Arama sonuçlarınız

1. M

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Fotoğraf yükleyememiştim, şimdi yükleyebildim

2. M

Fotoğraf yükleyememiştim, şimdi yükleyebildim
  3. M

Çifte dikiş olmuş, prdon

4. M

Karavanıma halı alıp keserek yerleştirdim sonunda. Halıyı Kolin halı diye bir distribütörden aldım (magnificus diye bir halı). 4m eninde (ellerindeki rulo o şekilde), 1,30m uzunluğunda. Karavanda kağıda çıkardığım şablondan 5cm civarı daha büyük hazırlayıp, karavanda yerleştirerek son halini...
  5. M

Çok teşekkürler

6. M

Herkese merhaba, Ben ilk defa soğuk havalarda kullanacağım Adria 360dk için zemine kalın bir halı kesmeyi düşünüyorum. Parçalı kartondan şablon iyi fikir, ben burayı görmeseydim büyük kağıt a3’ler ile kendimi heba edecektim 😄 Hav yüksekliği fazla bir halı seçmek istiyorum sadece kışın...

7. M

220v Seyyar Kablo Yapımı Için Marin Sahil Besleme Kablosu Ve Uygun Fişler Kullanımı

Merhaba Çekme karavan için seyyar kablo bakarken birkaç başlıkta 3x2,5'den daha ince kesitli kablo kullanılmasının tavsiye edilmediğini gördüm. Ayrıca dış mekanda uzatma kablosu kullanırken de üzerinden araç veya insanlar geçebileceği için her kablonun da uygun olmayacağını düşünüyorum. Ben...
  8. M

Çekme Karavanlara Uygun Kapalı Otopark- Ankara-bilkent

Çok uygun bence, hem konum hem tavan yüksekliği hem de ücret olarak. Ben bunun İstanbul Anadolu yakası versiyonunu arıyorum 😄
  9. M

Niewiadow Nt 126

Berk hocam, bahsettiğin sebeplerden dolayı ben de küçük ve kendine yeterli bir karavan arıyorum. Bugün bana Aydos Karavan'da donanımllı Niewiadow'da sıcak su için 220V bağlantıya ihtiyaç olduğunu söyledi, ben de biraz üzülmüştüm herşeyin gazla çalışıp sıcak suyun elektrik gerektirmesine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri