Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

2.el Freecamping Arac Ustu Cadir

renk ve ölçüleri nedir ?

2. cazzcazzy

Nissan Navara King Cab ( Tek Kabin ) Araniyor!!!

Niye king cab
  3. cazzcazzy

Satılık 2011 4x4 Amarok Highline

araç donanım paketi, 4x2 4x 4 mü, birde istenilen fiyat nedir ?

4. cazzcazzy

15 Bin Tl Ye 4x4 Tavsiye

İlla 4x4 olocak diyorsanız pikap alıp üzerine açılır kapanır çadır koymanız hem arazi kullanımı hemde konaklama ihtiyacınız ucuz iyi bir çözüm olabilir.Panelvanda 4x4 hemde 15.000 limitli, temiz iyi birşey bulmanız benim bildiğim kadarıyla biraz zor olabilir.
  5. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Dün gece Kayseri'deki yoğun karda araç ile Kayseri'den 60 km uzakta olan Develi ilçesine gidip geldim. Rakım 1100 metreden başlayıp 2250 metreye çıkıp Erciyes dağı üzerinden geçerek arkadaki ilçeye indim.Aynı yoldanda gecenin ilerleyen saatlerinde geri geldim.Yol tüm kar çalışmalarına rağmen...

6. cazzcazzy

Erciyes Dağı Kayak Merkezine Bekliyoruz

Gecen hafta sonu itibariyle 4 kapi, yaklasik 15 pist dahil acildi(baglantilar dahil).gunluk pist ve hava degisimlerini de www.kayserierciyes.com.tr den canli izleyebilir yada pist durum tablosunundan gorebilirsiniz.Yardimci olabilecegim konularda hic cekinmeyin. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk...

7. cazzcazzy

Karavanda Uzun Süre Yaşanabilir mi?

Karavanda ölmek diyince aklıma hemen "Into the Wild" isimli türkçeye Özgürlük Yolu olarak çevrilmiş film gelir.İzlemediyseniz tavsiye ederim. Gerçek yaşanmış bir hikayedir.Özgürlük için yola çıkan, her şeyi geride bırakan bir gencin hikayesi.
  8. cazzcazzy

Bf Goodrich Urban Terrain

Bu sınıfta lastik bakan arkadaşlara yeni çıkan Nokian weatherproof uda incelemelerini öneririm.
  9. cazzcazzy

Ged'in basimdan bi bilmeyen vardi az evvele kadar.[emoji4] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. cazzcazzy

Spacer i ogrenmistik.Ders 2.Nedir bu "get".Bizim memlekette bi "ged basimdan" tabiri varda bu baska olsa gerek[emoji4] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. cazzcazzy

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

"g.tlü başlı yatmak deyimi vardır" şirketin ortasında kahkaha attım resmen.Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün.
  12. cazzcazzy

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Duster tavana çadır bence en kullanışlı, paratik ve estetik çözüm bu işte;

13. cazzcazzy

sizin aracın lastik taban ölçüsünü bilmiyorum ama bizim d40 kasalardan yola çıkarak 255 veya 265 dir diye tahmin ediyorum.Şayet öyleyse niye 235 taban tercih ettiniz ?
  14. cazzcazzy

The North Face - Summit Series / Fermuar Sorunu Hk'da

Daha ii olmus.Tek sıkıntı zaman alacak olmasi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cazzcazzy

The North Face - Summit Series / Fermuar Sorunu Hk'da

Duzgun bir terziye birakin fermuari degistirir.Albenili bir renk olmasi adina terziye fermuar renklerini gorebilir miyim diye de birakmdan sorabilirsiniz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. cazzcazzy

Bf Goodrich At Ko2 Lastik

bu konu ile ilgili geçen süre zarfında eminim ciddi bilgi ve tecrübe sahibi olmuşunuzdur.Geçtiğimiz yaz lastiği kullandınız mı ?
  17. cazzcazzy

Telin azizligine ugradim.Hafta sonunda kisa bir video vardi ancak ekleyemedim buraya. Instagramdan cazzcazzy/ gokhan yucel kullanici adimi aratirsaniz videoyu gorebilirsiniz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. cazzcazzy

Walla bahanesiyle süper siteleri buldum. Sitelerde daldım gittim.Tam da farklarından bahseden bir yazı okuyordumki siz yazdınız şöyle diyor ; KO ya göre -Gorecard teknolojisiyle %20 daha güçlü ve dayanıklı yanaklar -%15 daha uzun asfalt ömrü -%10 çamur, % 19 kar performansında artış -Kısa adı...

19. cazzcazzy

Biraz goggle u karıştırdığımda üç tepe içerisindeki kar işaretinin verilme şartları olduğuna ulaştım.bu 1999 Yılında Amerika Teker birliği tarafından oluşturulan bir mevzuat ile USA ve Kanadadaki lastik yönetmeliklerine göre gerçek Kış lastiğini tanımlamak için oluşturulduğunu ifade...
  20. cazzcazzy

Pazar gunu lastikleri denemek icin gittigim koy yolu donusu; GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri