Arama sonuçlarınız

1. kadri

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road ne güzel işiniz varmış :)

2. kadri

Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

Ynt: Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 ) paylaşım için teşekkürler,sitede doç görmek iyi geldi,
  3. kadri

İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: İstanbul, Ömerli - Sırapınar'da Off-Road Keşif Gezisi (8 Şubat 2009) her zamanki gibi çok güzel gezi yapmışsınız, bayıldım.

4. kadri

2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) paylaşım için teşekkürler,güzel gezi olmuş
  5. kadri

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum Salih bey inanın bende linkte sizin resminizi görünce sanki eski bir dostumu görmüş gibi mutlu oldum,umarım yine görüşürüz,sizin ki gibi araca dahil olarak gezi yapmaktanda onur duyarım. bu arada aracım v6 3500 :)

6. kadri

99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen.

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. Amortisör ayarını softa aldığınız zaman aracın salınımı çok fazla olduğu için arazi şartlarında hoplayıp duruyorsunuz. :D Tabi bu benim izlenimim, Kerim Beyin Daha Teknik bir açıklaması olabilir.

7. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. eğer ağır off-road yapmamaya kararlıysanız BF goodrich all terrain T/A 31/10.50/15 (standart lastik ebatınız)her yönden tatminkardır,ve goodyear atr gibi ses yapmaz.Zaten sitedeki lastik seçimi ile ilgili linklerde de hep tavsiye...
  8. kadri

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum belki hatırlayamazsınız diye resim yükledim,saygılar
  9. kadri

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

10. kadri

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum merhaba Salih bey, sanırım sizinle kartepede görüşmüştük, aracınızı yakından gören birisi olarak bende çok beğendimi söylemek isterim. ;)

11. kadri

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum ben 98 rav4 kullandım 2 sene , hafif off-road da girip çıkmadığım yer kalmadı gayet iyi bir araçtı.Vitara ile girdiğim her yere onunlada girmiştim,tabi ikisi de standart halde.
  12. kadri

Doğada Barınak Yapımı

Ynt: Doğada Barınak Yapımı gerekli bir öğreti, bigi için teşekkür ederim.

13. kadri

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar gerçekten ilginçmiş, tesadüf mü değilmi karar veremedim.
  14. kadri

Neden?

Ynt: Neden? çok faydalı bilgilendirme olmuş çalışma için teşekkürler.
  15. kadri

Mısır Piramitlerinin Sırları

Ynt: Mısır Piramitlerinin Sırları bilgilendirme için teşekkürler

16. kadri

Uyarlama Halat Yapımı

Ynt: Uyarlama Halat Yapımı arazide böyle bir halat yapmazk zorunda kalmak istemem doğrusu, 5 mt halatı kaç saatte örebilirim bilemiyorum :P,ama bilmekte fayda var.
  17. kadri

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo bu hatırlatma iyi oldu denemek lazım,teşekkürler.
  18. kadri

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road zevkli bi işiniz varmış ;D paylaşım için teşekkürler

19. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. kitap 425 sayfa eğer servisten temin edemiyorsanız fotokopisini çektirip kargo ile gönderebilirim.
  20. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. aracınız hayırlı olsun, diğer standart 4x4 lerden farklı olduğunu anlayınca ;)kısa sürede bağımlısı olacağınıza eminim. Kerim bey sorularınızı cevaplamış, kitapçığı servisten temin edemezseniz son çare olarak fotokopisini verebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri