Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin Sevgi abla... ;)

2. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Mükemmel.....Keşke bu resimleri uygun bir başlık altında doğa yürüyüşünde ya da kanyon bölümünde paylaşsaydınız.....Daha fazla arkadaşımız görsellerden faydalanırdı diye düşünüyorum....
  3. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar, günaydın Asiye hanım, Etkinliğiniz ve fotolar çok güzeldi, fotoların devamını bekliyoruz.... :D

4. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar adaşım... :D
  5. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İhale bana kalmış, evet itiraf ediyorum nöbete gelmeyende bendim....Daha sonra diğer yaptıklarımı da anlatacağım asın beni.... Adaş Ekinoksun elinde gördün tabi silahı böyle oldu dimi....

6. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Adaş bak buralarda tehlike altındaymışım....Tutanağı tutturdun bana, ortalıkta yoksun.. ;D ;D ;D ;D

7. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allahtan uzaktayım, rahat rahat konuşuyorum.... ;D ;D ;D Yoksa böyle konuşabilirmiydim.... ;D ;D ;D
  8. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bacaklarından asalım 3 gün sallansın, karşısına geçip keyifle kahvelerimizi içelim.... ;D ;D ;D Tabi her türlü öneriye de açığım..... ;D ;D
  9. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi yolculuklar tekrar Kemal abi, bizi habersiz bırakma.. ;)

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bak itiraz hemen....Bunlardan bir iki tanesini sallandırcan Taksim meydanında bak bir daha yapıyorlarmı... ;D ;D ;D

11. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu haftasonu hiç bir şey yapamadım adaşım... :( :( Cumartesi mesai vardı, çalıştım. Odak şimdi Dato ile birlikte eğitim veriyor onlarla kış tırmanışı eğitimi için Uludağ zirve civarına çıkmayı umuyordum ama yetişemedim...Pazar da eh işte geçti....Serde...
  12. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben biliyorum abi başıma geleceği.... ;) :D :D Üstelik daha ilk itiraz.... Ben haftasonu kesinlikle forumdaydım, üstelik çağdaşta forumdaydı ama bizim nöbetimiz geçen haftaydı.... Adaşım sen Ekinoks' un savunmasını almaya kalkarsan sitenin yarısına işlem...

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu tutanak bana YOL-SU-ELEKTRİK olarak geri dönecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı.... ;) :D :D :D
  14. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TUTANAK 09-10/01/2010 tarihleri arasında Gezenbilir.com sitesinin Trekking serbest muhabbet köşesinin nöbetçileri olan NEHİR ve Ekinoks sair isimli kullanıcıların belirtilen gün ve saatte...
  15. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kemal abi selamlar ve iyi yolculuklar.... Anlattığın kadar varmış seni aradığım yer, resimleri bekliyoruz.... Adaşım hafta sonu nöbete gelmeyenlerle alakalı ben tutanağı tutuyorum, sen savunmalarını alırsın artık... :D :D :D

16. skydiver26

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Geceler, katran karası geceler Ellerim tütün kokar gecelerde Geceler, olmaz olası geceler Açılır yelkenleri yalnızlığın Vurur dalga sesleri yüreğimde Geceler yarı yar Dört duvar efkar Geceler yarı yar Başımda sevdan Vurulur zincirlere Çareler gecelerde...
  17. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sus ağlama dönemem canım sana bir daha Vazgeç git diyemem ki gururuma Yazık olmuş o masum saf duygulara Yalnızlık güzel şeydir zor olsa da ilk defa Sus ağlama perişan halim bir tek kalan bana Onu da alma benden sığındığım Bir gönül macerasıydı diyorum O mahçup...
  18. skydiver26

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ağlayayım mı? devrılen yıllara Göz yumdugum sade bır kac anıya Utanma sıkılma benden mecburum Olgunum anlarım derdımden yorgunum Bazan utanıyorum kendımden Bazen korkuyorum olumden Neler gecer yar sozunden Huzun gecer gul yuzunden Yasım kadar gecdım...

19. skydiver26

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Telefon numaramı özelden yolluyorum.... Sorularına cevap veremediğim için üzgünüm Uludağ konusunda benden daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır, ayrıca bende birkaç dostuma sorup cevap vermeye çalışırım...Ancak...
  20. skydiver26

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Sn. Eternalburzum Sizi kıskanarak ve imrenerek takip ediyorum, böyle bir aktiviteye cesaret edebilirmiydim, açıkcası pek sanmıyorum..... Bursa ve Uludağ civarına geldiğinizde herhangi bir ihtiyacınız için çekinmeden arayabilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri