Arama sonuçlarınız

1. yuyusa

Burdur Ulaşım

Ynt: Burdur Ulaşım İstanbul-Ankara-Antalya yolu üzerinde olup Isparta yoluna sapmadan gölün solundan devam ediniz. ;)

2. yuyusa

BURDUR Bucak - Kremna Antik Kenti

Ynt: BURDUR Bucak - Kremna Antik Kenti Burdur - Bucaklı olarak burnumun dibindeki tarihi yere gidemedim ya tuu bana :-[ Teşekkürler bilgiler için
  3. yuyusa

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım Biraz konuyu hhhooorrtt latmış gibi olacak ama ;D Süper arabalar var, tabi bunların bazıları için, duygusallık* ve duygusallık** olmaz ise sıradan memurların rüyalarını süsler ancak.. * Gerçek anlamda ** Mecaz Anlamda :)

4. yuyusa

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım Hakkaten Çok Yazık!.
  5. yuyusa

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu 2 tekerleğin motorlu versiyonu, Özgürlük ve Adrenalin Adına! ;) Göller yöresinden selamlar. Ben Yusuf.

6. yuyusa

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Yusuf. Biraz nostaljik ama :) Bisan, mountain cat te Modeli: 24 speed ön amortisörlü 8) ile aranızdayım. velesbitim, 94 model orjinal, Lastik ve arka dişliler dışında değişen yok ;D Liseden beri kullanıyorum. Tabi pedalları, vites ve...

7. yuyusa

Hilükte Yapılan Değişiklikler

Ynt: Hilükte Yapılan Değişiklikler :o nerde ise 3 olacak ;D ;D
  8. yuyusa

Hilükte Yapılan Değişiklikler

Ynt: Hilükte Yapılan Değişiklikler Maşallah Nazar değmesin.
  9. yuyusa

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Eğer 18 olursa da arazi konforu kalmaz sanırım, ??? asfaltta iyi de 8)

10. yuyusa

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 5 bijon olunca kafadan kaybettim, benimki 4 bijondu da ;D ;D

11. yuyusa

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Maşallah süper çalışmalar, elinize emeğinize sağlık. Duster bijon aralığı nedir? Herhangi bir 17 inch janta Uygun Lastiği takarak Duster a uygulanabilir mi?
  12. yuyusa

ahşap araç ,camii bina maketleri

Ynt: ahşap araç ,camii bina maketleri Aktarma 4*2 mi AWD4 mü :):) Super görünüyorlar, elinize sağlık. Sadece kontraplak mı kullandınız?

13. yuyusa

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Teşekkür ederiz. Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan "www.gezenbilir.com" sitesine oy verme işleminiz başarıyla tamamlandı. Göller Yöresi Burdur'dan Sevgiler :)
  14. yuyusa

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Arka stop grubunu daha gösterişli yapsalar, 8) 8) Birde çift egsozt çıkışı süper olur ;) ;)
  15. yuyusa

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

İlk aşklar nası unutulur, 8) ::) 8) ::)

16. yuyusa

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? O fiyattan Aşşa olsa, Herhalde bu dacia da olamazdı ;D ;D
  17. yuyusa

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Sn. Olguncandan, burda aracı ilk aldığınızdan beri fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkürler, sabırla ve zevkle yazılanları okuyorum, ;) Seviyeli bir o kadar espirili üslubunuz ile her şeyi açık olarak anlatmanız süper. Şimdilik 3-4 sayfa okuyabildim, haberdar...
  18. yuyusa

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Eyvallah adaş ;) Senin Karavan tutkunu ve sonrasında ev aldığın konuyu okudum, Hani Kayahan'in bi şarkısı vardı, "bizimkisi bir aşk hikayesi" .. :) tam olmuş. inşallah daha fazla katılımcı olup, bişeyler öğrenmeye çalışacağım.. 8) Ben duster alıp, römork...

19. yuyusa

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Forever Dacia Duster 8) 8) Takipteyim ;D ;D ;D
  20. yuyusa

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Fiyatını düşük tutmuşlar ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız