Arama sonuçlarınız

1. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Tanju bey güle güle iyi günlerde kullanın.Tüv den de İNŞALLAH rahat geçersiniz.SEVGİ ve SAYGILAR.

2. metin0035

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent bey hayırlı ve uğurlu olsun.Nice sağlıklı geziler,bitip tükenmek bilmeyen enerji ve maddiyat diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.SEVGİ ve SAYGILAR.
  3. metin0035

KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM İsmail bey hayırlı uğurlu olsun.ALLAH sağlıkla ve mutlulukla kullanmanızı nasip etsin.Nice geziler diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

4. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Sevgili Yücel kolay gelsin,takip ediyorum.Senin namına seviniyorum ,çünkü sen bir ürünü kendin yok yere var ettin.Ürettin,sana haz verdi;en azından uğraş verdin tecrübe kazandın.Elk ısıtıcı ile olayı çözdün,jenaratörü de...
  5. metin0035

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sami bey hayırlı uğurlu olsun.Sizin gibi tecrübeli bir kamp ,karavancıya iyi bir uğraş çıktı ;bizlerde takip ederek o sevinci sizlerle birlikte yaşayacağız.Tekrar iyi uğraşlar dileyim.SEVGİ ve SAYGILAR.

6. metin0035

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Hayırlı ve uğurlu olsun .Nice sağlıklı ve mutlu gezi yaşatsın.SEVGİ ve SAYGILAR.

7. metin0035

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem Merhaba Mahmut bey kolay gelsin ,mükemmel bir çalışma üretiyoırsunuz.Takip ediyor ve merakla bekliyorum.Sizin de bu karavanınızı kaç Kg çekeceğinizi hesapladınızmı?.Karayollarında bir sorun çıkartmazlar umarım.İmalatta tip...
  8. metin0035

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

Merhaba;İsa bey ellerinize sağlık,iyi bir emek veriyorsunuz.Bende konuyu yeni gördüm ve her sayfayı tek tek okudum.Kaç kg ağırlığa sahip oldu ? birde Maliyet i ne olacak diye sorabilirmiyim? Keyifli çalışmalar.SEVGİ ve SAYGILAR.
  9. metin0035

Karavan ve Motorkaravan Sergisi - Manchester 19-22 Ocak 2012

Ynt: Karavan ve Motorkaravan Sergisi - Manchester 19-22 Ocak 2012 Cavid bey size ve oğlunuza teşekkürler.Görüntüler bizi daha bi iştahlandırıyor.Ne yapalım şimdilik görüntüler ile idare edeceğiz.Yinede şükür etmeliyiz.ALLAHA çok şükür ki karavanımız var ve kullanıyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.

10. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Merhabalar.Maşallah,mükemmel,ve kaliteli bir işçilik.Mehmet ağbi bunu hakketti; küçümsenmeyecek bir başarı ve azmin zaferi.Bu üretim bir tek kişilik sanayi savaşı idi onun için.Vallahi helal olsun. kırkbir kere MAŞALLAH...

11. metin0035

İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir.

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Sevgi,li Yusuf kardeşim ALLAH razı olsun .Dostlar sağolsun SEVGİ ve SAYGILAR.
  12. metin0035

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Dostlar sağolsun.Teşekkür ederim.Sayın (Egeli)Ülker,Yavuz,Marmariscj7,Mayıstosböceği,Bülent bey,Drares Haşmet Kalkancı bey ve değerli aileleri.Taziyeleriniz için teşekkürler. SEVGİ ve SAYGILAR.

13. metin0035

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Annemin vefatında üzüntülerimi paylaşan ve bana güç veren Değerli; Yuğun (Yücel, Cennet) , Gezmen (Cavid Sezen) , berkcantp (İlhan Bey) , Freediver (Ömer Oğuz Yahsi) , ZügürtGezenci (Sami ÜNLÜ ) , Gemiadamı (Coşkun Bahçeci)...
  14. metin0035

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Değerli GEZENBİLİR ailesi ve yöneticilerine annemin vefatinda göstermiş oldukları samimi duygular ile ilettikleri taziyelere teşekkür ederim.Tüm yitirdiklerimize,şehitlerimize,atalarımıza Allah Rahmet Eylesin...
  15. metin0035

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Engin bey kolay gelsin .Karavan imal etmek için girişiminizi kutluyorum.Mutlaka iyi bir üretim olacaktır.Çünkü tamda bu sitede işin merkezindesiniz.İyi çalışmalar diliyorum.Ben sadece aerodinamik açıdan daha öne eğimli kısmının önde olması...

16. metin0035

UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.

Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Sayın UKKF çalışanları ve Erdal bey tebrikler ,hayırlı olsun.Mutlak ve mutlak avantajları olacaktır.Burada kamp ve karavancılığı yaygınlaştırmak ve faydalı olmak adına yapmış olduğunuz hizmetleriniz için teşekkürler.İyi çalışmalar. SEVGİ ve SAYGILAR.
  17. metin0035

1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu

Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu Merheba kolay gelsin ellerinize sağlık .Baştan yaratmışsınız,ve çok güzel olmuş.Şimdi ise gezilerinizde size eşlik etmesi ve eğlendirmesi ni temenni edeiyorum. Sevgi ve saygılar.
  18. metin0035

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavit bey ,merhuma ALLAH rahmet eylesin,size ve sevenlerine sabır metanet diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

19. metin0035

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavit bey ,merhuma ALLAH rahmet eylesin,size ve sevenlerine sabır metanet diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
  20. metin0035

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? Saygıdeğer kamp ve karavancı dostlar;Öncelikle selamlarımı ve sevgillerimi iletiyorum.Fikirlerini ve eleştirilerini yansıtan her kim katılımcı olursa olsun,saygı duyuyorum.Sayın Erdal bey in son mesajında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri