Arama sonuçlarınız

1. S

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Teşekkürler. size de nasip olur inşallah. Husky distributoru Meydan AV. Online satış sitelerinin hepsinde de mağazaları var: hepsiburada, n11, gittigidiyor.. Buralardan size uygun ödeme seçeneği hangisi ise onu tercih edersiniz. En son 565 TL idi, benim n11'de ek indirimim oldugu için orayı...

2. S

merhaba, Dediğim gib, BoYARD ile Queshua arasında gidip geliyordum. Mavi Boyard elime ulaştı, ilk kurulumu evde yaptım. Gayet kaliteli bir çanta içinden çıkıyor, çanta 3-4 kilo var. Çanta içine güzel paketlenmiş çadır ve poller. Çadırı elinize aldığınızda zaten kaliteyi direk hissediyorsunuz...
  3. S

Çok araştırdım, en son Husky Boyard 4 de karar verdim, sipariş ettim gelince detayları sizlerle paylaşacağım. Quechua Fresh&Black 3 modeli içine şişme yatak koyunca tavan mesafesi baya daralıyor, çadır içi de karanlık olunca, çok basık gelebilir. Dolayısı ile Husky aldım, üstüne Quechua...

4. S

Merhaba, Husky Bird Light 3 çadır almayı düşünüyorum. tek sorum var: yazın kamp yapacağım ve genelde akdeniz bölgesi olacak , yazın akdeniz cehennem sıcağı oluyor. Bu çadır güneşi geçirir mi ? Şimdi yeni çıkan decathlon modellerinde özel bir yalıtım kullanmışlar, ıçerisi hiç güneş almadığını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,879
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri