Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Buda matchplusa Sent from my iPad using Tapatalk

2. cazzcazzy

Arcamenel buyrun buda size gelsin; Sent from my iPad using Tapatalk
  3. cazzcazzy

800 euro verip tornaciya goturmek:))) Uykularim kacar uyuyamazdim heralde Sent from my iPad using Tapatalk

4. cazzcazzy

Bu kadar 3 lu sohbetin uzerine ben videolarini begendigim bir iki youtube kanal paylasayim da gozumuz senlensini; Intents Offroads adiyla aratirsaniz cikiyor.Ozellikle onceki videolar guzel Sent from my iPad using Tapatalk
  5. cazzcazzy

Aslinda ayrim tamda arazi tasiti mi yoksa arazi tasiti gorunumlu sehir araci mi istiyozla basliyor. Offroadla ugrasmayan biri icin arac ustundeki ekipman alet edavat bana askeri birlikte full donanimla gezip hamballigini yapan ama birligin bir adim otesine gitmeyen askeri hatirlatiyor. Mesela...

6. cazzcazzy

Bilmem katilir misin ama benim fikrim bu aractaki donanim ve lastik isi biraz göz zevki birde arabaya gideriyle alakali. Ornegin kendi aracim hicbir offroad donanimi olmadigi icin( snorker, yukseltme, sepet, farkli bir tampon v.s.) orjinalden cok iri bir lastigi ben yakistiramiyorum.tabi bu...

7. cazzcazzy

Nihayet nissan kanayan yara olan otomatik vitesdeki yakit isine el atmis gecde olsa.Guzel haber.Gule gule kullanin allah kaza bela vermesin GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cazzcazzy

Rakamlar cok iyi.Bu arac np300 olarak cikan yeni kada mi yoksa d40 olan bizim kasalardan mi? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cazzcazzy

Ayni ikilemi bende yasadim.istanbulda 265 70 17 var verelim dediler.Ne getirir ne goturur bilemedigimden cesaret edemedim.Yani hem taban hem yanak artacak.olmadi digeri olsun sansi olan bir durum degil.bu aldigimda sadece taban 1 olcu buyuk olacagi icin sorun.olacagini dusunmuyorum. Istanbulu...

10. cazzcazzy

Sakinca ne demek, walla ilginctir istanbulda daha uygun bulurum diye forumlarda da adi gecen 2-3 firmayi aradim 575 den bir kurus asagi inmediler.Hatta sehir disi oldugu icin lastik basi 10 tl kargo isteyende oldu:).Sansimi denim diye Kayseri de satan bir bayiye ugradim direk 550 fiyat verdi...

11. cazzcazzy

Evet.paylastiginiz fotolara isnitaden soyledim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cazzcazzy

Simdi kumho aldiginiza gore ya bu fotolar eski yada lastikler kumho[emoji4] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. cazzcazzy

Lastigi ne zaman aldiniz ? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cazzcazzy

2010 Wildtrack Vs 2009 Navara 2.5 Le

Walla yaylalarınızda dar yollarda tam gaz gidenler sizsiniz demekki:).1.5yıldır navarayı kullanırım daha 4000 deviri gördüğüm sayılıdır yani ihtiyaç duymuyorum.Araç otomatik olduğu için ancak sürekli dipgaz yaparsanız oraları görür araç yoksa 3000-tam gazda 3500 de vites geciyor. Yakıt...

15. cazzcazzy

Yurdışından Çekme Karavan İthali?

knaus ve adria başta olmak üzere euro bazında neredeyse avrupa satış fiyatına şuan türkiyede çekme ithal karavanlar mevcut diye biliyorum.(fiyat farkı olanlarda % 10 farkla bana göre oldukca ii). Yanlış ise lütfen düzeltin. Sent from my iPad using Tapatalk
  16. cazzcazzy

Ben de tam böyle bir cevap bekliyordum.Tesekkur ederim.Art niyet aramadan bildiklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalımki varsa yalnış yada eksik noktalarımız tamamlayabilelim.okuduklarımızdN birşeyler öğrenelim.Nissanda bana prim vermiyor:) Gelelim asıl konumuza. Su arkanın yukarda önün aşağıda...
  17. cazzcazzy

Guzel bir uygulama. Tesekkurler Selamlar GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. cazzcazzy

Bf den 265 65 17 ko2 20 aralik teslim icin siparis verdim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. cazzcazzy

bilmeden yorum yapmamak yerine öğrenmek adına soruyorum sevgili yesilcell. Navara kullandınız mı ? Konfor kötü ,Yakıtta korkutucu, yol tutuşu pek hoşda değil v.s. yorumlarınızı neye göre yaptınız hangi pick up yada pick upları kullanarak navara için bu sonuçlara vardınız.Yazarsanız bizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR