Arama sonuçlarınız

1. atranslator

Avrupa'da 3350+1800 Kilometre

Ynt: Avrupa'da 3350+1800 Kilometre Seyahat Öncesi Seyahati planlarken birçok farklı fikir oluştu. Planımız son şeklini alana kadar bayağı değişikliğe uğradı. Önce Bosna Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Slovenya plan dahilindeyken, eşimin çocuklarla bu kadar kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin...

2. atranslator

Ynt: Avrupa'da 3350+1800 Kilometre Yazer Bey ve Ebru Hanım, ilginize teşekkür ederim. Mecburiyetten biraz ara vermek durumunda kaldım.
  3. atranslator

Değerli arkadaşlar, 11 Ağustos 2013 tarihinde çıktığımız Yunanistan, İtalya ve Fransa’yı kapsayan gezimiz 26 Ağustos 2013 günü son buldu ve kazasız belasız vatanımıza döndük. Öncelikle bu seyahati gerçekleştirmemiz konusunda yazdıkları ve verdikleri bilgilerle bize çocuklarımızla (biri 2...

4. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet Bey, Tabirimi mazur görün ama tam anlamıyla "Ağzım açık bakakaldım." Allah kaza bela vermesin, güle güle gezmek fırsatı versin. Yabancı sitelerde görüp de ağzımızı açık bırakan karavanlar kadar olmuş. Bizi beklettiğinize...
  5. atranslator

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Ali Bey, Aracınızı gerçekten beğendim. Güle güle kullanmanızı diliyorum ve diğer ayrıntıları da merakla bekliyorum.

6. atranslator

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Devamı...

7. atranslator

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Devamı.. Bu arada sbmcc'de yer aldığına göre bizim de birçok arkadaşımızın yaptığı gibi sanırım profesyonel destek alınmadan yapılmış (bu benim yorumum).
  8. atranslator

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Bu camperi görünce ağzım açık kaldı ve sizlerle paylaşmak istedim. Sanırım 15 m3 Iveco araç. Çok fazla detay yok. Sbmcc.co.uk sitesinden ulaştım. Adresi paylaşmamda bir sorun yoktur umarım:http://kimbozzz.jalbum.net/kimbo%27s-van-%28big-blue%29/
  9. atranslator

Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu

Ynt: Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu Cem Bey, Güzel bir gezi olmuş. Yaşadığınız güzellikleri vakit ayırıp akıcı üslubunuzla bizimle de paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bu sıcak günlerde biz de sizinle gezmiş gibi olduk. Bu arada kızınıza da...

10. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42) Vehbi Bey, Öncelikle aracınızı mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanızı diliyorum. Ayrıca teşekkür de etmek istiyorum. Sizinle birlikte ilham veren örneklerin sayısı artıyor. Biz de oturduğumuz yerden iki şey söyleyebiliyoruz: -İşte bak...

11. atranslator

Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Cengiz Bey, Bence gerçekten büyük bir iş başardınız. Benim bildiğim bozuğu tamir etmek (hele ki bozan siz kendiniz değilseniz) yenisini yapmaktan daha zordur. Ellerinize sağlık. Keyifle ve sağlıkla nice gezilere çıkmanızı...
  12. atranslator

Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları Levent Bey, Ben de yeni gördüm haberi. Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlık sıhhat içinde işinizin başına dönebilmenizi dileğiyle. Allah beterinden korusun.

13. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Dolapla ilgili fikirleriniz benim için de önemli. Forumda 220'lik dolabın 12V'ye hatta lpg'ye nasıl dönüştürüldüğünü gösteren arkadaşlarımız var, kendilerine bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Şayet dolabın performansı sizin için...
  14. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Sn. Haydarsinan ben de tebrik ederim. Dolapla ilgili olarak, metroda bu aralar satışa sunulan küçük dolapların üreticisi Aksan diye bir firma (büyük ihtimalle diyeyim çünkü google'da amb 45 litre diye arayınca bu firmaya ulaştım)...
  15. atranslator

Örnek Bir Kamping; İngiltere (video)

Ynt: Örnek Bir Kamping; İngiltere (video) Karavanla (henüz yok ama olsun) İngiltere'ye gidilebilir mi diye google'da araştırma yaparken yanıt yine gezenilir.com'dan geldi. Ayrıntılı bilgilendirme için çok teşekkürler Melih Bey.

16. atranslator

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Fatih bey, Keyifli yazınız için teşekkürler. Hergün merakla takip ediyordum Kuddusi Bey'in maceralarını. Ellerinize sağlık.
  17. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Ömer Bey, Çalışmalarınız çok güzel görünüyor, sağlık ve mutluluk dolu günlerde karavanınızı kullanmanızı dilerim. Biz de dört kişilik bir aileyiz/olacağız. Bulduğunuz pratik çözüm çok kullanışlı. Kendi adıma da teşekkür...
  18. atranslator

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Mehmet ağabey, Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bütçeme en uygun araç şu anda J9, bazı çekincelerim vardı ama Abdi ağabeyi gördükten sonra askıya aldım çekincelerimi. Sizin de en kısa sürede güzel aracınızı bitirmenizi ve sağlık ve huzur içinde...

19. atranslator

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Başta Levent bey olmak üzere soru sorarak ve cevap vererek konuya katkıda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor. Ben de bir iki parça makine aldım, belirsiz gelecekte yapmayı tasarladığım kamper için hazırlık olsun...
  20. atranslator

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Şu ana kadar sunuyla ilgili değeri yorumlarını belirtmek için zaman ayırmış tüm kıymetli arkadaşlara, Beğendiğinizi belirttiğiniz için gerçekten sevindim ama daha önce de belirttiğim gibi asıl işi yapan Yusuf Bey, benimki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri