Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hepinize iyi akşamlar diliyor ve ben kaçıyorum :D ...

2. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu durumda biz bol miktarda buna maruz kalıyoruz...Vahim :o :o :o
  3. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu kadar zararlıysa yasaklansın tabi...

4. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bekliyorduk adaşım... (Ben ve aşuren) ;D ;D
  5. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat Bursa' ya mı geliyor yahu!....Hiç söylemedi...

6. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İngiltere yönetiminin ne ödeyeceğini düşünmüyorumda, sizi sınırdan nasıl geçiririz ve sınırda vereceğimiz rüşvet bize kaç sterline patlar onu hesaplıyorum...Benim hesap makinesi almadı daha büyük bi hesap makinesi olan varmı... ;D ;D ;D

7. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Cıkkss! Sizi İngilizlere göstermeden nasıl sınırdan geçiririz onu düşünmemiz lazım...görürlerse almazlar... ;D ;D
  8. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İngilterenin bütçesi bu durumu kaldıramaz.... ;D ;D ;D ;D
  9. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İngiliz ajanlarına yok ki...Bize yetecek kadar zaten... ;D ;D

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kahvenin arkasından buyurun efendim...

11. skydiver26

Denizli - Çal - Kısık Kanyonu ve Antik Değirmenler Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

Ynt: Denizli - Çal - Kısık Kanyonu ve Antik Değirmenler Yürüyüşü (10 Ocak 2010) Gitmezler Ahmet bey gitmezler...Ahhh ah benim adım çıkmış.... ;D ;D
  12. skydiver26

Ynt: Denizli - Çal - Kısık Kanyonu ve Antik Değirmenler Yürüyüşü (10 Ocak 2010) Süperrrr...Asiye hanım ilgilenirseniz sevinirim.... ;D ;D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tescilli tembel olarak ilk fincanı ben alayım o zaman... ;D ;D
  14. skydiver26

Ynt: Denizli - Çal - Kısık Kanyonu ve Antik Değirmenler Yürüyüşü (10 Ocak 2010) Bu haftaki etkinlikte misafir olarak bulunsak mı acaba, Yiyenbiliri hiç kaçırasım gelmiyor.... ;D
  15. skydiver26

Ynt: Denizli - Çal - Kısık Kanyonu ve Antik Değirmenler Yürüyüşü (10 Ocak 2010) Asiye hanım gezdiğiniz yerler gerçekten çok güzelmiş, keşke orada olsam dedirten ve insanın nefesini kesen....Paylaşımınız için teşekkürler...Yusufçukları bende gördüm.. ;)

16. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çağdaşcım boşuna anlatma, Fatoş kendi nöbetine gelmediği için suçu birilerine yıkmaya çalışıyor... :D :D Aldırma sen aktiviteden aktiviteye koşan ablana.. :P ;D ;D ;D
  17. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler adaşım, ben neme gerekçilerdenim...Üfff ziyafete bak... :D :D Çağdaş hoşgeldin...
  18. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Afiyet olsun..

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rica ederim efendim ne demek... ;D ;D ;D ;D
  20. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben yaptığımı söylemedim ki, aktivite özürlü olduğumu kabul ediyorum ve hatta ilkelerim;

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri