Arama sonuçlarınız

1. mkeles@kaelsa.com.tr

Dizel ısıtıcı montajı

Merhaba, Bizim sattığımız K'2 modeli 3 kw K4 modelimiz ise 5 Kw dır. Piyasa da 8 kw diye satılanlara çok güvenmeyin sadece webasto ve eberchbecher de 8 kw gerçek kapasitededir. Bizim de HKD-2 Modeli cihazımız 9 Kw dır ancak karavanlar için çok uygun değildir.. Eğer 5 kw lık bir cihaz alırsanız...

2. mkeles@kaelsa.com.tr

Dizel ısıtıcı montajı

Herkese iyi günler diliyorum. Kaelsa firması olarak yıllara dayanan tecrübemle bir kaç tecrübemle sizleri bilgilendirmek istedim. Öncelikle Karavan ve Kamyon kabinlerinde bu tip ısıtıcıları kullanırken eksoz borusunun bulunduğu tarafın tam zıt yönünde mutlaka 4 - 5 parmak kadar camı ya da tavan...
  3. mkeles@kaelsa.com.tr

Dizel ısıtıcı montajı

Herkese iyi günler diliyorum. Kaelsa firması olarak yıllara dayanan tecrübemle bir kaç tecrübemle sizleri bilgilendirmek istedim. Öncelikle Karavan ve Kamyon kabinlerinde bu tip ısıtıcıları kullanırken eksoz borusunun bulunduğu tarafın tam zıt yönünde mutlaka 4 - 5 parmak kadar camı ya da tavan...

4. mkeles@kaelsa.com.tr

Merhaba, Uzun zamandan sonra tekrar aranızdayız. Karavanlara uygun yeni ürünlerimizi...

Merhaba, Uzun zamandan sonra tekrar aranızdayız. Karavanlara uygun yeni ürünlerimizi kaelsa.com.tr den görebilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri