Arama sonuçlarınız

1. N

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) cok guzel yol tarif edilmiş toplanma yerine mınıbus girebilirmi birde gps degerlerini verebilimisiniz google eatrh ta bulup yazarsanız memnun olurum munubuste boş yer var aracı olmayanlara duyrulur...

2. N

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) haritayı yollıyayim dedim gps degerlerini bilen varmı google mapten gps degerlerini cıkartılanabiliyormu cıkartılıyorsa bana özel mail atabilirmısınız
  3. N

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) bende geliyorum ;D toplam 3 kişiyim minubuste 3-4 kişilik yer var erenkoyden 07 00 da hareket edecegim arayın 05325743147 sami

4. N

Gezenbilir İzmir Grubu 2. Buluşması (2 Ağustos 2008)

12 kişide topu topu 4 kişi gelmişti ta cesmeden gelinlip 4 kişi görünce bozuldum dogrusu ama özellikle muratı tanımaktan cok hoşlandım muratın en büyük özelligi belediye otobusu kullanarak teraking turları düzenlemesi turlar ücretsiz murat size kılavuzluk ediyor izmirli olanlara tavsiye...
  5. N

Zeytinli Rock Festivali 2008

Ynt: Zeytinli Rock Festivali 2008 http://www.zeytinlirockfest.com/ bu web sahifesi kamp alanına araç giriyormu biliyormusun gelirsem ben mınubusumde yatmayı düşünüyorum

6. N

Çeşme

Ynt: Çeşme ben 35 senedir tatil yapıyorum hem sakin hem eglence istiyorsanız cesme iyi secenek ama cesmede ılıcada pansiyonda kalın mınubusler her tarafa var bu gunlerde bodrum ve guneyi cok sıcak olur ama 20 agustosan sonra tatile giderseniz koycegiz dalyanı tavsiye ederim sakin bir yer ama...

7. N

ugraştıgın için sagolasın 35 senedir cesmeye gelirim karşıyakayı bilirim 3 tane ardakaşım var ben garanti olsun bir telefon numarası elimde olsun dedim aracımla gelecegim zahmet oldu sami
  8. N

sagol teşşekkür ederim zahmet olmuş bu kadar yazmızmış görüşmek üzere sami
  9. N

selam bende cesmeden gelmeye niyetliyim ben istanbulluyum lokali bulacağımı tahmin ediyorum ama biriniz bana telefonunu yollarsa memnun olurum 0532 5743147 sami

10. N

Gezenbilir İzmir Grubu 1. Buluşması (19 Haziran 2008)

katılamıyorum bari fotograflarınızı yükleyin

11. N

Gezenbilir İzmir Grubu 1. Buluşması (19 Haziran 2008)

ben istanbulda oturuyorum ama 3 ay cesmedeyim sizlere tanişmak isterdim haftasonu izmire geciyorum belki temmuzda tekrar buluşursunuz
  12. N

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi hakikaten cok güzel bir gezi imiş evelden gökçeaday arkadaşlara söz vermeniş olsaydım sizlerle birlikte olmak isterdim

13. N

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği Ve Kıyıköy-Kastro Fotoğraf Gezisi ah cok isterdim hiç görmedigim bir yer bu hafta arkadaşlara gökceada şözü verdim
  14. N

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) bugun hurriyette yazıyor eger tuvaletleri tamir olmazsa astronotlar geri dönecekmiş konunun vahameti acısından kozanın parmak bastıgı konu cok önemli :)
  15. N

koza yeni yaşın kutlu olsun iyki dogdun sami

16. N

bendende bir iki estantane
  17. N

Güney ve Doğu Anadolu Turu

Ynt: Güney ve Doğu Anadolu Turu essekler maasını nasıl alıyormuş maaşını alamazsa çifte atıyormu :) :)
  18. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) sagol koza eline saglık guzel bir haftasonu idi yoruldun sami

19. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) mesur beni ararmısın sami 05325743147
  20. N

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri