Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Doğaya Atılan Pet Şişeler

Cok yakin zamanda 2 farkli alman gezgimden duydugum bir bilgi; almanyada dogal alanda kamp yapmak yasak, niye mi ? Doga kirletildigi ve onu koruyabilmek adina.Bu yasak dogru mu tartisilir.Ancak durum bizdeki gibi onune gecemiyorsa da belki de yasakla korumak daha kalici bir cözümdür. Kaldiki...

2. cazzcazzy

Sorgun Yaylası Kamp Planı (15-16 Ekim)

Sevgili oneday, Detayli anlatim icin tesekkurler.Bolgeye ait fotograf yada konup atma dansiniz var mi? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cazzcazzy

Ayı Spreyi Temini

Bahsedilen düdük bildigimiz standart kampci düdüğü müdür yoksa özel bir düdük mü var? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. cazzcazzy

Kumho At51

Tam ifade edemedim belkide dis yanakta ters yonu gosteren ok olan lastik canttan ayrilarak ayni janta dis yanagi ice gelecek sekilde takilirsa ok hareket yonunu gosterir. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. cazzcazzy

Kumho At51

Sag sol farketmeden oklarin arac hareket halinde iken ileriyi gostermesi lazim bildigim kadariyla.lastiklerde inside outside ifadesi var mi?Hile degilde yalnis olabilir.Yani sagdaki geriyi gosteren 2 lastigi sokturup dis ic yaparsaniz normale doner :) ama onemli olan dogrusunu bulmak GT-I9500...

6. cazzcazzy

Kumho At51

Ülkemizde insanları üründen çok ürünü satan kişi yorabiliyor.Başka sayfadaki yoruma kullanıcıya dikkat etmeden sizin linki verdim.Meğer o konuda size aitmiş :smiley: Almadınız ama aklımda halen yanak yazısı beyaz mıydı sorusu var :) ?

7. cazzcazzy

At Lastik Önerisi

Beklemedeyiz:smiley:
  8. cazzcazzy

Kumho At51

Lastiğin amerika sitesinde kış kullanımını ifade eden kar sembolü varken, ne Turkıye kumho da nede internette satılan sitelerde böyle bir ifade yada sembol yok.Aynı lastik iki farklı ülkede farklı özellikler ile üretiliyor olabilir mi? Sent from my iPad using Tapatalk
  9. cazzcazzy

Kumho At51

BF AT KO basta olmak uzere nerelere nelere fark atmis.Iyi oldugunu biliyorsum ancak bu kadarini beklemiyordum.Karsilastirmanin yapildigi sayfa yada adresin linki i verir misiniz? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. cazzcazzy

Kumho At51

kar ve buz uzerinde kaydirmadan araci kullanmak mumkun mu sorusu cok bilinmeyenli bir denklem.Kar kisi cetin bir memlekette yazlik lastikle karda buzda binen de taniyorum, 4 ceker araca kar lastigi alip arabayi kaydiranda.Bence bu sorunun tek bir cevabi yok.yola, sartlara ve surucunun ne...

11. cazzcazzy

2 Çanta + 1 Çocuk Çadır Kamp Ile Yurt Dışı

Aylar öncesinden alınan biletler yapılan planlar sonrasında ülkemizde yaşanan elim olaylar neticesiyle, yasaklanan yurt dışı çıkışları.Eşimin aracılığı ile sahip olduğumuz yeşil pasaport ile zor da olsa çalıştığı kurumdan gerekli izin belgesini son gün son dakikada olsa alarak yurt dışına...
  12. cazzcazzy

Kumho At51

Baska bir baslikta bu lastik ile ilgili kullanici arkadaslardan biri daha ovgiyle bahsetmisti.Yalnis hatirlamiyorsam lastik BF disinda kar yeterliligi olan bu fiyattaki tek A/T GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. cazzcazzy

''12 Günde 10 Ülke Gezilir Mi Dedik?'' Düştük Yollara -iskandinav Ve Baltık Ülkeleri Turu 2015

Super GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cazzcazzy

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Ne o olabilirki diye düşünmek istemiyorum, bol şans dikkatli olun. Sent from my iPad using Tapatalk
  15. cazzcazzy

Sevgili ofabiya, öncelikle serüvenli başlayan ve devam eden gezinizde bol şans. Atalar boşuna "alet işler el övünür" dememişler. İyi havada her ekipman iş görür ancak karadenizde helede yağmurda sadece bazıları ayakta kalır. Hava ve yağmur ile ilgili uyarmıştım :( Bence çadırda daha fazla...

16. cazzcazzy

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Fotograflari ben mi goremiyorum ? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. cazzcazzy

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Yarin trabzonda da var sanirim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. cazzcazzy

Kamp Için Sırt Çantası

Heybetli duruyor ama nekadar saglam kullanisli, ergonomik bilemem. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. cazzcazzy

Bunlarda Ayder de kaldığımız günü ertesinde Kavrun yolu üzerinden sola dönerek gidilen Avusor ve Husrev yaylası yollarından görünümler. Yol üzerinde çok fazla koparak yola yukarlanan kaya ve yer yer heyelan olduğu için belli bir yerden sonra risk almayıp geri döndük .
  20. cazzcazzy

Buda 270 dereceye varan virajları ile zorlu pokut sal yolunun durabildiğim ceplerinden biri ve benim kocaoğlan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri