Arama sonuçlarınız

1. janberkaydemir

Adım Adım Karavan'a Doğru

Resimdeki uygulamada belirtmek istediğim şarjlı pompanın altına piyasada satılan damacana kullanılmasıydı. Bu bir yükseklik sağlasa da damacananın tezgah üstü kalan kısmı çalışma alanını daraltmak da. Sifon ve gri depo sabitleme olmaması ugulama hatası. @Doğrucu Davut , Mutfak tezgahınız...

2. janberkaydemir

Dalgıç motorlu çözüm uygulaması çok yaygın. Bizde ilk zamanlar bu şekilde çözdük. Bu pompa şarjlı bir cihaz, açma kapaması var. Açtığınızda belli bir süre sonra kendiliğinden de kapanıyor. ( Bir sürahi 1,5lt kadar aktığında) mekanik çalışmıyor. Bizde tezgah altı 50lt bir depoda kullanacağız...
  3. janberkaydemir

Bu gün mutfak su tesisatı için çok hoşuma giden aşağıdaki uygulamaya denk geldim. 50 litrelik tezgah altı temiz su deposu ile çok yakın bir çözüm yapıyorsak da, uygulama güzel düşünülmüş...

4. janberkaydemir

İç Kaplama Kontraplak Boyası Hakkında

Karavanını kendi yapanlar, su bazlı boya ile boya işlemini de yapıyorlar. Kullanım açısından kozmetiğe önem verilmediği ve gezinin ön planda olduğu araçlarda , maliyet de düşünüldüğünde bu çözüm aslında sorunlu görünmüyor. Gerektiğinde tekrar boyamak da mümkün. Kozmetiğin de önem kazandığı...
  5. janberkaydemir

Karavan Için Lastik Seçimi

Karavan gezi tarzınıza göre karar önemli. Kaygan ve yumuşak zeminlerin , toprak yolların ve yerleşimin az olduğu rotalar düşünüyorsanız. Bu özelliklere uygun bir lastik kullanımı önemli. Biz Citroen Jumper aracımız için fazla araç ağırlığı olmayacağı için aracın kitapçığın da tavsiye edilen...

6. janberkaydemir

Motokaravan+bisiklet

Evet... https://www.byqee.tech/

7. janberkaydemir

Motokaravan+bisiklet

T5 gezilerimizde gerek araç alanı gerekse şehir içi park alanı bulma sorunu olmadığı için ihtiyac duymadik. Kondisyomuzda hep yeterli oldu. Araç büyüdüğünde şehir merkezine uzak park etme durumu fazlalaşacak. Eşimin dizinde sıkıntı olduğu için zorlama uygun değil. Bu sebep ile iki adet küçük...
  8. janberkaydemir

Karavanda Atık Depolarının Büyüklüğü Ve Özgür Yaşam

Bu açıklamanın daha önceki bir basımını , ilk karavan gezi günlerimde kaydederek vakit kaybetmeden uygulamaya geçmiştim. Memnuniyetimiz devam ettiği için farklı bir arayışımız yok.
  9. janberkaydemir

Karavan Gezileri Ve Yeni Dijital Yaşam

Yeniyi öğrenme ve anlama imkanımız umarım uzun süre devam eder. Eskinin hiç bir şekilde ulaşılamayacak kıymetlerini kaybetmemek de önemli... Geçen hafta youtube da canlı yayınlanacak Rusya daki bir dans grubunun konser biletini satın aldım. ( QR kodu ile ödedim ve gönderilen şifre ile yayına...

10. janberkaydemir

Karavan Gezileri Ve Yeni Dijital Yaşam

Özellikle son yıllarda gelişen teknolojiler karavan gezginleri için birçok kolaylıklar sağladı. Donanım ve teknik olarak farklı tarzların ihtiyaçlarına göre bir çok ürünü bulmak oldukça kolay. Diğer tarafta ciddi bir veri ile beslenen aplikasyonlar sayesinde yollarda çözemiyeceğimiz bir sorunda...

11. janberkaydemir

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Karavan gezilerimize tutku olarak bakmak hiç aklıma gelmedi. Çocukluğumdan bu yana gezmeyi çok severim. Anadol otomobil ve çadırımız ile güzel aile gezilerim olmuştu. Uzun yıllar yaptığım işim sayesinde çok farklı gezi şekillerini yaşadım. Rutin ev ve dış ortam yaşamından çok daha az bir...
  12. janberkaydemir

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Henüz motokaravan gezileri için araç hazır olmasada, T5 Caravelle ile yaptığımız gezilerde ertesi gün programımıza göre hazırlık yapıyoruz. Sabah hareket planımız erken ise yada park ettiğimiz konum erken bir hareketlenmeyi gerektiriyorsa ( Örnek bir karavan park alanının bir sonraki gün pazar...

13. janberkaydemir

Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda...

Servis işi yapan bir tanıdığınız varsa görüşün. Onların bir çok paylaşım grupları var. Daha çabuk elden çıkarılır. Biz bu şekilde yapmıştık.
  14. janberkaydemir

Karavanda Doğru Sanılanlar Ne Kadar Doğru ?

Türkiye de belli bir tarih öncesi araç hemen hemen hiç kalmadı. Pandemi döneminde birçok sektor iş yapamadı. Bir araç alacak imkanı olan mobilyacılar karavan yaptılar. Bir çoğu satamadı, satılanları alan ilk müşterilerin büyük çoğunluğu deneyimlerinin olmadiğı karavan gezilerinde aradığını...
  15. janberkaydemir

Donmaya Karşı Mukavim Bir Duş (su Isıtma) Çözümü Var Mı?

Benzer sorunumuz olmasada iyi oldu bir iki not daha eklemiş olduk.

16. janberkaydemir

Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda...

Hayirli olsun. Haziran hedefini yazdıgınız icin acelesi olmayan rahat bir süreç olacak. O tırnaklara aliminyum kutu profil ile işlem yapabilirsiniz. Biz bu yöntemi tercih ettik. Belki sizin icin faydası olur. Her tınakda koyduğumuz parça bir onceki ile birbirini ters yönde çektirdigi için de...
  17. janberkaydemir

Shell Mi? Opet Mi?

Biz BP den alıyoruz, Duzce de vev Istanbul da hep aynı yerden alim yapıyorum. Depoyu hep tam dolduruyorum. Fiş , km ve litre fiyatını foto ile kaydeder bir sonraki ikinci benzin alımında silerim. Çeyrek depoya indiğimde daha azalmadan yakıt alımını yapmaya gayret ederim. Esas adresimiz...
  18. janberkaydemir

Öncelikle evin gençlerine iyi dilek temennileri için teşekkürler... Elimden geldiği kadar sorarak ve farklı yapımları inceleyerek devam ediyorum. Birçoğumuzun rastladığı için bazen evin önünde , köyde bazende islerim için destek aldığım yerlerde herkesin hayal ettiği karavanın "Ben olsam "...

19. janberkaydemir

Merhaba, Günlerimiz çoğ yoğun geçiyor sabah çok erken kalkmamıza rağmen gün nasıl geçiyor anlamıyoruz. Notlarımız, fotolarımız hep yarım... Bugün yarın toparlayıp paylaşırız derken ihmal de ediyoruz.. Sonuç olarakKaravan acele etmeden ilerliyor. Bunun faydasınıda görüyoruz. Zman problemmiz...
  20. janberkaydemir

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Ağ operatörünü manüel severseniz böyle bir problem yaşamazsınız. @buralpdi ''nin konusu aslında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde mevcut teknik alt yapının kurulmamis olmasindan dolayi farkli bir ülkenin gsm hizmetinin alınması. Ülkemizde gsm hatlarının hiç bir şekilde sinyal alamadığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,892
Kayıtlı Üye Sayımız
166,685
Kaydolan Son Üyemiz
onurcakir0

SON KONULAR

Geri