Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnönü Planör Kampı
Birinci resimdeki binanın sağ tarafındaki koğuşta(1988' de) çok kaldım....O zamanlar parşütçüler burada kalır planörcüler arka taraftaki koğuşlarda kalırlardı hey gidi günler hey...
Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi
Ben bu teklifi bir adım daha ileriye taşıyayım, binek araçlarında çıkabileceği bir yerde Bursa grubu olarak kamp atalım, hem hafta sonunu değerlendirir, hemde tanışmış oluruz....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Önerisi içinTeşekkür ederim..
Netleştikten sonra gelip ev arayacağız bakalım...Seneler sonra kiracı olarak ev aramakta varmış naparsın...Bu Narlıdere tarafları nasıl adaş sana bahsettiğim yer üst kısımlarıymış, bir kere gelmiştim tepenin yamacında bir...
Bu arada adaşım önümüzdeki sene yapılacak faaliyetlere katılacaklar listesine belki (%90) beni de katabilirsin...Transfer görüşmelerimiz halen devam etmekte... ;D ;D ;D
Dikkatli konuş karşında tam tamına 9 kg. veren biri var.....Biraz daha gayretle ideal kilom ile başbaşayım ki önümüz yaz benim faaliyet dönemim... ;D ;D
Ynt: Hasandağı Kış Tırmanışı Raporu (20-21 Mart 2010)
Efe bey, sizi ve Murat bey' i tebrik ederim...
Görselleri ve etkinlik raporunu sabırsızlıkla bekliyorum...Aceleci davrandığım için kusura bakmayın bu konuya bir işaret koyayım istedim....Saygılar..
Adaşım Sen kendinde misin? Fatoşu da davet ediyorsun...Bu listedeki malzeme kadar ekstra malzeme taşımak zorunda kalırsın Fatoş gelirse.. ;D ;D ;D Benim Bel fıtığım var der hepsini sana taşıtır ona göre.. ;D ;D ;D