Arama sonuçlarınız

1. fatihsalt

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman bende arıyorum uzun zamandır. ama 2. 600tl duydum en fazla biraz pahalı demiş arkadaş bence yaw bunu takınca arabada birşeyler değişecekmı acaba bununla ilgili net bilgi alamadığım için bekliyorum yaptırmıyorum

2. fatihsalt

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? ne oldu şimdi son durum ne benim arabanın motoru bitti yağ yakmaya başladı. güç iyice azaldı. bu konudan bi sunuç çıktıysa ben motor yaptırmıyayım direkt tempra takayım olmazmı.....
  3. fatihsalt

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Allah kolaaylık versin o torpido toplanacak gibi gözükmüyor ben bi küçücük nivanın torpidosunu toplayana kadar kafayı yedim.... zor valla ama nacizane tavsiyem elektirik tesisatının tamamını olmasa da önemli...

4. fatihsalt

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bende gideyim dedim bizde herşey baba üstüne olduğu için onada vekalet gerekiyomuş babamda sonra bakkarız dedi bende hafta içi ayarlaya bilirsem bi turla falan gidip önce keşif yapacam sonra arabayı götürüp...
  5. fatihsalt

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası benim arabaya da koltuk lazım aslında Batum da falan bulamaz mıyız ben oraya gitmeyi düşünüyorum....

6. fatihsalt

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hiç bir şey bulamıyoruz ki buralarda kafamıza göre bir şeyler yapalım araca baktım bende dün çekicilerin arasında duruyordu. Hepsinden büyük görünüyodu ilginç ilgi çekici ve çok masraflı olduğu ilk bakış da...

7. fatihsalt

Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır Tamam nerede sizin dükkan ( ben trabzon da yaşıyorum araç burada doğal olarak ve dışarı çıkmaz uzun yol yapamam onun için soruyorum )
  8. fatihsalt

trabzon araklı

Ynt: trabzon araklı aynen katılıyorum gezecek okadar yer çıkılacak okadar çok tepe varki mutlaka ailene bu işi sevdirmek zorundasın aileni bu olaya katmak zorundasın ister adı off road olsun isterse piknik şu bi gerçek TRABZON un neresinde olursan ol 10km sora yol dışındasın..
  9. fatihsalt

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye Dursun usta 89 model nivaya uyabilecek 5 vites şanzıman arıyorum uzun zamandır. Burda birilerine gösterdim farklı bi şanzıman dediler istemedim nivanın kendi şanzımanı olsun dedim varmıdır o taraflarda bildiğin temiz.

10. fatihsalt

vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant

Ynt: vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant 450 uygun jantım olmasa kaçırmazdım valla özellikle Niva için çok uygun alan arkadaş göbekleride olsın mutlaka

11. fatihsalt

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası araba nerde bide ben göreyim yarın sanayiden cıkınca yakalamak zor olacak gibi :)
  12. fatihsalt

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır iyide bu vana sistemi kim monte edecek farklı ayarlı bişey söylüyosun anladığım kadarıyla yakıtı fazla etkilemesin diyemi böyle bişey uygulanıyor. Doğanlarda falan böyle şeyler yapıyolar niva için ayarlı hiç görmedim.

13. fatihsalt

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çok zahmetli meşakkatli bir işçilik olmuş sorun sıkıntı yaşamadan kullanırsınız inş. ( benimde kafamda bişeler vardı ancak burda uğraşacak usta bulamam diye vazgeçtım..... ;)
  14. fatihsalt

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır Beş altı gündür çok ciddi araştırıyorum ve ulaştığım sonuçun türkçesi aracın nefes alışveririşini rahatlatıyor. Bunun sonucunda çıkmakta zorlandığın çıkarken aracın bayılma eyilimi gösterdiği rampalarda zorlanmadan çıkmasını sağlıyor...
  15. fatihsalt

Lada Niva Arıyoruz

Ynt: Lada Niva Arıyoruz ben 11,000 istiyorum bir buçuk yıl önce aldım komple revizyon yaptırdım en küçük sorunu bırak çürüğü bile yok. satarım diyorum çünkü orjinal mavi bi niva var 90 model galiba onu alıp yapmayı planlıyorum buna yapacak pek bir şey kalmadı. son baharda 4 adet maxxis bravo mt...

16. fatihsalt

Lada Niva Arıyoruz

Ynt: Lada Niva Arıyoruz benim arabayı vereyim sana yaptıktan sonra 2 kere araziye çıktım valla 89 ama hidrolık direksiyon 1.6 4 vites 215-75-15 lastikleri var yükseltme kiti var ole işte
  17. fatihsalt

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır 4-2-1 şeklinde yapıyorsunuz değilmi? Vanalı kısmını anlayamadım ayarmı yapılıyor ? kullandığınız orta ve son susturucu performans için uygunmudur.
  18. fatihsalt

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Heee öyle yanii ben bayadır arıyorum istanbul izmir bursa vs. vs. sordum baya ama söylediğin isimlerle bir temasım olmadı bide öyle deniyeyim bari teşekkür ederim tavsiyen için.

19. fatihsalt

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Hani nerde şanzıman yaw lazım valla ne kadar istiyosun kaç modele ait ve gönderim olayını nasıl çözeriz.
  20. fatihsalt

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye FEna durmuyo bence ama taban sacı önemli birde yeni öğrendiğim bişey var araç içinde diff veya şanzıman sesi varsa sıkıntı oluyomuş sonradan dikkat et derim bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri