Arama sonuçlarınız

1. gustogokhan

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu ben kaçırdım :( artık gece 00:30 'da tekrarını izliyeceğim ...

2. gustogokhan

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu kaçırılmayacak bi program olduğuna eminim, emeğinize sağlık ....
  3. gustogokhan

Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) bayağı eğlenmişsiniz, palaşım için teşekkürler... (kıskandım :))

4. gustogokhan

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum çok güzel fotoğraflar, emeğinize sağlık....
  5. gustogokhan

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] çooook güzel bi etkinlik olmuş ; ne kadar eğlenebildiğinizi tahmin ediyorum :), paylaşımlar için teşekkürler....

6. gustogokhan

Gaziantep Off-Road Ekibi Tanışma Gezisi ( 25 Ocak 2009)

Ynt: Gaziantep Off-Road Ekibi Tanışma Gezisi ( 25 Ocak 2009) gerçekten çok güzel etkinlikler düzenlemişsiniz, paylaşımlar için teşekkürler...

7. gustogokhan

Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)

Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010) süperrrrr bi gezi olmuş , çok imrendim inşallah bigün bende böyle bi etkinliğe katılabilirim :) paylaşımlar için teşekkürler
  8. gustogokhan

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası güzel bir gezi ve paylaşım olmuş, birgün bende gezmek istiyorum, paylaşım için teşekkürler...
  9. gustogokhan

Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012)

Ynt: Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012) TezzMertek 'e teşekkür ediyorum...

10. gustogokhan

evet sinan Abi bende farkettim , gizli kapaklı yapmışız gibi olmuş sanki saklamışım erzincanın içine :)

11. gustogokhan

Çamlık

Ynt: Çamlık bi dahakine bende geliyorum...
  12. gustogokhan

Iğdır Grubu Gezilerimiz

Ynt: Iğdır Grubu Gezilerimiz çok güzel gezi ve paylaşım olmuş yüreğinize sağlık...

13. gustogokhan

sonrasında çamurlu güzel bi yol , ardından mangalda sucuk ekmek ve maalesef dönüş....
  14. gustogokhan

macera olsun diye açılmamış yola girelim dedik, Vural abimiz kendi feda etti ve kar kütüğüne girdi sonrası uğraşlarımız güzeldi ...
  15. gustogokhan

zirveye kadar çıkamasakta teleferik 1. etapta açılan yol bitti , daha ileriye gidemedik kar sertleşmiş ve derinlik fazlaydı...

16. gustogokhan

ergan dağına çıktık , çok güzel geçti bikaç paylaşımda bulunayım...
  17. gustogokhan

sebat torna ve ben ergan dağına çıkmaya karar verdik , katılmak isteyenler irtiba geçsin lütfen 0533 726 45 39
  18. gustogokhan

Gezenbilir Erzincan Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzincan Grubu merhaba ben Gökhan Ulutaş 1982 istanbul doğumluyum yaklaşık 2 yıl önce erzincana taşındım makina mühendisiyim, yeni sanayide hidrolik boru rakor işleri ile uğraşıyorum, 1967 model willys marka jeep im var off raod virüsü bulunduranlardanım ;) doğa ile ilgili...

19. gustogokhan

Erzincan'lı Hemşehirlilerim.

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. merhaba sinan abi, 3-4 eylül özellikle 4 eylül banada uyuyor inşallah katılacağım:) sanayide 9. sokaktayım aras kargo hizasında DOĞU HİDROLİK.
  20. gustogokhan

Erzincan'lı Hemşehirlilerim.

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. evet arkadaşlar bayram tatilline Erzincan' da yapılacak bi program var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri