Arama sonuçlarınız

1. N

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ben burada cay içmiştim cok güzel bir yer http://www.yesimcamping.com/ fotograf cekmek isteyen denize yüzünüzü verdiginiz zaman 200 metre solda bir ada var onun üstüne cıkabilir cok güzel görüntüler alabilirsiniz odaları...

2. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ama benim yemek bulma konusunda madalyalarım var onları belimin cevresinde taşıyorum :) :) ama turk koylusu ne kadar güzel insanlar mınubusumle koylere giriyoruz bize cay hazırlamaları normal oldu gidin bir saat sonra gelin size...
  3. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) koza rica etsem beni fasıla yazarmısın

4. N

Gökçeada'ya Yol Arkadaşı

Ynt: Gökçeada'ya Yol Arkadaşı sagol cok teskkeur ederim uzun uzun yazmışsın ama herkesin programı varmış gezi simdilik yattı bakalım kısmet
  5. N

Gökçeada'ya Yol Arkadaşı

selam kendi aracımla GOKCEADAYA gitmek istiyorum niyetim cuma aksamı cıkmak cumatresi vapura binip gokceadaya gitmek pazartesi aksam vapuruyla geri gelmek bu tamamen amator bir tur maliyeti 700 km yol yapılacagını tahmin ediyorum otoyol parasıyla 250 ytl yapar vapurda yaklaşık 80 ytl 330 ytl...

6. N

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) önemli bir video degildi karadenizli bir grup troyada halay cekiyordu :)

7. N

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) dosya.cc ye yükledigim fotograflar anı fotografı niteligindedir isteyen istedigi yerde kullanabilir furkan facebook ta kullanabilirsin
  8. N

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) selamlar evet fotografları yükledim aşşagıdaki adreste bulabilirsiniz linge basınca download edeceksiniz yaklaşık 100 fotograf lütfen dosya ismine bakmayın orda bir hata yaptım toplu olarak nasıl düzelticegi gecenin 2.30...
  9. N

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) hazırlıyanların emegi gecenlerin ellerine kollarına saglık herşey için tessekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri