Arama sonuçlarınız

1. I

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Erdal bey,herkesin kendi fikri ve düşüncesi,herkes istediği ürünü tercih eder.Benim işimi ufak bir buzdolabı çözüyor,Biraz peynir,biraz tereyağı,kahvaltılık için,kimisi de sabit yerde aylarca tatil yapar, ,yıllarca araçta çakmaktan bağlanan buzdolabı işimi...

2. I

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! akü modellerine bakacağım...biraz araştıracağım selamlar....
  3. I

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Ahmet bey,verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,,,, 12 volt full akü fiyatları uygunmu.Jel akü yerine tercih edilebilirmi? internette baktım,dğer akü fiyatları çıkıyor... selamlar....

4. I

Sıkmalı Portatif Çamaşır Makinası Hakkında Bilgi....

syn karavan dostları.sinbo portatif sıkmalı çamaşır makinası swm 6307 yada uydu nb-03 sıkmalı portatif çamaşır makinası arıyorum.Ama bulamadım,gören yada bilen karavancı arkadaşlar varsa haber verirse çok sevinirim... selamlar..... irfan toprak.
  5. I

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! syn karavan dostları, gerçekten yerden göğe kadar haklısınız.Bu tamamen kullanım amacı ve tercihe göre şekilleniyor.Ben açıklamada yerleşik değilde ,daha çok gezme ve günlük kullanım için bana lazım olan ve minimum ihtiyacım olanı söylemem gerekirdi.Fikirleriniz...

6. I

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! syn karavan dostları, karavanımı daha teslim almadım.ön ödemeli ödüyorum.Buzdolabı işi için izmirde arkadaşla bende konuştum.Büro tipi buzdolaplarını 12 volta çeviriyor.(r 400-600 vs ne çeşit gazsa pek anlamam).bana karavanı aldığımda invertör vs taktırmayıp...

7. I

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı syn karavan dostları,,, ilginize ve tecrübelerinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.200 amper jel akü ideal anlaşıldı.Hat çekme işlemini çakmaktan değilde aracın şarj dinamosundan kablo çekmeyi düşündüm,ama çeki demirindeki...
  8. I

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Syn karavan dostları.... hesaplar çok güzel ama hesap karışık geldi..invertör kullanmayacağım. 220 volt sistemimde olmayacak sizden ricam,500 amperlik jel akü alsam, 12 volt büro tipi buzdolabı(220 voltun motoru değişip...
  9. I

Bursa Misi Kamp Alanı

Ynt: Bursa Misi Kamp Alanı hayırlı olsun..... selamlar.....

10. I

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! kimsenin ehliyet sorduğu yok,karavanın ne olduğunu bilende yok,zaten karavan çok olan bir trafik kültürmüzde yok. trafik denetlemede çok yakın sevdiğim üst rütbeli bir akrabam (aynı zamanda kankam dır)..''mover in ne olduğunu bilen...

11. I

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı ercüment bey , doğru, aynı yerden bahsediyoruz.daha ileride değil.sizin dediğiniz yer burası.günlük 30 tl.aylık abonelik 300 tl.
  12. I

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı cankurtarandaki benim bahsettiğim yer başka ,bu bahsettiğiniz yer çatladıkapı,yani sultanahmet girişine gelmeden yeni yapılan fatih belediyesi nikah dairesi arkasında kumkapı halı saha yanında yani yedikule istikameti.benim dediğim yer cankurtaran fenerine yakın...

13. I

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı 13 eylülde bilet kesen görevliyle konuşmuştum,açıktı.kumkapı tesislerinde değilde daha ileride çatladıkapı ile sarayburnu deniz feneri arası.söylediğiniz yer daha geride sosyal tesislerin önünde de karavanlar duruyordu.orası olabilir.fırsat bulup gidersem size...
  14. I

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı bu gün sarayburnundaki karavan parkına gittim. görevli arkadaşla uzun uzun sohbet ettim.girişe kulübe koymuşlar ve giriş çıkışta otomatik bariyer var. günlük karavan park fiyatı 30 tl. aylık abomanlık park fiyatı.300 tl.(günlük 10 tl ye geliyor.) otomobil günlük...
  15. I

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız neşeyle gidip selametle dönmenizi diliyoruz.......

16. I

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 iyi günlerde keyifle kıllanmanız dileyiğle,keyifli ve neşeli geziler dilerim. selamlar,,
  17. I

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Mustafa bey, tekrar teşekkür ederim,size acizane tavsiyem,motorsiklet işine hiç bulaşmayın.1990 dan beri 23 yıldır motorsiklet kullanıyorum.Enson Kawasaki zx 636 ninja ile takla attım ve gözümü baltalmanı hastanesinde platinli bir bilekle...
  18. I

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Syn,Mustafa bey ve ailesi, Gezinizi büyük bir keyifle eşimle takip ediyoruz.Ellerinize sağlık,çok keyif aldık. Mustafa bey bir sorum olacak.Shengen vizesiyle Yunanistan,İgoumenitsa(feribotla),İtalya,isviçre rotasından gidersek,dönüşü aynı yoldanmı...

19. I

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. syn Mustafa bey, büyük keyifle takip ediyoruz.... selamlar....
  20. I

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

Ynt: Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında maliye de motorsuz taşıtlar vergisi almaya başlayacak.Karavan 750 kilo değil-850 kilo olsa ne olur. Vatandaşı tırtıklayacak yer arıyorlar.İnsanlara kolaylık göstereceklerine bürokrasi arttır-vatandaştan muayene parası tırtıkla....ah güzel ülkem ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri