Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

6 ay önce arkadasım aldı.ilk elden temiz biraz araştırıp takip ederseniz bulursunuz diye düşünüyorum. İlk elden temiz olduğu sürece 150.000 km ye kadar alınabilir.ilk 100.000 km si garantiden dolayı servis bakımlı oluyor genelde.Bakımları zamanında yapılmış bir aracada 150 bin hiçbişi...

2. cazzcazzy

80.000 tl ye kadar çıkabiliyorsanız seçeneğiniz çok.örneğin 2008-2009 Bir dizel otomatik 4x4 Nissan X-trail şehir içinde yüksek donanımı ile binek bir araç kadar konforlu iken dağda taşta çok ağır arazi haricinde bir yerde bırakmayacak kadar arazi aracı görevi yapar. Tapatalk kullanarak iPhone...
  3. cazzcazzy

Ahmet Bey Merhaba, Fotoğraflarda kullandığınız aracın yanındaki gölgelik tentede İlhan Beylerin imalatı mı ?

4. cazzcazzy

Merhaba, 2+2 kişi için araç üstü çadırlar özellikle yerli modeller biraz küçük gelebilir.Ama ithallerde daha büyük modeller mevcut. Araç konusu geniş ve derin bir konu. Herkes kullandığı araçtan size tavsiyede bulunur kafanız karışır.O sebeple model belirtmeden sınıf olarak Bütcenizin...

5. cazzcazzy

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

Sayfada gözüme takıldı.68.705 den başlayan fiyatlara Ford Focus var diye reklam geçiyor, 70.000 den başlayan fiyatlarada sıfır Navara var. Nasıl bir ruh hali bu navara işi sen düşün:smiley:

6. cazzcazzy

Fuatcemal araban hayırlı olsun öncelikle. Aramıza hoşgeldin.Forumda aktif D40 navaracılar bir elin parmağını geçmiyor gördüğüm kadarıyla, bildiğim edindiğim ne varsa severek paylaşmaya çalışırım. 1000 km de 126 dediğin 12.6/100 km ye denk gelirki yüksek. Senin araç dur kalklar ile istanbul...
  7. cazzcazzy

Bu rakamlar kaç km ortalaması yani kısa sürüşlerde ve mesafelerde yanıltıyor o yüzden soruyorum[emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. cazzcazzy

Yeni Nissan Navara

Geçtiğimiz hafta sonu arkadaşımın 8500 km olan Yeni Navara 4x4 Platiniumunu 900 km uzun yolda, ve yaklaşık 100 km de şehir içinde test etme şansım oldu.D40 kasaya göre işte gözlemlerim; - Sırf yakıtı için bile bu araç alınır.2 tonun üzerindeki ağırlığına rağmen yoğun ankara trafiğinde 10 lt i...

9. cazzcazzy

2010 Wildtrack Vs 2009 Navara 2.5 Le

Bijon ve Jant ölçülerine bakmanız lazım.Birbirlerine uyar diye genel bir ifade yalnış olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. cazzcazzy

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Ofabiya aradan 1 yıl geçti.Gene ben ufaktan Karadeniz müzkleri açıp rota bakmalara başladım.Sizde ne var ne yok geçen süre zarfında Çadır/kamp deneyim ve tecrübeleriniz keyifle devam etmiştir umarım ?
  11. cazzcazzy

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Ofabiya aradan 1 yıl geçti.Gene ben ufaktan Karadeniz müzkleri açıp rota bakmalara başladım.Sizde ne var ne yok geçen süre zarfında Çadır/kamp deneyim ve tecrübeleriniz keyifle devam etmiştir umarım ?

12. cazzcazzy

Çamlıhemşin Yaylalarında Çadır Kurulacak Yayla Önerisi ???

Pokut yaylası hariç Çamlıhemşinin tüm yaylalarında Çadır Kurup kalabilirsiniz. Geçen sene bnm aynı bölgede çıktığım yaylalar, fotoğraflar ve yorumlarımı bulabilirsiniz; 2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi
  13. cazzcazzy

Yakıt tüketimi nerelerde aracınızın? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. cazzcazzy

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

Aliminyum folyonun özellikle yüksek ısılarda gıda ile temas ettiğinde gıdaya belli oranlarda aliminyum bulaştığı, dünyanın bildiği ve terkettiği ancak bizim halen bilgisizce kullandığımız bir nokta Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15. cazzcazzy

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

Kullanmadığım araçlar için birsey diyemem ancak crv xtrail ve vitara yı arazide kullanmış biri olarak arazi sıralamam; 1)Vitara 2)X trail 3)Crv Ancak vitara ve xtrail birbirine çok yakın diyebilirim.Ayrıca bagaj hacminde x trail 1 adım önde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  16. cazzcazzy

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Dünyada tek başına gezen, yaşayan onlarca sırt çantalı bayan var.Bırakın karavanı gece sokaklarda dahi kalanlarla tanıştım, hikayelerini dinledim.Anlattıklarını dinleyince şaşırmamak elde değil ancak gelin görünki birde Türkiye de yaşadıkları varki insan aynı topraklarda bahsi geçen canlılarla...
  17. cazzcazzy

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Diğerlerini kullanmadım ama Husky 6 yıldır ailecek dağ taş kullanıyoruz.8 saatlik Karadeniz yaylalarından yoğun sağanaktan tutunda amsterdam dahil birçok yerde yoğun yağmur ve yağış altında kullandım.Birkez üzmedi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. cazzcazzy

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Sağlamlıktan kastınız malzeme sağlamlığı mı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. cazzcazzy

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Bu soruları sizin cevaplayabilmeniz mümkün olmasada, üretici firmanın bu sorulara cevap verebilmesi yada cevap verebilecek bir yönde kendine hedef belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.zaman içerisinde firmanın kendini ve üretimini üst seviyelere getirmede bu bakış açısının etken olacağını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR