Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

2010 Wildtrack Vs 2009 Navara 2.5 Le

Cihan Merhaba, maalesef herkes verdiği kararın ve kullandığı aracın en iyisi olduğunu düşünüp o araçtan bahseden bir durumla karşı karşıyasın. Bunu al şunu alma demek yerine bence herkes kullandığı aracın sevdiği sevmediği yönlerinden behsetse daha faydalı olabilir.Ben sorularına tarafsız...

2. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

255 70 17 bf ölçü olarak yokmuş. 245 yada 265 var dediler. 265 70 17 arabayı çok mu hantallaştırır yada 245 65 17 ince mi düşer bilemedim.
  3. cazzcazzy

Mt dusunmuyorum.Kullanimim %60 asfalt.kalan kisim toprak ve hafif tasli arazi. Asil beklentim kar lastigi yerine kisin dag tas kullanabilmek.Kar lastikleride 400 tl civari olunca.tak cikar yerine bir AT alayim yaz kis bineyim niyetindeyim.Birebir olmasada Kar lastigine yakin sonuc alirim diye...

4. cazzcazzy

yanak kalınlığı artacağı için emin olmamakla beraber yumuşar diye düşünüyorum.Bir ara forumlarda okumuştum.Lastiğin dairesel çapı artacağı için gerçek hız ile aracın ölçtüğü hız arasında azda olsa farkediyor galiba.Peki lastik başına 170 tl gibi bir fark vererek BF alınır mı ? Araca en az 4-5...
  5. cazzcazzy

Delta Lastik ile az önce görüştüm.Benim Navara orjinal ebadı olan 245 65 17 Kumho AT51 Hiç gelmemiş.Verebilecekleri; Kumho AT51 245 veya 255 70 17 BF Good Rich AT KO2 245 65 17 / 245 70 17 / 255 70 17 Marka karar veremezken birde ölçü çıktı. Çok anladığım bir konu olmamakla birlikte aynı...

6. cazzcazzy

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

Ayni dugme navaralarda da mevcut.Elektronik bir jikle GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. cazzcazzy

Çeşitli Kamping Alanlarının Inceleme Videoları

Tesekkurler GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cazzcazzy

Evi Satıp Karavan Almak

Cok tesekkurler. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cazzcazzy

Kendi Aracımızla Balkan Ülkeleri Gezisi 01-11.temmuz.2016

Elinize emeginize saglik.Tam bir rehbet kitap olmus. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. cazzcazzy

Evi Satıp Karavan Almak

Weinsberg karavaninizin modelini ve almadan Adria da baktiginizi varsayarak avanataj yada tercih etmenize neden olan farklari belirtirseniz turkiye de satisa cikan Avrupa karavanlar icin iyi bir fikir olacagi dusuncesindeyim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. cazzcazzy

Sorun yok.[emoji4]Sizle ayni fikirdeyim.Bunuda ifade edebildiysem ne mutlu.Selamlar GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cazzcazzy

yalnış anlaşıldım, belkide yanlış ifade ettim.Forumlardaki en büyük tartışmların nedenini doğru tespit ettiğinizi ve bu tartışmların handikapı olduğunu belirttim.Sizin cümlenizden de alıntı yaparak çok doğru ve yerinde olduğu içinde tebrikler problemi doğru tespit etmişiniz demek...

13. cazzcazzy

Çeşitli Kamping Alanlarının Inceleme Videoları

Videolar ihtiyaç duyacak kişiler için son derece faydalı ve güzel olmuş, elinize sağlık. Bnm sormak istediğim kullandığınız kamera ve edit programının ne olduğu ?
  14. cazzcazzy

"Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz" forumların en büyük handikapı, tebrikler!!!!
  15. cazzcazzy

Radyatör Önüne Karton Vs.

herkes açıklık getirmiş ama kimse keyfinden yapmıyor.özellikle dizel araçlara binip kışları -15/-20 leri gördüğünüz memleketlerde aracın önünü kapatmazsanız ancak 5-7 km sonra su sıcaklığı istenilen değerlere ulaşıp kalorifer hayat belirtisi verir. aralık -mart aralığında kapatmakta rapma...

16. cazzcazzy

2 Çanta + 1 Çocuk Çadır Kamp Ile Yurt Dışı

kamp alanımız ve yemek fasıllarımızdan birkaçı
  17. cazzcazzy

2 Çanta + 1 Çocuk Çadır Kamp Ile Yurt Dışı

yazım boyumca büyük harf kullanamadığım için kusura bakmayın.klavyemin caps lock tuşunu küçük kızım söktüğü için hep küçük yazmak zorundayım:/ gelelim konumuza gezi başlığında amsterdam derya deniz helede 1 hafta veya daha uzun süre gitmeyi planlıyorsanız ve amsterdamın altını üstüne getirelim...

18. cazzcazzy

[emoji4] Kayseri'de basladi.Darisi size Selamlar GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. cazzcazzy

Pick Up Arka Kapak Bisiklet Taşıyıcı

Aynen hazirlara bakiyorum ama kapaga takilan portatif model bulamadim maalesef GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri