Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

O nasil bir lastik 30x9.5x15 beh beh beh!!!bunun anladigim dildeki karsiligi nedir 2...x...x 15 e vurdugumuzda GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. cazzcazzy

BF KO2 :) BF Goodrich in piaya da benim bildiğim All Terrain T/A olarak 2 adet AT lastiği var. Bunlardan sonuncusu KO2 yeni olan, KO ise ilk cilan eski olan.Yanak dayanıklılığı başta olmak üzere geliştirilmiş bir takım özellikler ile KO2 çıkmış olsada inceleme esnasında benim için en önemli...
  3. cazzcazzy

Çok saolun.yardımınız için ayrıca teşekkürler

4. cazzcazzy

Lastiklerim geldi.Bugün hem denemek için hemde orman, dağ havası almak için şehir dışında 1850 metre yükseklikte bir köy ormanına gittik.Köye kadar yol açılmış olmasına rağmen köyden sonra ormana doğru 1-2 traktör izi haricinde giden gelen hiç olmamıştı.Traktör ile gidip gelen arkadaşında...
  5. cazzcazzy

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

Geçtiğimiz hafta kayseri sabah -18 iken aynı sorunu bende yaşadım.25 km şehir içi sonunda aracın harareti halen ortaya(ortanın 1 tık altına ) gelemedi.Ancak bu esnada aklıma gelen şeyi sizlede paylaşayım aynı olabilir.Yaz döneminde aracımdaki hararet sorunu çözüm denemelerinde ustam fanı direk...

6. cazzcazzy

Ofroad Donanim Hakinda Yardim Ve Görüşleriniz Nissan Navara

Yıllık 4.000 tl yi geçen MTV, 2500 TL yi geçen Sıgorta+kaskoyu unutmamak lazım :).

7. cazzcazzy

Defender Nasıl Isınır

merak ettiğim bir konu, binek araçlarda webasto nereye yerleştiriliyor, dahada önemlisi gaz çıkış bacası nereye ve nasıl veriliyor ?
  8. cazzcazzy

Bf Goodrich Urban Terrain T/a

Aynı şekilde Yaz/Kış tek lastik kullanmak adına bugün 3 hafta önce siparişini verdiğim BF GoodRich leri Navara aracıma taktırıcam.Bakalım Kar ve buz performansı kar lastiğine göre nasıl, merakla bekliyorum.
  9. cazzcazzy

Bf Goodrich Urban Terrain T/a

Kar işareti olan 4 mevsim kullanılabilir lastiklere her geçen gün yenileri dahil olmaya başladı.Benim bildiğim bu kategoride Sizin lastikle aynı üreticiden çıkan ve ağırlıklı binek ölçülerine hitap eden Michelin Crossclimate idi.Hafif ticari olmasada binek ve suv ölçülerine hitap eden bu...

10. cazzcazzy

Kaz Tüyü Mont Tavsiye Ve Yorum North Face Vs Marmot

Marmot u bilgisayarım açmadı.Ancak diğer iki north face özellik olarak eş doluluk oranında görülüyor.Ancak fiyat farkına neden olan özelliği bulup karar vermek lazım bence. Norh face in kendi sayfasından ürün özelliklerini karşılaştırıp karar vermek faydalı olabilir.Belirttiğiniz sıcaklıkları bu...

11. cazzcazzy

"Yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali" cocukluk soylemimizi sevsem ve yapmaya calissamda boyle durumlar tezatlik olusturuyor. Ornegin bu sonucu bir Lassa kullanici yorumu olarak lassanin bir yetkilisine ulastirilsa, birseylere kapi acar mi yada iyilestirme adina onem arz eder mi...
  12. cazzcazzy

Su Geçirmez Pantolon

Decathlonun Outdoor ve kış sporları başlığındaki ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.Fiyat/Performansı bana göre oldukca iyi olan ürünler extrem veya çok yoğun kullanımlar haricinde fazlasıyla iş görüyor. İyi markalar yok mu var.Ancak teknik tekstil satan markaların bir mont parasına size...

13. cazzcazzy

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

Neler yapabileceginiz ve ne sagladigi ile bu konunun ilk sayfasindaki yazimi okuyabilirsin.Sormak istediginiz birsey olursa cekinmeden sorabilirsiniz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cazzcazzy

Sehir ici 0.5-1 litre araliginda bir fayda saglamisti. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cazzcazzy

Evet ben yaptirdim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. cazzcazzy

Yazimda da bahsettigim bir takim degisiklikler ile kismende olsa dusurebilirsiniz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. cazzcazzy

[emoji44][emoji44][emoji44] .Tuketimi cok yuksek bulmustum, halada bana gore yuksek ama en azindan bu tekerler nedenleri hakkinda biraz fikir veriyor GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. cazzcazzy

Merhaba.50 km kullanim sonrasi icin cok yuksek bir rakam.hatta agir 4x4 de dahi gorulemeyecek bir rakam.Araciniz yeni mi ? Rutin bakim kontrolleri tam mi?birde km ve yakit tuketimini ayni anda sifirladiysaniz en az 100 km sonra bakmak lazim. Cok fazla dur kalk, sert kullanim v.s yapiyor...

19. cazzcazzy

Kac km ortalamasi bu rakam? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. cazzcazzy

Pick Up Arka Kapak Bisiklet Taşıyıcı

Bagaj ustu roll bar baglantili veya ceki demirine monte edilen var.Bende ikiside yok. Anlasilan bir sure idare edip sonra ceki demiri taktirmak ve ona gore uygun bir thule modeli almak gerekecek. Sayfada amarok icin oldukca iyi ekipmanlar mevcut Tesekkurler Sent from my iPad using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri