Arama sonuçlarınız

1. N

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ben oraya pazar günü gidecegim asıl yarışlar pazar günü ben saat 10 30 da şileden cıkıp gitmeyi düşünüyorum

2. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) me olabilirki biz yoldan gecerken ugrdadık buyur ettiler hiç tanımadıkları halde cay ikram ettiler parada almadılar gayet pozitif insanlar
  3. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) koza kısametse saat 16 oo da kadikoyde olacagım 8 kişi buyursun gelsin başımın üstümde yeri var ama konvaya girmem kendini güvenli hissetmiyorum cumartesi aksamı komvoy :( arkadaslar bu gunlerde kuvvetli poyraz var bugun kayıkla...

4. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) benim araç var sami
  5. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) yokuş aşşagı sakn bir yol cok güzel 15-20 dakikada yürünür yanlış hatırlamıyorsam sor 15-20 dakşkaysa yürü benim tansiyem sami

6. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) bende mınubus var 8 kişi alır kadikoy sami not: lutfen toplandıktan sonra birbirimizi takıp edelim deme bu kadar uzun yok takip guvenli gelmiyor bana

7. N

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) SEDAT HOCA VE MÜRİTLERİ :) :)
  8. N

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) bagzıları için gezinin özeti yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek yedik yemek...
  9. N

4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) cok güzel bir gezi idi başta uykusuz bir gece gecirdik pestilimiz cıktı başta sedat olmak üzere bütün emegi gecenler cok tesekkür ederim

10. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) hava http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx bursada 28 derce bizler seni anıp trilyada denize karsı balık yerken üzüntüne eşlik edecegiz :) :)

11. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) iki sarjör kusun dökelimmi :) :)
  12. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) atamız ne demiş muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asıl kanda mevcuttur canakkalede ne sartlarda savasmışlar biz torunları olarak yukarıdaki sartlarda fotografmı cekmiyecegiz :) :)

13. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) sedat benin iki arkdasım gelmek istiyor biz üç kişik yerde 4 kiki idare ederiz bu arkadaslar kocakarı :) olduklarından ayıramıyorum sevgiler
  14. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) sedat otaya sandalye atsak olmuyormu :) polis görünce cök dersin bizler tam siper :) ben gölyazıyı cok severim ama ögle yemegi konusunda sorun var lokantaları pek iyi degil benim görüşüme göre eger tirilya sansı...
  15. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Arkadaşlar unutmayın yanınızda kahvaltılık getirin saat 05 00 de sicak sıcak köy ekmegi cay super oluyor

16. N

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) sedat ben herhalde iki kişi gelirim abi gölyazıyı bu sene kapı kamşusu yaptım iki kere gitiim artik bu seferde adamların fotografları vermezsem beni köye sokmayacaklar sedat koyün ortasında bir kahve var sende...
  17. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ufuk şamsın yok ilerikideki etkinliklere katılabilmen için bu ailevi etkinlige katılman lazım :) :)

18. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) parayı sedatın hesabına gonderelimmi
  19. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) mayısta karadenize denize girmek bayagı cesaret ister ama fazla kacıranlarrı ayıltmak için harika ha bu arada fasılda rakı içililir nasıl içilir aşşagıdaki linkte http://www.uzmantv.com/rakiya-ne-kadar-su-katilmali espırisı bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri