Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Son gün şansımı denemek için çıktığım pokut yaylasından sala adoğru bir kare ancak yoğun yağmur ve sis vardı

2. cazzcazzy

Geçen hafta bölgedeki yoğun yağmur ve selden yayla yollarıda nasıbini almıştı.Geçen 1 haftalık sürede düzelmiş olma ihtimalini az görüyorum.Pokut sala ve y.kavruna ben binek araçla çıkmazdım Yollar ile ilgili tabiki geri dönecek ara ara genişlikler var. Pokut sala çıkarken 3 km sinde aracını...
  3. cazzcazzy

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

Suan kasko sigorta bildiginiz uzere gunluk degisir oldu.Ben yaklasik 1 yil once sigorta 750 kasko 1250 teklif almistim.4x2 oldugu icin ayni veya birazdaha dusuk olabilir.Ancak belirttigim gibi cok degisken bu aralar.Bnmki sadece tahmin GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. cazzcazzy

Daha önce konuşmuştuk ancak hatırlıyamadım.Ayırdığınız Süre ne kadardı ?
  5. cazzcazzy

tesekkurler.O fotograf bana yamaha bir motor kazandirdi.[emoji4] Rotanizin sol hali nedir, netlesti mi?Ona gore oneride bulunmaya calisayim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. cazzcazzy

Yayladan indiğimizde çalıhemşin merkeze doğru giderken karşılaştığımız yoğun yağıştan dolayı gece vakti yaylaya çıkma teşebbüsünde bulunarak risk almak istemedik. Bunun üzerine çamlışhemşin merkezden ayder yönüne saparak Yıllar önce gittiğimizde kaldığımız ayder merkezdeki "Ihlamurlar altında"...

7. cazzcazzy

Badara yaylasındaki ayak üstü sohbetten sonra çamlıhemşine doğru yola çıkmak için yayladan ayrıldığımızda hava neredeyse tamamen karardı.Bölge son derece ıssız.Bölge ile ilgili gözlemlerime gelince; -Yaylalarda AYI VAR.Gezim boyunca hayvan dışkılarından, özellikle yaylacılar ile yaptığım...
  8. cazzcazzy

Ambarlı dönüşü eşyalarımızı ve çadırımızı topluyarak gitoya veda ettik.Dönüşte yol üzerinde olan badara yaylasına uğramak için gitodan aşağı doğru 3.km den sağdan ikinci yol ayrımına girmeniz gerekiyor.Yollar ve yayla sisliydi.Hatta dönüş yolunda görüş mesafesi neredeyse 1-2 metreye kadar düştü.
  9. cazzcazzy

Ertesi sabah hava çok güzeldi.Köyde dolaşıp yayla halkı ile sohbet ettik.Civarda fotoğraf çektik.Birgün önce gittiğimiz ambarlı yaylasında kızımızın unuttuğu fotoğraf makinesini bulabilmek ümidiyle tekaradan yukarı yaylaya çıktık.Makineyi bulduk.Yayla halkına ne kadar teşekkür etsek az...

10. cazzcazzy

Ambarlı Dönüşünde sık sık durup fotoğraf çekmeyi ve akşam için odun toplamayıda ihmal etmedik:)

11. cazzcazzy

1.5 saatlik zorlu yolculuktan sonra vardığımız ambarlı yaylası
  12. cazzcazzy

Kahvaltı sonrasında aracımıza binip 2000 rakımdan 2500 rakımdaki ambarlı yaylasına doğru yola çıktık.Yol 11 km ve yaklaşık 1 saat sürdü.Yol aynı şekilde dar olup, gito yolundan çok daha dar ve tehlikeli.Çoğu zaman bir yanımız uçurum olup, 2 araba sadece belli yerlerde yanyana geçebilecek kadar...

13. cazzcazzy

Sabahın ilk ışıkları ile güne kahvaltı masamızda, eşşiz manzaraya günaydın dedik
  14. cazzcazzy

Götürdüğümüz odunlar ile ateş yakıp, akçaabat köfteleri hüplettik:) Ateş başı çay keyfinden sonra saat 8 gibi başlayan yoğun yağmurdan korunmak için çadıra girip uykuya daldık.
  15. cazzcazzy

Yukarı resimdeki hava ile aşağıdaki arasında sadece 15 dakka var.:)

16. cazzcazzy

1.günü öğleden sonra Rize'ye doğru yola çıkıp Çamlıhemşin üzerinden Zilkaleyi takip edip Düzköy Meydan Köy ü geçip sağdan yer alan Gito Yaylası tabelasını takip ederek yaylaya çıktım.Yayla ana yoldan 12 km yukarıda rakım 2050. Yol 1,5 saat sürdü.:) Anayoldan itibaren yol dik ve son derece...
  17. cazzcazzy

Vadiye çökmüş sis bulamasamda Sidiksa köyü üzerindeki düzlüklerde çok güzel ahşap evler buldum ve fotoğrafladım.Doğanın yeşili kuşlar, doğa görülmeye değer.
  18. cazzcazzy

Eşim Trabzonlu olduğu için Arafe ve Bayramın 1. günü öğlene kadar akçaabatta kaldık.Geçtiğimiz yıllarda çektiğim aşağıdaki resmi yeniden yakalayabilir miyim diye Haçkalıbabaya/Düzköy taraflarına çıktım ama hava ve şansım bu sefer el vermedi.

19. cazzcazzy

Fotoğrafları derlemeye başladım.Güzergah olarak Kayseri-Sivas-Gümüşhane üzerinden geçip Zigana geçidinden sahile indim.Yol refahiye civarından 40 km lık kısım haricinde son derece güzeldi.Özellikle benim gibi virajlı yolları sevenlere. Ziganayı tırmanır tırmanmaz bir sis ve çiseleyen yağmur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri