Arama sonuçlarınız

1. Y

Likya Yolunda İlk Hedefimi Gerçekleştirdim

Ynt: Likya Yolunda ... Likya yoluna 10 mayısta başladım. Faralya'yı merkeze alıp bu bölgeyi içime sindire sindire ayrıntılı yürüyorum. Faralya-Kabak, Faralya-Aktaş, Faralya-Kelebekler vadisi, Kirme, Yayla, Faralya-Alınca vb. Günlük yürüyüşler ile çevre daha tanınarak hayran olunuyor. Hele...

2. Y

Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk.

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. Bazı yerlerde işaretler silinmiş veya kaybolmuş durumda...Acaba biz yürüyüşe çıkanlar yanlarında boya ve fırça alsalar da... işaretleme yaparak yürünse diye öneride bulunuyorum. Yoksa başka bir kuruma mı ait işaretlemeler... bizler...
  3. Y

Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk.

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. Daha sonra Kabak koyu gelinir.Burada kalacak bongalov ve yemek bulabilinir.Sonra faralya, kalacak yer ve yemek sorun değil. Kirme, ölüdeniz ...

4. Y

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor 3 Mayısta yürüyüşe başlamayı planladım. Yürümek isteyen yisbir@hotmail.com
  5. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkes Likya Yolunu yürümeyi düşünüyor...ortak plan var mı ?

6. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz...

7. Y

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor bir mayısta likya yolunu yürümeyi planlıyorum. daha önce kabak koyuna kadar gitmiştim. şimdi daha uzun olsun diyorum. iyi bir yürüyüş parkuru.
  8. Y

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor likya yolu yürüyüşü için en iyi zaman nisan sonu-mayıs başı.bu tarihlerde yürümeyi planlıyorum.
  9. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mesaj yazamıyorum.hata bildiriyor

10. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gezmeyi seven biri olarak siteye üye oldum. gezmeyi sevenlerle bir arada olmaktan memnunum.

11. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan