Arama sonuçlarınız

1. V

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)

2. V

Ne İçin Geziyorsunuz?

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz? Merak ve keşfetme arzusu olarak özetleyebilirim.
  3. V

Kızımız Dünyaya Gözlerini Açtı

Ynt: Kızımız Dünyaya Gözlerini Açtı Sevgili meslektaşım Allah analı babalı büyütsün :)

4. V

Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede!

Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede! Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Yolunuz açık olsun :)
  5. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Beraberliğimizin daim olması dileğiyle...

6. V

I Love Humeyni!

Arkadaşlar, forumda dini-siyasi konuların tartışılmasına pek sıcak bakmıyoruz. Konuyu kilitlemiyorum ama bu mesajdan sonra herhangi bir mesaj atılmazsa sevinirim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

7. V

Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim? Gül Hanım, hospitalityclub ile ilgili olarak site üyelerimizden Sedat (yol) epey bir tecrübeye sahip. Yurtdışından oldukça fazla misafir etmişliği vardır, kendisi de bir kez yurt dışına bu vesileyle gitti. Bu...
  8. V

Salda Gölü'ne Keşif Dalışı

Ynt: Salda Gölü'ne Keşif Dalışı Gerçekten inanılmaz temiz bir göldü. Çevresinde de beyaz kumlu bir kumsal vardı. Fotoğraf meraklıları için de güzel kareler çıkabilir :)
  9. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)

10. V

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Uğur üstadım, bu dediğiniz plan program ve fizibilite gerektirir ki bu topraklarda bu tip uygulamaları yap(a)mazlar pek. Onun yerine bir parmak kanıyorsa direk kolu keserler kangren olmasın diye (!). Geçtiğimiz yıl 1 mayıs olaylarında da aynısı oldu...

11. V

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bebek'ten Bahçelievler'e 3.5 saatte giderek bol bol mazotla besledim. Ahmedinecad sağolsun, bizim kraldan çok kral taraftarları da bir taraflarına kına yaksınlar !!!
  12. V

Discovery I Uzun Yol Tavsiyeleri ve Kasko Hakkinda

Ynt: Discovery I Uzun Yol Tavsiyeleri ve Kasko Hakkinda Ben de bu firmayla çalışıyorum 2 senedir. Herhangi bir aksaklık görmedim. Gerek kasko gerekse trafik sigortası konusunda bitmeden arayıp yenilerler.

13. V

Küresel Isınma

Ynt: Küresel Isınma Dünya Felakete Sürükleniyor İklim değişikliği sonucu küresel ölçekte dünyanın 4 derece ısınacağı uyarısı yapılırken bilim adamlarının önlem almak üzere harekete geçtiği belirtildi. İngiliz Guardian gazetesinin manşetten verdiği haberde, dünya üzerinde sıcaklıkların 4...
  14. V

Alexa Eklentisi

Bağlantıya tıkladıktan sonra açılan pencerede Install Now yazan düğmeye tıklıyorsunuz, sonra program indirilip kuruluyor.
  15. V

Alexa Eklentisi

Arkadaşlar bir kişinin bile yüklemesi sıralamayı inanılmaz değiştiriyor. Lütfen Alexa Toolbar'ı yükleyin.

16. V

Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim?

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? Bu iki firma aynı firmadır. Yurt dışı cihaz alımları ve yurt içi cihaz alımları arasında harita yükleme konusunda da bahsettiğiniz fiyat farkı bulunmaktadır.
  17. V

Çeşit Çeşit Peynir Var

Ynt: Çeşit Çeşit Peynir Var Gönen'in de Mihaliç peyniri vardır, belki de sadece Gönen'de vardır :)
  18. V

Erzincan Gezisi İçin Yardım

Ynt: Erzincan Gezisi İçin Yardım Bir de merkezde Lezart Lokantası var, yemekleri çok güzel ;)

19. V

Gezginlerimiz Yolda, Kaçkarlar, Fırtına Vadisi, Maçahel

Ynt: Gezginlerimiz Yol'da (Yol, Sukuşu, Bambina, Deep, Hazelnut King) Hoşgeldiniz dostlar :)
  20. V

Kaçkar Rotaları

Ynt: Kaçkar Rotaları Güçlü Bey bahsettiğiniz minibüsler bildiğim kadarıyla okullar açılana kadar dediğiniz hatta devam ediyor. Yalnız sadece sabahtan vardı diye hatırlıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri