Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Ramazandan sonra bir sınıf açılacaksa ben de bir el atayim bu olaya. Benim neyim eksik 8)

2. Mezzy

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması Bu kart ile Ege turunda tahminen 60-100 lira arası kar etmişizdir :)
  3. Mezzy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009) 4.gün; 14 temmuz 2009, salı sabaha kadar uyumaden içen deli dursun ve tayfası herkesi yatağından uyandırıp suya atıyordu. üzerinde mayosu var mıymış, tişörtle miymiş, çoraplarını çıkartmış mı falan dinlemeden, sadece elektronik...

4. Mezzy

Bafa Gölünde Ücretsiz Konaklama ve Elektirik

Ynt: Bafa Gölünde Ücretsiz Konaklama ve Elektirik Biz de Ege gezimizde burada kaldık ama ne yalan söyliyim kamp alanında böcek ve çılgın bir sivrisinek ordusu olduğu için hepimiz gruplar halinde araçlarda yattık. Ertesi sabahta hızlı bir şekilde orayı terkettik :) Ama biraz düzenleme ile çok...
  5. Mezzy

Funkhu & Punky (Guineapig)

Ynt: Funkhu & Punky (Guineapig) Eheh benim annem de ilk hamster'ı aldığımızda mırın kırın etmişti ama 2. gün bunun yemini vermemişsiniz diye yemek veriyordu. Funkhu'lar geldiğinde yine hafif ilk tepkiyi verir gibi oldu ama şimdi kesin ayrılmak istemez :) İdrar olayına çeşitli denemeler yaptım...

6. Mezzy

Ballıkayalar Doğa Yürüyüşü

Ynt: Ballıkayalar Doğa Yürüyüşü Ballıkayalar güzel yerdir. Özellikle nehir boyunca trekking çok eğlencelidir.

7. Mezzy

Ynt: Funkhu & Punky (Guineapig) Ehehe sana voynk voynk diyerek teşekkür ediyor :)
  8. Mezzy

"Doğa Portreleri" Fotoğraf Sergisi (22 Ağustos - 10 Eylül 2009)

Ynt: "Doğa Portreleri" Fotoğraf Sergisi (22 Ağustos - 10 Eylül 2009) Fotoğrafevi devamlı takip ettiğim yerlerdendir. Serginizi de merak etmekteyiz.
  9. Mezzy

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s Bence hd video yerine fotoğraflara atıyorum 5-10 saniyelik ses kaydı eklenebilse güzel olurdu. fotoğrafa derken, jpg dosyası ve aynı isimde wav dosyası falan.

10. Mezzy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009) Ne yedik içtik gezdik be. Anlatılmaz yaşanır diyorum. Hatta bu geziden sonra Amerikaya yerleşmeyi bile 4 kez düşünmem gerekecek :) Şu Şirince'deki kahvaltı adamı öldürür. Ama zevkten. Her gün ayrı bir maceraydı :) Bendeki 2. haftanın...

11. Mezzy

Can Yücel Evi (Eski Datça)

Ynt: Can Yücel Evi (Eski Datça) Ev fotoğraflarını görmemiz güzel oldu. O kadar gidip de evini göremedik diyorduk. Teşekkürler Mustafa abi :)
  12. Mezzy

Datça Çadır Kampına Gidiyoruz.

Ynt: Datça Çadır Kampına Gidiyoruz. Yaklaşık 2 hafta önce Datça'daydım. Gerçekten tatil için biçilmiş kaftan. Koyları gerçekten görülmeye ve kamp yapmaya uygun. Bu da akvaryum koyunda zıpkınla ava çıkan arkadaşın bir fotoğrafı

13. Mezzy

Crossing Over (2008)

Ynt: Crossing Over (2008) Neyse bunlar derin konular. Filme geri dönersek finaldeki sahneler beni ender duygulandıran sahnelerdendir :)
  14. Mezzy

Crossing Over (2008)

Ynt: Crossing Over (2008) Resmi sitesi var. Oradaki formu doldurup bir fotoğraf ekliyorsun. Ekim başı başlayıp sonunda bitiyor. Ben şirketteki arkadaşlara kıllık olsun diye girmiştim. Bana çıkmış onlara çıkmamış. Danışmanlık firmaları tamamen palavra. İnanmamak lazım. Şu da bir gerçekki...
  15. Mezzy

Crossing Over (2008)

Ynt: Crossing Over İnsanların Amerika'da yaşamak ve Greencard almak için yaptıkları mücadeleleri ve göçmenlere yapılan 2. sınıf davranışları anlatıyor. Film Amerikan hükümetinin yapısını eleştirdiği için ülkede yasaklanmış diye duydum. Greencard 2010 lotosunu kazandığım şu günlerde gayet...

16. Mezzy

Crossing Over (2008)

[center]
  17. Mezzy

Ynt: Funkhu & Punky
  18. Mezzy

Ynt: Funkhu & Punky Bunlar da ps takılmaları Arkadaşı Bıdık Arkadaşı Muhlise

19. Mezzy

Ynt: Funkhu & Punky Dişi sanıldığı zamanlar Dişi sanıldığı zamanlar Erkeği köşeye sıkıştırdı ve hareket etmesini engelledi.
  20. Mezzy

Funkhu bey, Coronet ve Sheltie cinsi bir uzuntüy Guineapig'dir. Piyasayı araştırırsanız rozet tüylü dışında guineapig zor bulursunuz. İyi bir şansa ya da bağdat caddesindeki petshoptan sağlam bir kazık yiyerek uzun tüylü bir guineapig bulabilirsiniz :) Guineapig ne derseniz; Kendisi Peru'da eti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri