Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Ne çabuk geldin 70' e ben daha 7 deyim... ;D ;D Vangelis - Conquest of paradise

2. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Paylaşım için teşekkür ederim....Gerçekten tiryakilik yaratıyor...
  3. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sertab Erener - Unutursun

4. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Telsiz... >:( >:(
  5. skydiver26

Gerdek kaya

Ynt: Gerdek kaya İlginize teşekkür ederim...

6. skydiver26

Gerdek kaya

Ynt: Gerdek kaya Ulaşım hakkında bilgilerde verirseniz çok makbule geçer....

7. skydiver26

İnönü Planör Kampı

Ynt: İnönü Planör Kampı Birinci resimdeki binanın sağ tarafındaki koğuşta(1988' de) çok kaldım....O zamanlar parşütçüler burada kalır planörcüler arka taraftaki koğuşlarda kalırlardı hey gidi günler hey...
  8. skydiver26

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi Ben bu teklifi bir adım daha ileriye taşıyayım, binek araçlarında çıkabileceği bir yerde Bursa grubu olarak kamp atalım, hem hafta sonunu değerlendirir, hemde tanışmış oluruz....
  9. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar Adaşım...

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Önerisi içinTeşekkür ederim.. Netleştikten sonra gelip ev arayacağız bakalım...Seneler sonra kiracı olarak ev aramakta varmış naparsın...Bu Narlıdere tarafları nasıl adaş sana bahsettiğim yer üst kısımlarıymış, bir kere gelmiştim tepenin yamacında bir...

11. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu arada adaşım önümüzdeki sene yapılacak faaliyetlere katılacaklar listesine belki (%90) beni de katabilirsin...Transfer görüşmelerimiz halen devam etmekte... ;D ;D ;D
  12. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dikkatli konuş karşında tam tamına 9 kg. veren biri var.....Biraz daha gayretle ideal kilom ile başbaşayım ki önümüz yaz benim faaliyet dönemim... ;D ;D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Erken göndermişler, ne oldu ekonomileri battı dimi sizin yüzünüzden... ;D ;D ;D
  14. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam arkadaşlar, 23 Marttan bu yana kimse uğramamış buralara hayırdır... ;D ;D
  15. skydiver26

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Hayırlı olsun, çok temiz görünüyor...Güle güle kazasız belasız kullanın, Darısı başıma... ;D

16. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Yusuf HAYALOĞLU- Hayat nedir ki Anne...
  17. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Zeynep Sağdaş- Yarım kalanlara rağmen... Hem de defalarca.... ;)
  18. skydiver26

Hasandağı Kış Tırmanışı Raporu (20-21 Mart 2010)

Ynt: Hasandağı Kış Tırmanışı Raporu (20-21 Mart 2010) Efe bey, sizi ve Murat bey' i tebrik ederim... Görselleri ve etkinlik raporunu sabırsızlıkla bekliyorum...Aceleci davrandığım için kusura bakmayın bu konuya bir işaret koyayım istedim....Saygılar..

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Adaşım Sen kendinde misin? Fatoşu da davet ediyorsun...Bu listedeki malzeme kadar ekstra malzeme taşımak zorunda kalırsın Fatoş gelirse.. ;D ;D ;D Benim Bel fıtığım var der hepsini sana taşıtır ona göre.. ;D ;D ;D
  20. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Toparlamayla benim toprakbastıyı halledemez.... ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri