Arama sonuçlarınız

1. yuyusa

Her şeyin hayırlısı..

Her şeyin hayırlısı..

2. yuyusa

Kale Mi Kada Mı?

Markadan ziyade araca uyumluluğu daha önemli ki siz de öyle yapmışsınız sanırım. İnşallah sıkıntısız hararetsiz :) kullanırsınız.
  3. yuyusa

4x4 Den Çıkma L200 Lastik Jant Geniş Ofset Dir

İlan tarihine bakarsanız iyi olur, sıfır lastik olsa 5 yıl olmuş :)

4. yuyusa

Nissan Patrol 4.2

Merhabalar Gezengilir üyelerine özel fiyattan vereceğim, lütfen ilan veya aşağıdaki açıklamaları okuyunuz, Sahibinden Nissan Patrol 4.2 1994 Model Burdur 238.000 km Gri - 10850047 | arabam.com NİSSAN Patrol K160 kasa orjinal p40 motoru vardır. Model yılı 84. 5 kişilik hususi arazi aracı...
  5. yuyusa

herşeyin hayırlısı..

herşeyin hayırlısı..

6. yuyusa

Off Road Arac Almak Istiyorum Yardim

Kullanış amacı çok önemli, bende Niva, vitara, terrano bakıyordum, kendimi Nissan Patrol da buldum .Tavsiye ederim Patrol bu işi biliyor

7. yuyusa

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

çok süper maşallah.
  8. yuyusa

Orjinal 2001 Vitara Jlx E Extreme Lastik Uygulaması

Sadece lastikle bi araç ne kadar değişir-e güzel bir örnek, kazasız belasız inşallah.
  9. yuyusa

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: Niva Yakıt Tüketimi İçin Acil Yardım. İflas Ediyorum. Sonuçta bir arazi aracı, varıpta 10 lt nin altında yakıt talep edemeyiz. :o bence normal. ;)

10. yuyusa

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? Aynen verilmez, ;)

11. yuyusa

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? DODGE.. 1-2 yıla 2. elini en az 20-30 Bin TL aşağı alabiliriz sanırım ;) Devasa bi araç :o
  12. yuyusa

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Tebrik ederim, elinize sağlık! Abarth logonuzu ayrıca takdir Etttim

13. yuyusa

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Ümit BEy teşekkürler bilgiler için, Dusterım olmasada faydalanmak güzel, indireceğim.. ;)
  14. yuyusa

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Valla Ustalar daha iyi bilir, almayın boşverin hastası olursunuz ;D
  15. yuyusa

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? biraz daha donanınım dolu olsun isteriz, ama bu sefer fiyatlar kabaracak, Asr, ESP standart isteriz, park,yağmur,far sensörü isteriz, yetmez, digital klima, hız sabitleyici, vs.vs. İnsanoğlu doyumsuzdur. Elbet bir bildikleri vardır piyasaya süren adamların ve...

16. yuyusa

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Kesin güzel olmuştur, 8) elinize sağlık..
  17. yuyusa

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aynen tavsiye ederim, Her türlü araç modeline, kasasına ve jant çeşitlerini ebatlara göre yerleştirin 8) 8)
  18. yuyusa

Burdur Yemekleri

Ynt: Burdur Yemekleri Burdur yöresinde kömbe (çanak ekmeği olarak ta bilinir) haşhaşlı pekmez ve içerisine konulan cevizle tadına doyum olmaz, bir ara tarifini geniş bir şekilde yayınlarım..

19. yuyusa

afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar

Ynt: afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar Merhabalar Bende Burdur Bucak'tan yazıyorum. Stilo aracımla sizinle yükseklere çıkamam ama düz yollarda eşlik edebilirim ;D İlerde almayı planladığım araç, duster 8) Keyifli geziler efem..
  20. yuyusa

Gezenbilir Burdur Grubu

Ynt: Gezenbilir Burdur Grubu Merhaba 70 li yılların son modeliyim, Burdur-Bucaklı olup, Denizli Güney kasabasının Sırçalık köyünde doğmuşum. ;D Teknik Öğretmenim, atamam yok :( İSG Uzmanı Adayıyım. İlgi alanlarım, otomobil, bisiklet, gezi, internet ve tabiki gezmek 8) 8) Saygılar; Yusuf.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri