Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Kişisel Galeri (irfan-R)

Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R) Güzel fotoğraflar ama bir ana objeyi ortaya alma sorunu var gibi. Aslında sorun değil de ana obje ortada olduğu zaman fotoğraf kompozisyon olarak yeterli olmuyor.

2. Mezzy

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Demek sonunda yusufçuk muradına erdin :D
  3. Mezzy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

4. Mezzy

Karakalem Çalışmalarım

Ynt: Karakalem Çalışmalarım Başarılı çizimler. Son çizim de Mustafa SArıgül'e benzemiş :)
  5. Mezzy

Çılgın Motorcular; Wild Hogs (2007)

Ynt: Çılgın Motorcular; Wild Hogs (2007) Gerçi senaryo kötü olsa da ben filmi beğenmiştim. Özellikle gay polis olayı ayrı bir efsane. Çünki arkadaşı scrubs dizisinde yıllarca Dr. Perry Cox olarak izledik :)

6. Mezzy

Yabani İnekler

Ynt: Yabani İnekler Demekki vahşi hayvan az. Normal şartlarda bu kadar yaşayamazlardı diye düşünüyorum. Bu arada bi bizim kasaplar vahşi hayvan kategorisine girmiş.

7. Mezzy

Ratatuy; Ratatouille (2007)

Ynt: Ratatuy; Ratatouille (2007) Ehaueha altyazıyı çeviren arkadaşın "Anamın tarhanası gibi" demesiyle yarıldığım film :)
  8. Mezzy

Gran Torino (2008)

Ynt: Gran Torino (2008) Çok başarılı bir film. Kesinlikle sıkmıyor. Clint Eastwood oyunculuğun zirvesini yapmış. Özellikle o grrrr yapma sahnelerine hasta olduk :)
  9. Mezzy

G.I.Joe Kobra'nın Yükselişi - G.I.Joe The Rise Of Cobra (2009)

Ynt: G.I.Joe Kobra'nın Yükselişi - G.I.Joe The Rise Of Cobra (2009) Transformers'dan önce sinema sever arkadaşlarla fragmanını gördük. Olm bu ne falan dedik birbirimize :) G.I Jane'den iyidir diye düşünüyoruz :D

10. Mezzy

Funkhu & Punky (Guineapig)

Ynt: Funkhu & Punky (Guineapig) Eheh kendileri de çok esprili. Son bıraktığım da salatalıkları götürdükten sonra yayılmış şekerleme yapıyorlardı :)

11. Mezzy

Kişisel Galeri (Moiz Meseri)

Ynt: Kişisel Galeri (Moiz Meseri) Çamlıbağ Karalahna ve Kuntra Merlot favorilerimizdir :))
  12. Mezzy

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Ekşisu'ya çocukken gitmiştim. Kare kare sahneler hatırlıyorum. Doğal maden suyu olayı çok güzeldi diye hatırlıyorum. Yapmadan gelmeyin. Havaalanı tabelasını hatırlıyorum. Sanırım havaalanına yakın olabilir.

13. Mezzy

Sony Karanlığı Aydınlığa Çeviriyor...

Sony, yeni fotoğraf teknolojisi ile geceyi gündüze çevirmeye hazırlanıyor. Nasıl mı?
  14. Mezzy

Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ

Ynt: Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ Vay bee. Adamın yaptığı keyfe bak. Yalnız çok ucuza almış adamlar. Gerçi şimdi ellerinde patlamıştır :)
  15. Mezzy

Aykut Oray Yaşamını Yitirdi

Ynt: Aykut Oray Yaşamını Yitirdi Bizimkiler dizisini hiç bir zaman sevmesem de o zamanın şartlarında zorla seyrediyorduk. Ama Katil'in arabasıyla çöp tenekesini devirmesini zevkle izlerdik :)

16. Mezzy

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik! 319. Dönem KSD Muğla il jandarma'da 28 gün geçti. Burada Land Rover 110'lar vardı. Ben de bir iki sefer land'ın arkasındaki molozları çöp yığınına boşaltmıştım :) Kalan 4 ayı Bodrum ilçe jandarma'da yaptık. Oradaki en iyi...
  17. Mezzy

Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007)

Ynt: Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007) Kitabı okumadım ama sahneleri tahmin edebiliyorum. Kitabı okumayanları tatmin edebilir.
  18. Mezzy

Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007)

Ynt: Uçurtma Avcısı; Kite Runner (2007) Ben çok beğendim. Bazı sahneler hüzünlendirdi de. Tavsiye olunur.

19. Mezzy

Darbe; Push (2009)

Ynt: Darbe; Push (2009) Biraz Heroes kırması film gibi gözükse de farklı. Mesela aynı ailedeki insanların aynı özelliği oluyor. Film hep honkong'da geçtiği için beni biraz sıktı. Ama sonu başarılıydı.
  20. Mezzy

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması Valla akla gelmeyecek yerlerde de geçebiliyor. Bence gerekir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri