Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) http://www.facebook.com/video/video.php?v=189389610190 Burada da basın videolarını araklayıp yükledim :)) Basın için ftp açmışlar ve oraya yüklemişler de :)

2. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Valla şöyle bir kalabalık vardı. Yol boyunda 2 sıra falan. Bi de tepelere çıkanlar falan vardı. Bu arada başlangıçtan izlemek en mantıklısı. Çünkü bütün kazalar benim olduğum virajda oldu. Neredeyse yarısı devam edemedi :)
  3. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Super Mario takımının kaza anı. Kornabas Takımı Xerox team'in dağılmış aracı. Kornabas Takımı şoförü Bosphorus Racer Takımı ve Boğaz köprüsü dizaynı.

4. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Ninja Tosbağa Takımı, spikerin anonsu şöyleydi. Ninja tosbağalar tospağa hızında gitmeye başladılar :)) Uçan Katipler Takımının Üsküdar geleneksellik temalı aracı Vesaire takımının kalemtraşı Legoadam Takımı, Yarışın...
  5. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Taş Devri (Yaba Daba Doo) Takımı, direksiyon bölümüne dikkat etmenizi istiyorum. Sadece zincirle kontrol ediyor. Ama ona rağmen bitiş çizgisini geçebildi. C-Art C-Art Takımı Fire Takımı, 42 saniye ile ikincilikte kaldı...

6. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Şişmobil Takımı ve sıradışı mangal arabası dizaynı. El Bombai Takımı ve dinamit gibi arabası. BeeCar Takımı Running Hiv Takımı önden Running Hiv Takımı arkadan.

7. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) "Yassı" Gittik Şen Geldik Takımı Letafet ile kaza anı. "Yassı" Gittik Şen Geldik Takımı kazadan sonra marş basmadı heralde. Vurduruyorlar :)) Kastır Yoda Takımı ve Jedi Fighterı burdaki kaza ihtimalini ucuz atlatsa da tam...
  8. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Skull Takımı ve kaza anı. Öss Racing Team Truva Savaşçıları Takımı, Sinyal programından bilinen Ali özgün ve arkadaşı 2,5 haftada bu aracı yapmışlar. Arka taraftaki arkadaşı çok komik durduğu için bu açıdan koydum :) 100...
  9. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) RExam Team Muppet Team (44 saniye ile 3. oldular) İsoBar Takımı ve diskalifiye olma anı Simit TAkımı BE & In Takımı ve Formula 1 aracı virajdaki tepkilere dikkat çekmek istiyorum. Ayrıca bir de kask kameraları...

10. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Discotek takımı Bosh uneo Takımı Tek Rakibim Türk Hava Yolları Takımı Twins TAkımı Unufak Takımı

11. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Motor Gösterisi Yatalak hasta Temalı takım Rastarulles Takımı Hem basket Hem Faul Takımı Solaris Güneş Aracı Takımı
  12. Mezzy

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Meraka gerek yok. Birazdan yüklenecek son rötuşları atıyorum...:))

13. Mezzy

2000 yılından bu yana Avustralya'dan Güney Afrika'ya, Jamaika'dan İtalya'ya kadar dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen “Red Bull Soapbox Race” Türkiye’de ilk defa 24 Mayıs, Pazar günü, İstanbul Maçka da gerçekleştirilecek. Yarışmacı olma hakkı kazanan 54 takımsa belli. Yaptıkları...
  14. Mezzy

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Mor çiçekteki örümcek olayına bittim yani. Bak ne iyi etmişimde kafana girip 5D aldırmışım sana :))))
  15. Mezzy

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Aslında anlatmak istediğimi kibar bir şekilde anlatmaya çalıştım. Hemen forumdan çıkarım, kimseye rahatsızlık vermek istemedim tarzında yorumlar yapmanızı pek anlamadım. Fotoğraflarınızda teknik problemler çok fazla. Netlik, kontrast ve sağ...

16. Mezzy

Kişisel Galeri (Mustafa Bozkurt)

Ynt: Kişisel Galeri (Mustafa Bozkurt) Otlar biraz çocukların suratını kapatmış ama ton falan çok güzel foto olmuş.
  17. Mezzy

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Akrepgül ilk olarak foto linklerini bir kez koyman yeterli. İkincisi bu yarışmanın seçici kurulunun, bahar fotoğrafından ne çıkardığını pek anlamadım. Üçüncüsü diyelimki seçici kurul sağlam, bu fotoğralarla ikinci oylamayı geçme ihtimalin...
  18. Mezzy

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Yarışma biraz kofti ama. En güzel fotoğrafı koysan bile arkadaş kitlesine bakıyor. Çıkma ihtimalim varsa çıkmayı düşünüyorum.

19. Mezzy

En İyi Araba Filmleri

Ynt: En İyi Araba Filmleri Herbie favorimizdir. Özellikle son filmde nasıl hızlı gittiğini görmüş olduk. 4. vitesten sonra şanzımanda deli bişeyler oluyor. Bir nevi nitro etkisi yapıyor :)
  20. Mezzy

Orhan Holding 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ( 2009 )

ORHAN HOLIİNG 5. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARISMASI / 2009 - Bu yarısma FIAP ( Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu ) ve TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) desteği ile düzenlenmektedir. - Yarısma FIAP kurallarına göre düzenlenmektedir. - Katılım hiçbir ön sarta bağlı değildir ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri