Arama sonuçlarınız

1. metin0035

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Değerli dostlarım teşekkür ederim.Yavuz bey 2011 yılı temmuz ayında teker kontrolü yapıldı ve tamircime ne gerekiyor ise yapın dedim.Kontrol etti iyi dedi. Bizde yola vurduk karavanı marmarise...

2. metin0035

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Kampta neşeli görüntüler.İzmir'den Zeki Bey ve Ailesine Ahmet Bey ve Ailesine teşekkürler
  3. metin0035

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Katılımları ile bizleri sevindiren İstanbul'dan Cengiz bey ve Ailesi ,Bülent Bey ve Ailesi , Torbalı-Ayrancılar'dan İsmail Bey ve Ailesi , Bornova'dan Yavuz bey ve Ailesine Teşekkürler.

4. metin0035

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Urla Kampımız ;
  5. metin0035

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca Görselleri ( 13 - 14 Ekim 2012)

Sapanca etkinliğinizdeki beraberliğinizi kutlarım.Sağlık ve mutlulukla nice beraberlikler dilerim. SEVGİ ve SAYGILAR...

6. metin0035

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve gönüllüleri ,Kapanış birlikteliği Selamlar .Değerli dostlarım ile görüşmek sohbetlerine katılmak isterim .Yaşam tabiki doğa ile bambaşka .Önemli bir şey çıkmazsa sizlerleyim.SVGİ ve SAYGILAR.

7. metin0035

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Tüm gezenbilir ailesi ve duyarlı şahsiyetlerinize iyi dileklerinize teşekkür ederim.Kısaca rulmanlar konik idi ,ayrıca çin malı olup ilk fabrikasyon mu yoksa benden evvelki sahibi mi değiştirdi...
  8. metin0035

Tüm Gezenbilir ve karavan ailesine merhaba.Tatil dönüşü karavanımı boşalttım ve tarttırmak amaçlı kantara gittim.Kantar dönüşü yolda sağ tekerlek yerinden fırladı ve çıktı.O anda araç içiinde çok sarsıldık ve çok panikledik.Sağa sola ve yukarı şekilde çok kötü bir şekilde araç...
  9. metin0035

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Ben bu kanoyu biryerlerden tanıyorum...Selam Mehmet kardeşim.Marmaris inbükünde iyi bir sürüş keyfi verdi sana ve ailene .Tatilde görmüştük.Kanoda iyi bir üretimindi.SELAMLAR .SEVGİ ve SAYGILAR.

10. metin0035

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey kolay gelsin .Takip ederken benim ve arkadaşlarında içi kabarıyor.İnce bir işçilik ile güzel bir iş çıkaracaksınız.Kolay gelsin.Başarılar. SEVGİ ve SAYGILAR.

11. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail bey sizinde kamper imalatınızı yeni gördüm,gerçekten çok iyi bir imalat ile istediğiniz gibi bir motokaravan imal etmişsiniz.Güle güle iyi günlerde sağlık ve neşe içersinde mutlu tatiller temenni edişyorum.Siz İzmir...
  12. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Adnan bey çok kaliteli bir işçilik ile iyi bir iş çıkartmışsınız.Tebrik ederim.ALLAH kaza bela vermesin ,iyi günlerde sağlık ve neşe içersinde mutlulukla kullanırsınız.İzmir in neresinden siniz?Kamper aracınız ne kadar bir maliyet...

13. metin0035

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Sayın Hikmet bey hayırlı ve uğurlu olsun.Güle güle kullanın.Değerli aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu neşeli tatiller diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
  14. metin0035

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey şimdi okudum.Babanız vefatmı etti?ALLAH tan rahmet ve sabır diliyorum.Başınız sağolsun.SEVGİ ve SAYGILAR.
  15. metin0035

2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

Sevgili kamp ve karavan dostlarım;Festivaliniz çok renkli geçmiş ve eğlenceli olmuş.Orada olmak vardı dedirtti....İzmir den Mehmet ağbi katıldı ve bizi çok memnun etti,Renkli paylaşımlarınız da bizi çok çok teselli ediyor.Mutlaka bir yerlerde görüşmek umudu ile SEVGİ ve...

16. metin0035

Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57) Kemal bey merhabalar.Yeni karavanınız çok güzel ve avantajlı sanırım.İyi günlerde sağlık ve mutlulukla gezmenizi dilerim.Hayırlı uğurlu olsun.SEVGİ ve SAYGILAR.
  17. metin0035

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Özcan bey merhabalar.Hayırlı ve uğurlu olsun.Mutluluklarınıza ve nice gezilerinize eşlik etmesi temennisi ile sizi kutluyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
  18. metin0035

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet bey İNŞALLAH gönlünüze göre kamp aracı yaparsınız.Çünkü hem deneyimli hemde çok isteklisiniz.Bizlerde heyecanınıza ortak olacağız.Şimdilik kolay gelsin.SEVGİ ve SAYGILAR.

19. metin0035

Dünyanın En Pahallı Motokaravanı

Ynt: Dünyanın En Pahallı Motokaravanı Doğa paralı veya parasız motokaravancıyı ayırt etmiyor amma kampçı ve motokaravancılar paralı ve parasız motokaravancıyı ayırt edebiliyor... Mükemmelin ötesinde bir karavan uzay üssü gibi...SEVGİ ve SAYGILAR.
  20. metin0035

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Sayın Ankirali hayırlı ve uğurlu olsun.Sizin hayal dünyanızda hedeflerinize sağlıkla ve mutlulukla ulaşmanızı temenni ederim.SEVGİ ve SAYGILAR.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri