Arama sonuçlarınız

1. takomistik

full ofroad donanımlı cherokee 4,0

full ofroad donanımlı jeep cherokee 4 ,0 1995 model 115000 mil de temiz bakımlı masrafsız arac resimlerde detayları vardır

2. takomistik

ilk pajerom 1990 2.5 TD yardım

Ynt: ilk pajerom 1990 2.5 TD yardım hayırlı olsun kafana takma daha edecegin masrafların parası basılmadı ;D 33 inç lastiğe kadar takabilirsin. bunun için makas küpelerinden yükseltmen grekli. ofset jant kullanabilirsin bunun için çamurluklara dodik yaptırırsan çamuru atarken aracın çamura...
  3. takomistik

Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı )

Ynt: Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı ) 1.6 benzinli tüplü tüpü işli

4. takomistik

Ynt: Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı ) güncel
  5. takomistik

Ynt: Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı ) begni yanmış hasar çıkmış o yüzden büyük kazası yok

6. takomistik

warn XD 9000İ SATILIK VİNÇ

Ynt: warn XD 9000İ SATILIK VİNÇ vinç gezenbilir üyelerinden birine satılmıştır konu kapatılabilir. gezenbilire ve gezenbilir ailesine teşekkür ederim.

7. takomistik

aracın modeli 2004
  8. takomistik

bilmeden bir at hırsızı gibi adamdan aldığım sonrada araçta pert kaydı oluğunu ögrendiğim aracımı, ben kullanabilirim takas edebilirim diyen varsa takas etmek istiyorum. aracım komple temizlik boyalı olup sadece gaput degişmiştir. bunu dışında kulelerde şasilerde tabla başlarında...
  9. takomistik

satılık ford focus comfort 1.6 ..takasa girebilecek arkadaş varmı.

Ynt: satılık ford focus comfort 1.6 ..takasa girebilecek arkadaş varmı. aracın modeli 2004

10. takomistik

Ynt: satılık ford focus comfort 1.6 ..takasa girebilecek arkadaş varmı. .

11. takomistik

bilmeden bir at hırsızı gibi adamdan aldığım sonrada araçta pert kaydı oluğunu ögrendiğim aracımı, ben kullanabilirim takas edebilirim diyen varsa takas etmek istiyorum. aracım komple temizlik boyalı olup sadece gaput degişmiştir. bunu dışında kulelerde şasilerde tabla başlarında çamurluklarında...
  12. takomistik

Ynt: warn XD 9000İ SATILIK VİNÇ fotolarını en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım

13. takomistik

hiç kullanılmamış sıfır yurd dışından gelmiş avcı bir arkadaşımda tel: 0538 793 98 01 istedigi fiyat 2300 tl
  14. takomistik

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu hoşgeldiniz arkadaşlar
  15. takomistik

Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım evet bu araçtan bahsediyorum. alım satım tarihini nerden aldıgını muhabbetin olursa ögrenirsin. dedigim gibi bu araç daihatsu bayisine takasa bırakılmıştı. ben alıcı olmuştum ama işlerim nedeniyle gidip bakamadım araca. bende hala resimleri...

16. takomistik

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım senin denizlide dedigin araçtan bahsettim.
  17. takomistik

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım bu aracı bursadan aldı. 1.5 sene oldu. bir madencinin kullandıgı araçtı yan basamakları ve spoyleri yok. bana 16000 bırakmıştı satıcı. ama benim vaktim olmadı almaya ankarada başka bir galloperi aldım. ben benzinli olanı tercih ettim. lpg ile...
  18. takomistik

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım söyledigin rakamın 1-2 üstüne çıkarsan bulursun. inşallah

19. takomistik

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım ne demek her zaman yardıma hazırım ama galloperlerdeki fiyatları ben begenmiyorum. daha doğrusu araç fiyatlarını yüksek buluyorum. düşer bu araçların fiyatı.
  20. takomistik

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım golloperle defenderi kıyaslamak aslında çok kolay biri yayla digeri iş makinası. kesinlikle konfor ve arazinin tadını galloperle alırsınız. defenderle arazide giderken böbreklerinizdeki taşı düşürürsünüz. aracın göğsüne telefon anahtar v.s gibi bişi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri