Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Maksadına erişir yavaş giden, acele edenin ayağına şalvarı dolaşır

2. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Doğru diyorsunuz ama özelden mesaj almadım. Ayrıca bu sitenin gelmiş geçmiş ve gelecekteki bu tarz sitelere örnek teşkil edeceğini ve Saygıdeğer Sedat AÇIL beyin ekip çalışması ile bu günlere ve dahada ileriye gideceğine inanıyorum zaten bu yüzden buradayım...
  3. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Kimse size ezik demedi. Sadece bu şanssızlık lardan dolayı nacizane boyuta ulaştınız. Zaten kendi çapında mücadelesini verdiğiniz sistemin başarısını ispatlamak için epey bir uğraşacaksınız. veya hiç uğraşmayıp maceraya atılacaksınız. Sizdende özür dilerim.

4. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sakin olun.Size hiç yakışmıyor. Sizi örnek alacağımıza bize abilik yapacağınıza şarlamak size yakışmıyor. Ben özür dilerim.
  5. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

6. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Cevap Vereyim. Aracım benzinde yürümüyor. Ne yapayım; yeni disco mu alayım? Madem aracınız benzinde yürümüyor ise neden böyle bir işe ön ayak oldunuz.?????bizleri aylarca merakta bıraktınız. Benim ticari bir durumum yok bu konuyla ilgili. Sistemin...

7. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Tek sorun Sermaye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bu cihazı getirten arkadaşın cebinde parası olsa biri oksijen sensörlü biride oksijen sensörsüz 2.el araç alıp bu kitleri takar ve bir veya 2 üniveristeye gider verir parayı inceleyin test edin...
  8. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
  9. serdaragdas

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Merhaba Blog sayfasında Filmi var. Amerikada Jenaratörde test ediyorlar. İngilizce konuşuluyor anlamadım ama dediğiniz gibi test jenaratörle yapılmış.aynı ürünmü bilmiyorum.

10. serdaragdas

Cherokee XJ... 8''yukseltme :)

Ynt: Cherokee XJ... 8''yukseltme :) Maşallah Mükemmel olmuş, Güle Güle Kullanın 1991 modeli bende var 8 inch nekadara mal oldu acaba. bilgi verir iseniz sevinirim

11. serdaragdas

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı Satıcı iyi adammış bu sayfada yazılanları gösterdim. Paramı iade etti.:) Şimdi aracı hurdaya veriyor.Beni uyaran ve arkamda duran arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. eyvallah.
  12. serdaragdas

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı Araba gayet güzel ve temiz gözüktü gözüme , Sadece tavan barları biraz eğilmiş dedim vatandaşa, Sorun değil abi tenekeci ahmet usta düzeltti siz sanayide birdaha elden geçirtirsiniz dediler. Son fiyat nedir dedim 7,5 ver dediler araba senin...

13. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları http://www.youtube.com/watch?v=1FpgfKmmaOI offroad simulasyon oyunlarından gelinen en son nokta uaz 4x4 3
  14. serdaragdas

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Maşallah Araçta çok güzel Motor da,
  15. serdaragdas

Nissan 6x6 Kamyon.

Ynt: Nissan 6x6 Kamyon. Maşallah mükemmel bir araç güle güle kullanın km de kaç kuruş yakıyor bu canavar

16. serdaragdas

SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Satış iptal edilmiştir.
  17. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Son 1 gün.
  18. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Son 5 gün. :)

19. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Güncel :)
  20. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Aracın fiyatını siz forum üyeleri belirlemesi yapmış olduğum anketle net bir şekilde ortada.Oy verenler için çok teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri