Arama sonuçlarınız

1. metin0035

VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili doğasever dostlarım merhaba;Tanju bey çok teşekkür ederim.Sevgili Ankirali verdiğiniz bilgilere teşekkürler .Araç olarak şu an başka seçeneğim yok diyebilirim.Yarın çekme karavanı bir tartıracağım.WC ve banyo bölümü yok ağırlık...

2. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili Doğan bey ve tecrübeli çekme karavancılar selamlar ;tekrar danışmakda fayda var diyerek aracım 97 model toyota corolla 1300 cc 80 beygir. 1000 kg bu değerler gerçek verileri.Ayrıca lpg li 97 model 4350 mm can karavan...
  3. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgi Doğan bey merhaba ;Verdiğiniz bilgiler çok iyi oldu .Öncelikle karavanı tartıda kaç kg geliyor?. tartmalıyız.Bu demek oluyorki 97 model 1300 toyota corolla biraz zorlanır. 1600 cc motor araç daha ideal.Lastikleri c tipi...

4. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili Yücel kardeşim ve sayın Uğureralp teşekkür edrim.İnanın hiç hesapta yoktu ama sağolsun serkan Güranç kardeşim kendi özverisi ile beni çekme karavan sahibi yaptı.ALLAH gönlünüze göre versin.Dilerim hayallerinize ve...
  5. metin0035

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Metin ALTIN Çekme karavan Karşıyaka /İZMİR 0 532 5041799 eklerseniz sevinirim.

6. metin0035

Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca) Seyfettin bey hayırlı ve uğurlu olsun.Karavanınız kaç model ve kaç kg ? ayrıca hangi araç ile çekmeyi düşünüyorsunuz?Güzel ve sağlıklı yaşam diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

7. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili gezenbilir ailesi ve Can karavan yetkilileri ,Sayın DOĞAN BÖNCÜ bey bu 1997 model çekme karavanın boş ağırlığı kaç kg ?Kaç CC araçlar için en uygun modeldir.Toplamda içine kaç kg yük koymalıyız?Birde lastik hava basıncı...
  8. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili Hakan bey ,Gökhan bey ,Bülent bey sizlerede merhaba ,ayrı ayrı teşekkürlerimi iletir yaşamınızda gönlünüzce sağlıklı ve mutlu geziler ve birliktelikler dilerim.SEVGİ ve SAYGILAR. Bu arada GEZENBİLİR ailesinede teşekkür...
  9. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Tüm dostlara merhabalar.güzel ve samimi dileklerinize teşekkürler;Sayın Doğan bey teşekkürler ,verdiğiniz bilgiller yararlı olacaktır.Sayın Bahadır bey teşekkürler,SayınŞeref bey teşekkürler,Sayın Haşmet bey teşekkürler,Sayın Levent bey...

10. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 İçten görünüm ;

11. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Dıştan görünüm ;
  12. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Merhaba Mehmet ağbi sağol .İşte maymun iştahlılıkmı? yoksa rüzgar nerden esersemi ? Bilemiyorum ama beni Serkan GÜRANÇ kardeşim etkiledi ..Deneyimleri ve bilgi birikimlerini hep konuştuk tartıştık .Çekme karavanın avantajı beni tatmin...

13. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Sevgili karavancı doğasever dostlarım merhaba .Sayın İnsel bey, Sayın Sami bey,Sayın Levent bey,Sayın İlhan bey Sayın Uğureralp bey Sayın Salih bey iyi dileklerinize TEŞEKKÜRLER. Can marka karavanım 97 md 4350 mm uzunluğunda .Banyo...
  14. metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Cavid bey ,Yusuf bey teşekkür ederim.Düşündük taşındık çekme karavan ile doğa sevgimizi ve gezilerimizi geliştirelim dedik.Gerekli techizatları yaptırmak ve çözümlemek kaldı.Birde scoter tarzı küçük motosikleti de karavan arkası ve...
  15. metin0035

Beni yeni çekme karavan sahibi yaptılar .Şikayet etmiyorum duyuruyorum.Tüm karavancı ve doğa sever dostlara selamlar .Yeni karavanım Can marka 97 model 4350 mm güzel ve diri bir karavan.hemen hemen 2 inci sahibi gibiyim. Tavanda biraz su almadan tavan döşemesi kalkmış ama problem değil...

16. metin0035

DIY karavan

Ynt: DIY karavan Yalçın bey proje ve müteşebisliğiniz hayırlı uğurlu olsun.Ortaya iyi bir üretim çıkacağı kesin.Herşey düşünülmüş.Ben bir konuda size fikir vermek isterim.Üst tavan yalıtımı hakkında ;Tavan mutlaka eğimli olmalı ve üst tavan tek bir parça olmalı yada aliminyum parça...
  17. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet ağbi şimdi öğrendim .Başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin,sizlere ve yakınlarınıza sağlık ve metanet diliyorum.Haberim olmadı .songörevimizi yapmaya yanında olmaya gayret ederdik diye düşünüyorum.Özür dilerim.ALLAH sabır...
  18. metin0035

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Ailenize sevenlerine başsağlığı diler,merhuma ALLAH rahmet eylesin.Sabır ve metanet dileklerimi iletirim.Saygılar.

19. metin0035

Erdek Sihirli Bahçe Kamping

Ynt: Erdek Sihirli Bahçe Kamping Sayın ayhan bey teşekkürler.Hayırlı ve uğurlu olsun ;bol kazanç dileyelim.Mutlaka gelmek isterim.Ben Bandırma doğumluyum ve erdekde güzel gençlik tatillerim geçti .Biraz nostalji ve biraz yeni geziler için mutlaka .SEVGİ ve SAYGILAR.
  20. metin0035

Karavan Bakmaya Gittik...

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... NEYSE....Sayenizde bizde karavan bakmaya bilgisayar a gittik. METİN.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri