de anlaşalım bu karavan firması ile Belli ki bu konuda çok iyiler Fiyatları da gayet makul

10. omnitemporal

Aranıza Yeni Katıldım.

Arkadaş yurtdışına çıktı galiba, cumartesiden beri ses yok Belki de işleri çok yoğundur

11. omnitemporal

Aranıza Yeni Katıldım.

Bahsettiğiniz karavan dönüşümünü KDV hariç 485 bin tl ye yapıyorlarmış KDV ile 600 falan olur,5 yaşından küçük bir araç tercih edersiniz ÖTV cezası ve araç fiyatıyla bu karavan size 100 bin Euroya gelir
  12. omnitemporal

Mercedes Sprinter Ambulanstan Motokaravan Yapım Aşamaları

Kolay gelsin Daha önce de ambulansı karavavana dönüştüren bir arkadaş olmuştu ve hiç ÖTV ile ilgili bir sorundan bahsetmemişti

13. omnitemporal

Kamp Yasağı

Sanırım genç arkadaşımız kamp dışı çadır konaklaması yapacak Ormanlık alanlara girmek Muğla ve Antalya'da Ekim ayına kadar yasak Ancak yol kenarlarında, ormanlık olmayan sahil bölgelerinde,yada ücretli kamp alanlarında yapabilirsiniz
  14. omnitemporal

Akü Ve Güneş Paneli Desteği Ile Yer Tipi Klima Çalıştırılabilir Mi?

O zaman size 12/220 tavan kliması lazım,araç hareket halinde Aslında araca klima takılması hareket halindeyken çözüm olur Bu ev tipi klimayı kamp yerinde 220 alarak kullanabilirsiniz Aslında hem 12 hem 220 ile çalışan tavan tipi klima olsa yolda akülerden,kamp yerinde 220 ile kullanılır
  15. omnitemporal

Araç sürekli çalışacaksa aracın kendi kliması soğutur zaten :)

16. omnitemporal

Hymercar Family 3 Hakkında

Parça sorunu dışında 32 yıllık araçlar her an arıza çıkarabilir Bir de bu araçlar uzun yolda yorar,yavaş gider,iyi ivmelenmez
  17. omnitemporal

İl/ilçe Sınırları Içerisinde Kamusal Alanda Park Etme

Mevzuat bilgi sistemine internetten başvuru yapıp, gelen cevabı beklemek mantıklı olabilir
  18. omnitemporal

İncekum Orman Kampı

Merhaba Ramazan Bayramı'nda İncekum Orman Kampı'nda konakladık Çok beğendik 10 tane civarında karavan alacak bir alan var,geri kalan bölümler çadıra ayrılmış,çok büyük bir kamp yeri,denize sıfır, ağaçlık bir alan,denizin bazı yerleri kayalık,ama rahatsız etmiyor, çadır ücreti günlük 50 TL,kaç...

19. omnitemporal

Vito 111 Bilgi

Bende var, 2004 111 CDI Şehir içinde çok yakıyor yüz km'de 11 litre Şehir dışında 9 litre yakıyor Onun dışında sorunsuz
  20. omnitemporal

Bir konuda çok fazla panel ve akü ile klima kullandığını söyleyen bir arkadaş vardı,hatta telefon numarası paylaşmıştı,son durum ne acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,892
Kayıtlı Üye Sayımız
166,686
Kaydolan Son Üyemiz
dygdg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri