Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Onumuzdeki aylarda kis performans gozlemlerinizi bekliyoruz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. cazzcazzy

Daha onceki lastiginizi ve kullandiginiz parkuru bilmemekle birlikte.Lastik hakkinda ses/performans(ozellikle islak zemin ve kis kosullari), yakit konusunda gozlemleriniz nasil? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cazzcazzy

İlginç şimdi Kumhonun aşağıdaki adresine baktığımda lastikle alakalı Kar simgesi yada kış kullanımı değinilmemiş.Oysa bir altta yer alan USA sitesine baktığımda Kar simgesi yer alıyor. Aynı lastik iki farklı ülkede aynı isimlede olsa farklı özelliklerde satışa sunuluyor olabilir mi ? KUMHO...

4. cazzcazzy

Pick Up Arka Kapak Bisiklet Taşıyıcı

Çalışmanız oldukca güzel.Ancak böyle bir çalışma için zamanım olmadığı dahada önemlisi aynı anda 2-3 bisikleti taşıyacak bir aparata ihtiyacım var.
  5. cazzcazzy

Neden 4x4 Duster Az Satılıyor?

1.5 Yıl alacak 4x4 bakıp, alınacak araçlar arasında ilk 3 de listeye yazıp sonrada gidip pick up alan biri olarak yanıt vereyim ; -10 yaş ve üstü olmadığı için fiyatları halen yüksek -İlk 1-2 yılı hariç popülerliği arttığı için son birkaç yıldır ikinci elde fiyatlar bana göre yüksek...

6. cazzcazzy

100 milyar yıldızlı Samanyolunun altı varken, 5 yıldızlı otelde kalmayız! "Evde oturan erken ölür"

100 milyar yıldızlı Samanyolunun altı varken, 5 yıldızlı otelde kalmayız! "Evde oturan erken ölür"

7. cazzcazzy

Evi Satıp Karavan Almak

Yukardaki arkadaşların endişe ve sorularına katılmakla birlikte, koyacak yer ve sürecek yol bulduktan sonra Adria nın Alpina modelleri var 11 mt ye kadar. Aydos Karavan | Çekme Karavan - Haberi Görmek İçin Tıklayınız adresinden çekme karavan sekmesinden inceleyebilirsiniz.
  8. cazzcazzy

Pick Up Arka Kapak Bisiklet Taşıyıcı

Merhaba, Bisiklet konusunda tecrübesiz bir aileyiz. Eşime aldığımız bisikleti taşımak için pick up ın arka kapağına monte edilecek portatif bir taşıyıcıya ihtiyacımız var.(Çeki demirine monte edilen modeller hariç ) Araç baktığım dönemde bir pick up ın arka kapağında görmüştüm ancak bakmama...
  9. cazzcazzy

Nissan D21 1986 Araç Yenileme

Cikardiginiz isi ve azminizi takdir ettim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. cazzcazzy

Kayseri-nevşehir-niğde De Doğa Tutkunu Aileler

Hakan hocam tesekkurler... Sent from my iPad using Tapatalk

11. cazzcazzy

Sonbaharda Yedigöller 2015

Bu urunleri bilmemekle birlikte sik duydugum ve merakettigim bir baslik.Belirtilen isitma arac icinde yapiliyor sanirim, ozellikle karavanlarda kullanimlarini surekli duyuyorum? Diger turlu cadir gibi isi yalitimi olmayan bir alani bunla isitmak mumkun olmasa gerek. Olsa olsa cadirin ic soguk...
  12. cazzcazzy

Sonbaharda Yedigöller 2015

Paylaşımlarınız çok güzel elinize sağlık.Kuzeyden güneye ülkemizin en doğusundan en batısına kadar birçok yerde aile olarak çadır kamp yapmama rağmen bolu ve çevresine kısmet olmadı.Fotoğraflarda paylaştığınız koruma altındaki göl ve park adlarını görünce sormak istedim.Bu bölgede çadır kamp...

13. cazzcazzy

Mont Tavsiyesi Acil

belirttiğiniz rakamaları verecekseniz, mutlaka yüksek dolum dereceli min 600 ve üstü duck down hill olarak bilinen profesyonel kaz tüyü(mümkünse boyun tüyü karışımlı ) montlardan alın. Incecik olmalarına aldanmayan -5 derecede t-shirt ile kullanan insanlar biliyorum.Markadan daha çok...
  14. cazzcazzy

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

İlk aklıma gelen yer termostat.Eğer termostat kapatmıyorsa yani motorla radyatör arası sürekli bir akış varsa, buna bağlı hararet ortayı geçmez.Ancak motora yük binmediği durumlarda örneğin rolantide çalışırken hararet dibe düşer. Bunu anlamanın diğer bir yoluda yokuş aşağı inerken, aynı...

15. cazzcazzy

2 Çanta + 1 Çocuk Çadır Kamp Ile Yurt Dışı

Buda kaldığımız kamp alanında çektiğim video ;
  16. cazzcazzy

Kayseri-nevşehir-niğde De Doğa Tutkunu Aileler

Merhabalar.Kayseri'de yaşayan tatil diyince aklına çadır, ateş kamp, doğaya, doğala dair herşey gelen ve her fırsatı değerlendiren bir aileyiz.Özelden,burdan yada diğer sosyal medya seçeneklerinden tanışıp görüşebiliriz.Maceralarımızın bir kısmını burdaki arkadaşlarla da paylaştım; 2 Çanta...
  17. cazzcazzy

2 Çanta + 1 Çocuk Çadır Kamp Ile Yurt Dışı

Fırsat bulduğumda uzun yazım demiştim ama o zaman aralığı pek mümkün olmuyor.O yüzden her fırsatta bir başlık yazmakta fayda var ULAŞIM Amsterdam da diğer Avrupa şehirleri gibi her şey düzenli, planlı ve kurallara uygun yaşanılan bir şehir.Her ne kadar özgürlükler ülkesi olarak bilinse de...

18. cazzcazzy

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

Neymis bu Grand sevgisi diye ilanlara göz attim, 6 aylik mtv sini gordum.Hemen geri kapattim.[emoji4] Ancak eminim kullaninci tutku yapiyodur her amerikanin yaptigi gibi GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. cazzcazzy

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Cadirinizin markasi nedir? Bir iletisim bilgisi yada web adr3si verebilir misiniz? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri