Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Baya uzun uzun konustuk[emoji4].Ben ogrendigimi paylasayim.Kumho at51.Ben olcusu denk gelmedigi icin BF siparisi verdim.Delta lastikde Kumho var.Arayip fiyat alabilirsiniz.Arac nedir? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. cazzcazzy

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Ayni kiside satilik iki cherokee, huylandim[emoji53] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cazzcazzy

[emoji4]o kadar anlamam.Anladigim ic doseme direksiyon v.s.yola cikarak diri oldugu dusuncesi GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. cazzcazzy

Bir pick up kullanıcısı olarak hayatımda ikinci kez fiyat görmek için sahibinden den Jeep i seçtim.Aşağıdaki ilana denk geldim.Fiyat aralığını bilmemekle beraber ne kadar temiz ve diri görünüyor dedim, yanılııyor muyum ? 2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el -...
  5. cazzcazzy

Nissan Note Tekna 1.4 İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Olmalı?

az önce başka bir sayfada hangi karavanı hangi araçla çekmeli konulu bir diyalogda bir arkadaşın önerdiği çok güzel bir site.Aracınızı ve karavanınızı seçerek, uygunluğunu yeterlilik şartlarını görebiliyorsunuz Outfit Matching Car and Caravan

6. cazzcazzy

Yeni Aracım Için Çekme Karavan Olur Mu? Önerilerinizi Bekliyorum...

az önce başka bir sayfada hangi karavanı hangi araçla çekmeli konulu bir diyalogda bir arkadaşın önerdiği çok güzel bir site.Aracınızı ve karavanınızı seçerek, uygunluğunu yeterlilik şartlarını görebiliyorsunuz Outfit Matching Car and Caravan

7. cazzcazzy

Skoda Kodiaq Karavan Çekmek Için Sizce Uygun Mudur ?

Outfit Matching Car and Caravan
  8. cazzcazzy

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

9. cazzcazzy

Çekme Karavan Araç Uyumu

verilen adresten araç ve istediğiniz karavanı seçtiğimde %11 lik eğime kadar aracınızı güvenli kabul edilebilecek seviyede çekebildiği görülüyor.

10. cazzcazzy

Çekme Karavan Araç Uyumu

adres burdaki birçok tartışmayı ortadan kaldırı cinstenmiş.

11. cazzcazzy

2010 Wildtrack Vs 2009 Navara 2.5 Le

Hayirli olsun, gule gule kullanin.Ilk gozlem ve degerlendirmelerinizi bekliyoruz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cazzcazzy

2003-2004 Land Cruiser Vx 100 Arıyorum.

Baris Bey merhaba, Almayi planladiginiz aracla ilgili ustadlar yorum yapmaya baslamislar.Araca uzak oldugum icin maalesef yorum yapamayacagim.Bnm sizden ricam hazir artvin arhavili ustelik yaylalardan inmeyen birini bulmusken:) soyle yayladan yaylaya gecerek ailemizle dolasacagimiz(tabi 4x4 ile...

13. cazzcazzy

Yeni Nissan Navara

Aynen ilk ciktigi ay 115 den 1 kurus asagi inmemislerdi GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cazzcazzy

Yeni Nissan Navara

En dolu ust paket 4x4 bugun itibariyle 105.000 tl. Sent from my iPad using Tapatalk
  15. cazzcazzy

Baska birseye bakarken buldum.Ankara da yucel oto sanayi var.Cikma pick up parcasi satiyor.jant bir sorun derim 0 312 354 55 57.adres blgileri nette de cikiyor. Sent from my iPad using Tapatalk

16. cazzcazzy

Çekme Karavan Araç Uyumu

Bu soruya, teknik mühendislik, kullanıcı tecrübe ne arasanız verilen cevaplar ve daha fazlası O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)
  17. cazzcazzy

Erciyes Dağı Kayak Merkezine Bekliyoruz

Dün Erciyes'e gittim bir arkadaşımla.Maalesef Tekir pisti dahil henüz hiçbir pist yeterli kar seviyesinde değil.Ezilmemiş yerlerde şuanki yaklaşık kar kalınlığı 20-25 cm civarı.Şehir dışından merak eden arkadaşlar için paylaşayım.
  18. cazzcazzy

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Geçtiğimiz haftalarda Kayseri'de bir arkadaşım evinde sadece yürüyerek seyahat eden Fransız bir turist ağırladı.İnanması zor ama sadece yürüyerek seyahat ediyordu bu arkadaş.Kendi ifadesiyle günde 20-25 km yürüyordu.Tabi hedefde dünyayı gezmek olunca orta karar yürümek lazım.:) Burdan da...

19. cazzcazzy

Ben ciddi soruyorum.Haa birde " spacer" hazir bileni bulmusken ögrenelim. Sent from my iPad using Tapatalk
  20. cazzcazzy

Bizde bisi ogrenelim.Nedir bu dana hocam.Bildigimiz bizim tek bi dana var[emoji16] Sent from my iPad using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR