Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Atilla bey,
Teşekkür ederim ama ben hiçbir şey yapmadım, işi yapan Yusuf bey, ben sadece özetlemeye çalıştım.
Bu arada yeni adres şu: http://cid-00947ae4de0d2d10.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/KARAVAN%20YAPIMI.ppt
Yusuf bey,
Başka bir paylaşım sitesine yüklemeye çalışacağım. Sanırım yoğunluktan kaynaklanan bir sorun var. Normalde bu site düzgün çalışıyordu diye biliyorum ama aksilik işte, ben de indiremedim dosyayı. Yükleme yapınca...
Sayın yaybek,
Adres şu: http://www.4shared.com/file/198053471/a24cf0c/KARAVAN_YAPIMI.html Aslında önce incelemeniz için size PM iile adresi atmak istedim ama meaj sayım az olduğundan PM yollayamadım. İnceleyip olumsuz görüş...
Ben kendim için kullanım kolaylığı açısından Yusuf Bey'in bence gerçekten de çok büyük öneme sahip, açıklayıcı ve kılavuz niteliğindeki üretim sürecinin neredeyse tamamını sunu haline getirmiştim (tahmin edebileceğiniz gibi...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Levent bey,
Allah tamamına erdirsin, inşallah aracın direksiyonuna geçmiş halde tamamlanmış halini görmek de nasip olur (hep birlikte). Bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız inanın.
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Abdi bey, başınız sağ olsun ve geçmiş olsun. Bu Cumartesi de Çanakkale ve civarı için ciddi yağış uyarısı var, inşallah sağ salim atlatabiliriz.
Ynt: Kabatepe Karavan Kampı; Gelibolu - Çanakkale
Paylaşım için ben de teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı, kamp alanının çok kalabalık olduğunu duymuştum, durum öyle mi? Bir de çadırlar ve karavanlar ayrı bölümlerde mi? Saygılarımla
Ynt: Karavanda TV ve Anten
Adres şu, sanırım taksit imkanı da var.
http://www.hepsiburada.com/oas-flat-440-entegre-lnbli-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=157192&productid=evoasflat440
Saygılarımla,
Ynt: Karavanda TV ve Anten
Değerli arkadaşlar,
Bahsedilen ürün (kare çanak anten) internet üzerinden satış yapılan sitelerden birinde 85 TL civarına satılıyor. Site adını vermem doğru olur mu bilmediğimden buraya yazmadım.
Saygılarımla,
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sn. Mehmet Bey,
Sizi tekrardan iş başı yapmış halde gördüğüme çok sevindim. Kendinize dikkat edin lütfen. İyi haberlerinizi (panelvandan kendi m. karavanını yapmayı tasarlayan bir kişi olarak) heyecanla takip ediyorum...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet bey,
Yaptıklarınız, yazdıklarınız ve resimleriniz ile maddi imkasızlıktan karavanını kendi başına yapmayı aklına koymuş benim gibi insanlar için hem fikir, hem tecrübe hem de ilham veriyorsunuz. Bir an önce iyileşmenizi ve...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba. Çanakkale'den Ahmet İşler. Motorkaravanı olmayan bir motorkarvan meraklısıyım. Bu site gerçek bir bilgi ve paylaşım hazinesi. Umarım ben de bir gün buradan edindiğim bilgilerle kendi dönüştürdüğüm uygun fiyatlı karavanımın direksiyonuna geçebilirim.
Sayın Yaybek,
Öncelikle sizi can-ı gönülden tebrik etmek istiyorum. Birinci sebep, çoğu insanın yapılamaz dediği bir işi mükemmel bir şekilde tamamlamışsınız. Hem de tek başınıza, mesleğinizin bu alanlarla hiç ilgisi olmadığı...