Arama sonuçlarınız

1. V

Zamanın Tanığı Ekibi ile Maceraya Devam Et!

http://www.cografigeziler.com/AKSIYON-film-MPEG-4_-_Webcasting.mp4 Doğada yaşayanların yaptıklarını abartıyor olabilir misiniz? Aslında sizi ürküten bu görüntülerle siz de başa çıkabilir, hatta fazlasını yapabilir misiniz? Eğer cevabını merak ediyorsanız, maceranızda yıllarını doğada geçirmiş...

2. V

Nihayet Toyota Aldım :)

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Senemcim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan :)
  3. V

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 Öncelikle ölenlere rahmet, kalanlara ise başsağlığı diliyorum. Öte yandan bugüne kadar depremle ilgili yapılanlar söz konusu olduğunda ise, bakış açısının değişmediğini üzüntüyle görüyorum. Önemli olan deprem, sel vs. değil de buna olan yaklaşım, fakat gelin görün...

4. V

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Siz ne önerirsiniz?
  5. V

Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007)

Ynt: Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007) Kitaptaki çoğu sahne ne yazık ki filmde yok, tabi bu da biraz "yavan" bırakmış.

6. V

Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! Arkadaşlar, tekrar söylüyorum, bu derece büyük bir haksızlığın protestosu da büyük olmalı. Korna, ışık, kurdela vs. etkisiz, yapmamız gereken basiretsiz politikalarla canı yandı mı akaryakıta sarılanlara derslerini vermek. Bunun da en güzel...

7. V

Haydi, Zamlara Karşı Pedal Çevirmeye!

“UYSAL KOYUN DEĞİLİZ!” TEĞET GEÇMEYEN ZAMLARA KARŞI BOYKOT ÇAĞRISI Dünyada kapitalizmin kalbi olan borsalar dibe vururken, küresel dev şirketler iflasın eşiğine gelmişken ve ülkemizde tarihin en büyük ekonomik küçülmesi yaşanırken, işsizlik, yoksulluk zirve noktası yapmışken siyasal iktidar...
  8. V

Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun... Tebrik ederim Hakan :)
  9. V

Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir

Arkadaşımız, sevgili abimiz Gökhan Bilgiç (agbilgic)'in babası, 97 yaşında vefat etmiştir. Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

10. V

Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun Mert doğum günün kutlu olsun. Bu konu da secere gibi olmuş yalnız, birkaç sene sonra kim ne demiş hala takip ediyor olabileceğiz ;D

11. V

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon Kesinlikle katılıyorum. Birkaç sene evvel ben de ARB'ye epey merak salmıştım, öte yandan hiçbir modeli benim kafamdaki modeli yansıtmıyordu. Ben de araştırdım soruşturdum ve kendi kafamdaki modeli uygulatabileceğim birini bularak 3 aylık bir çalışmayla tampon yaptırdım...
  12. V

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Ynt: Aizonai'de Apil'i aramak... Yaklaşık bir yıl kadar önce ziyaret ettiğim mekanları sayenizde tekrar gezmiş gibi oldum. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

13. V

Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! TÜDEF boykota hazırlanıyor: http://finans.mynet.com/haber/haber-detay.aspx?id=O1247729539473&cy=AnaSayfaHaberler&dt=16Temmuz2009
  14. V

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto TÜDEF'te akaryakıt zammını boykot etme hazırlığı var: http://finans.mynet.com/haber/haber-detay.aspx?id=O1247729539473&cy=AnaSayfaHaberler&dt=16Temmuz2009
  15. V

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Ben de diyorum EPDK neden vatandaşı düşünmeye başladı, tavan fiyat belirlemesine gitti: http://finans.mynet.com/haber/haber-detay.aspx?id=O1247642761207&cy=AnaSayfaHaberler&dt=15Temmuz2009&pageNum=0 Sizi gidi hain köfteler sizi..... ::)

16. V

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir Seval başın sağolsun, Allah sabırlar versin.
  17. V

Issız Bir Yerde Uzaktan Kumandanın Pilinin Biteceği Tutarsa?

Ynt: Issız Bir Yerde Uzaktan Kumandanın Pilinin Biteceği Tutarsa? Bizim Türkiye turunda ilk etapta çakı ile kısa devre yaptırmıştık. Sonrasında ise şu müzmin şarj dinamosu problemi nedeniyle sapıtan immobilizer nedeniyle anahtarı hiç kullanmadan aracı vurdurarak çalıştırıyorduk. Alarm devreye...
  18. V

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Sedat eline sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş :)

19. V

Melen Çayında Rafting

Ynt: Melen Çayında Rafting Normalde Melen Çayı üzerinde mayıs ayı gibi sezon bitiyor fakat bu sene epey bir yağış aldığı için sezon temmuz ayına kadar uzatılmış. Ayrıca yeni sezon eylül-ekim ayları civarı başlıyor.
  20. V

150 TL'ye Türkiye

TCDD Genel Müdürlüğü, “Ekspres Tren Tur Kartı”yla 150 TL’ye, “Yataklı Tren Tur Kartı”yla ise 500 TL’ye Türkiye’yi bir ay boyunca sınırsız dolaşma imkanı sunuyor. AA muhabirinin TCDD Genel Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre, geçerlilik süresi 1 ay olan “Başkent”, “Cumhuriyet”, “Fatih” gibi süper...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri