Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

2. serdaragdas

3. serdaragdas

4. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Yapımcı : Avalon Style Entertainment Dağıtımcı : 1C Company Tür : Yarış/Off-Road Çıkış Tarihi : 2009 İlk Çeyrek Platform : Tabiki PC Göze Çarpan Özellikler : *Yepyeni Off-Road sürüş deneyimi. *10 adet tümüyle lisanslı General Motors Off-road...
  5. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları bu yılın bombasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

6. serdaragdas

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. 11 No ignition reference signal detected during cranking OR timing belt skipped one or more teeth; OR loss of either camshaft or crankshaft position sensor. 12 Battery or computer recently disconnected 13 MAP sensor or vacuum line may not be working...

7. serdaragdas

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. jeep xj 1991 ve 1997 modeller için arıza kodları ve açıklamaları. - Code Description Most likely reason 11 No crank signal to computer. Fault in wiring between crankshaft position sensor (CPS) and ECM ( PCM or computer ) or faulty CPS. 12...
  8. serdaragdas

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. ama hep aklınız orada kalır. bir rahatsızlık duyarsınız her aracınıza bindiğinizde aklınıza bir şekilde gelir. gözünüz hep ampulu sökülmüş check engine yazısına yönelir ve pişmanlık duyarsınız.şimdi soruyorum size vijdanen rahatmısınız.
  9. serdaragdas

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor öncelikle bu forumda sizden çok şey öğrendim. bir çok faydalı bilgileri paylaştınız bu ortamda.Benim gibi sizde hassas ve karizmatik birisiniz.Olaylara duygusal yaklaşmak Allah vergisi bir olay. hele bornano sayfasındaki yazılarınızı büyük keyifle okudum.Keşke...

10. serdaragdas

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor sizlerde sağolun.)

11. serdaragdas

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto parmaklarınıza yüreğinize sağlık çok güzel özetlemişsiniz
  12. serdaragdas

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor Bakılırken Siz yanındamıydınız.? Okuyucu yazılmış. Bakkalda satılan bir parça değilki bu ! adı üzerinde speed sensör ben çok aradım bulamadım içini açıp wd 40 sprey sıktım düzeldi! Bakıldı zaten dediğiniz için soruyorum, madem yukarıdaki bi mesaj bu manaya...

13. serdaragdas

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor km saatinin çalışmamasının en büyük sebebi speed sensördür. speed sensör arazi şanzumanının üzerinde olur.Belkide kablosu çıkmıştır. Aracı lifte kaldırttırın çıkık veya kopuk bir kablosu varmı baktırın. Devir saatinin çalışıp km sinin çalışmaması enteresan...
  14. serdaragdas

Jeep XJ Motoruna Ekstra Temiz Hava Nasıl Sağlanır?

Ynt: Jeep XJ Motoruna Ekstra Temiz Hava Nasıl Sağlanır? resimlerdeki birikmiş kirli yağı görünce bana hak vereceksiniz. bencede denemeye değer. dişcilikfirmasında çalıştığımdan dolayı iyi bilirim. diş ünitlerinin çalışmasını sağlayan kompresörlerin hava ve su filtresi vardır. Su buharı...
  15. serdaragdas

Ynt: Jeep XJ Motoruna Ekstra Temiz Hava Nasıl Sağlanır? hayır benim aracım değil internetten araştırdım buldum, sonuç olarak 1.Daha uzun ömürlü motor filtresi 2.Motora temiz su buharsız ve kirlenmiş yağ zerreciksiz hava sağlanması 3.Motor yağının ömrünün uzun olması (Su buharının motor içinde...

16. serdaragdas

Ynt: Jeep XJ Motoruna Ekstra Temiz Hava Nasıl Sağlanır?
  17. serdaragdas

18. serdaragdas

19. serdaragdas

20. serdaragdas

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri