Arama sonuçlarınız

1. takomistik

Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı )

Ynt: Satılık - Ford 1.6 Focus Comfort (Takaslı ) güncel fiyat 16000

2. takomistik

galloper 3000 v6

Ynt: galloper 3000 v6 ben kayserideyim galloperim vardı uzun zaman offroad yaptım ama kısa bir zaman önce aracımı sattım. üst silindir lastik contasından terleme yapıyordur muhtemelen ager istersen benim ustaya yaptırırız yoksa gürpınarda degişebilir.
  3. takomistik

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? ben bu markaların hepsinide kullandım. sana samimi bişi söyleyecegim. eger beni dinlemessen birgün dedigimi geleceksin ve o zaman biri bunu bana söylemişti de inanmamıştım diyeceksin. alacaksın bir mitsubishi L200 4x4 aracın adını unutacaksın her ne...

4. takomistik

acil yardım. bu araç hakkında bilgisi olan varmı. yada fikirleriniz nedir

bu araçı alma arefesindeyim. sizce araç nasıl fikirleriniz nedir. kaput resimlerde dalgalanmış gibi görünüyor. araç sahibide ben dag bayır gezerim diyor. ava balıga giderim derin sulardan geçerim diyor. ankaradan aracı bilen bakan araç hakkında fikir sahibi olan arkadaşların fikirlerine...
  5. takomistik

ALINIK: XJ kare kasa CHEROKEE arıyorum

Ynt: ALINIK: XJ kare kasa CHEROKEE arıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88845.0 bu nasıl

6. takomistik

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? ok görüşürüz inşallah

7. takomistik

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? ben de parayla almak isterim fakat şu anda elimde bulunan aracı satamayınca alabilecegim maddi durumum yok. inşallah satışını gerçekleştirip yeni bir 4x4 alarım. bene 4x4 süz yapamayacagımı anladım :(
  8. takomistik

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? daha öncede çeşitli 4x4 lerim oldugu için olaya soguk degilim. ama düzgün saglıklı bir araç olmayınca insanın içine sinmiyor. sizede iyi bayramlar.
  9. takomistik

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? bugün v6 suzukiyle fort focusu marka aracımı takas etmek için görüştügümüz ankaralı bir arkadaşla buluşmak üzere ben kayseriden oda ankaradan yola çıktık. kayseriden 130 km yol yapıp kırşehirde buluştum. aracı inceledigimde aracın motorunun yüzünün terleme...

10. takomistik

full ofroad donanımlı cherokee 4,0

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 güncel

11. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 şimdi öyle bir soru yordun ki susma hakkımı kullanmak istiyorum :)
  12. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 0533 6558775 benim numaram elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim.

13. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 hobi amaçlı yapıyorum. kendi aldıgım araçların dışında satışta kar elde etmiş degilim. bu araçta arkadaşımın aracı yazan telefonda arkadaşın kendi cebi ben sadece forma resimleri koyarak yardımcı olmaya çalışıyorum.
  14. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 bu gibi aldatmacalı satışlara bizde maruz kaldık. ama bu sitede yayınlanan ve uzun zamandır site içerisinde sohbette bulunan etkinliklerde bir araya gelen samimi ve yürekten insanlarda sıkıntılı satış yapılacak araçlar burada pek sergilenmez. veya...
  15. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 güncel

16. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 yorumlarınızı bekliyorum.
  17. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 deli fişek hala satılık
  18. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 hey maşşallah hadi bakalım.

19. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 ferhat fazla düşünmeye gerek yok ben begendimmi alırım. ama sen, bakıyorum hala yaya geziyormussun gibime geliyor :D latife bir tarafa da araç benim degil. çok sevdigim bir arkadaşımın üzülerekte olsa aracını satışa çıkardı. bende buraya ilanını...
  20. takomistik

Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0 1995 jeep cherokee 4 0 fiyatı 32,900 aracımız düz vitesdir irtibat telefon 532 5421188

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri