Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Amin abi...Murat' ın unuttuğu bir şey var...Sevinç Hanımla ben komşuyum... ::) ::) Toprakbastıyı hala belirlemedim, benimle iyi geçinmeli. ;) ::) ;D ;D ;D

2. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbulduk Kemal abi, hamdolsun yok bir yaramazlık, Murat bana takılıyor işte serde tembellik var ya.. ;D ;D
  3. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D Asansör olmasa evden de çıkmayacağımda... ;D

4. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Eh işte imkanlar elverdiğince çıkmaya çalışıyorum...Çok büyük değişiklik olmadı hayatımda sadece biraz netten uzak durup dolaşmaya verdim kendimi bu aralar....Çok sık girmesemde takip ediyorum ama forumu...
  5. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederim ben çooook iyiyim, sizleri sormalı, sizler nasılsınız....özlemişim ya forumu...

6. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selamlar... Tüm bayan arkadaşların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorummm..

7. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Beni sana hapsettin- Eda Berker
  8. skydiver26

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... .....Zorundayım ben Yapamam, gidemem sandın ki Vazgeçemem Artık yalnız geçmişte Anındayım ben Bu sana veda ederken Son bakış son gülücük Bu sana kalbimden kopan Son öpücük..... :'(
  9. skydiver26

Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010)

Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010) İnansak mı? ;D ;D ;D

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sadece çaydan bahsediyorsun da yanındakileride say utanma hadi... ;D ;D ;D Sen gönder kargoyu ben utanmam ;D ;D ;D Biraz zor gibi görünüyor (Nazardandır nazardan) ama aynı dileklere katılıyorum....Hayret ya Ekinoksla aynı şeyleri düşüneceğim aklıma...

11. skydiver26

Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010) Nazardır Nazar ;D ;D ;D ;D
  12. skydiver26

Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010) Nazardanmış... ;D ;D ;D ;D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sığamayacağınızı öngörüyordukta, acaba elin ingilizini kandırabilir miyiz diye düşünüyorduk.. ;D ;D Birisi bana bu rejimin nasıl bir rejim olduğunu açıklayabilir mi? Açmalar falan, ayrıca diğer taraftan sucuklar... ;D ;D İnsan suya girince çekmez...
  14. skydiver26

Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 )

Ynt: Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 ) Valla ne diyeyim gülmek için tekrar tekrar geliyorum bu sayfalara... ;D ;D ;D
  15. skydiver26

Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010) Sucuklar için teşekkürler Ahmet, Asiyeden beklemiyordum zaten.... ;D ;D Fatoşla sana atıyor ya çamur hepsini kendi yutmuştur... ;D ;D ;D

16. skydiver26

Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010) Bizde buralarda Kargoyu bekliyoruz, Asiye yollayacakta... ;D ;D
  17. skydiver26

Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 )

Ynt: Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 ) Asiye selamlar çok güzel bir gezi olmuş...Hem senin için hem de bizim için, gülmekten katıldım ya....Nazarmış, karnıma ağrılar girdi... ;D ;D ;D
  18. skydiver26

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal abi teveccüh göstermişsin ne yapabildim ki..Kesinlikle sonuna kadar imkanlarım elverdiğince yazdıklarını ve görsellerini takip edeceğim..Saygılar abi..

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selamlar...Ohooo gezenbilir olmuş yiyenbilir yokluğumda....Bende İngiltereye gitmişlerdir bunlar demiştim ama Arwinle uğraşmaktan başka bişi yapmamışlar....Noldu almadımı İngiltere sizi ;D ;D ;D
  20. skydiver26

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal abi hoşgeldin.. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir foruma ara vermiştim...Döndüğünü ve resimlerini ve geziyi paylaşıma açtığını az önce farkettim...Ahhh çekişlerim arasında her satırını tekrar tekrar okuyarak, her resme tekrar tekrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri