Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) En son Temmuzda girilmiş, amma dağıldık yahu... Ben gireyimde bir tozunu alayım bari buraların.... ;D ;D ;D

2. skydiver26

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Tamam bu sefer inandım kendini dereye atmadığına... ;D ;D Sevgili Moderatörüm ve adaşım o Muhallebiden bende isterim... ;D Kim ısmarlıyor Asiye' mi.. ;D ;D
  3. skydiver26

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Saklamıyorsunuz dimi... ;D ;D Yoksa sen ıslanmadan pek dönmezdin... ;D ;D ;D ;D ;D

4. skydiver26

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) ;D ;D ;D Ben tahmin ediyorum ki... ;D ;D ;D ;D
  5. skydiver26

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Mükemmel bir etkinlik olmuş imrenerek baktım fotolara... Adaşım bu kadar dere varken etrafınızda, Asiye' ye nasıl hakim oldunuz çok merak ediyorum doğrusu, bildiğim kadarıyla dayanamaz atlardı derelere... ;D ;D ;D...

6. skydiver26

1992 TO YO TA 4 RUNNER

Ynt: 1992 TO YO TA 4 RUNNER Hayırlı satışlar aracınızın Maşallah' ı var.... Kendi aracımı satarsam kapınızı çalabilirim....

7. skydiver26

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar Tebrikler...Çok istediğim bir faaliyet...Paylaşım için teşekkürler...
  8. skydiver26

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Kadınlar Kamyoncu olursa kamyon arka yazıları nasıl olur? ‎*Gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman *Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti *Miras değil sevgilim hediye etti güzelim *Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım *Kulağıma takarım küpe, geçemez beni...
  9. skydiver26

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Serçe'nin biri uçarken biraz alçalayım demiş,bi bakmış karşıdan motosiklet geliy...or, sağ sol yapayım derken motosiklet sürücüsünün kaskına çarparak yere düşmüş, adam serçeyi yerden alarak evine götürmüş bir kafese koyup kafesin içine biraz su ve ekmek kırıntıları...

10. skydiver26

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin...... kattaki iki gümüş... renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş. “Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş. Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş...

11. skydiver26

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) İzin konusunu ayarlayabilirsem Bursa' dan 2 aile bizde katılmayı planlıyoruz...Şimdilik listeye ekleyemiyorum... Saygılar...
  12. skydiver26

Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış Verdiğiniz bilgilere bir ilave yapayım....Aynı Kanundan; ;) İkinci derece kara askeri yasak bölgelerinde uygulanacak esaslar: Madde 9 - İkinci derece kara askeri yasak bölgelerinde aşağıdaki esaslar uy- gulanır. a) Türk vatandaşlarının...

13. skydiver26

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış Verdiğiniz bilgiler için Teşekkürler Ömer bey...
  14. skydiver26

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar
  15. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Çok geçmiş olsun Sayın ORHANBIYIKLI.... Naşide Göktürk - Sakın Ha....

16. skydiver26

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Ancak benim anlayamadığım bir şey var "Jandarma kontrolünde tutuklanırsınız" ibaresi....Tutuklama Hakim kararıyla olur kolluk tutuklama yapamaz ancak gözaltına alabilir...Peki diyelim ki Jandarma beni kaçak...
  17. skydiver26

Alınık Renault-Laguna 1996 arka cam için acil yardım

Ynt: Alınık Renault-Laguna 1996 arka cam için acil yardım Bulunmuştur Teşekkür ederim...
  18. skydiver26

Alınık Renault-Laguna 1996 arka cam için acil yardım

Selamlar... Renault- Laguna marka 1996 model aracımın arka camı kırıldı...Bursa'da gezmediğim Camcı ve çıkmacı kalmadı, maalesef yok...Aslında bir tane buldum da alacağımı anladığı için fiyat arttırdı( Telefonda ayrı yüzyüze ayrı fiyat), bende inat ettim ondan almayacağım....Çıkma ya da Sıfır...

19. skydiver26

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42) Hayırlı olsun bitmiş ve de bahsettiğiniz bütçeye görede gayet hoş olmuş....Birde Bülent bitirsin karavanını ikinizden feyz alarak bende kolları sıvarım artık... ;D ;D ;D Darısı başıma... ::)
  20. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Emekleye emekleye... ;D ;D ;D Celine Dion - My Heart Will Go

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri