Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R)
Güzel fotoğraflar ama bir ana objeyi ortaya alma sorunu var gibi. Aslında sorun değil de ana obje ortada olduğu zaman fotoğraf kompozisyon olarak yeterli olmuyor.
Ynt: Çılgın Motorcular; Wild Hogs (2007)
Gerçi senaryo kötü olsa da ben filmi beğenmiştim. Özellikle gay polis olayı ayrı bir efsane. Çünki arkadaşı scrubs dizisinde yıllarca Dr. Perry Cox olarak izledik :)
Ynt: Yabani İnekler
Demekki vahşi hayvan az. Normal şartlarda bu kadar yaşayamazlardı diye düşünüyorum. Bu arada bi bizim kasaplar vahşi hayvan kategorisine girmiş.
Ynt: Gran Torino (2008)
Çok başarılı bir film. Kesinlikle sıkmıyor. Clint Eastwood oyunculuğun zirvesini yapmış. Özellikle o grrrr yapma sahnelerine hasta olduk :)
Ynt: G.I.Joe Kobra'nın Yükselişi - G.I.Joe The Rise Of Cobra (2009)
Transformers'dan önce sinema sever arkadaşlarla fragmanını gördük. Olm bu ne falan dedik birbirimize :) G.I Jane'den iyidir diye düşünüyoruz :D
Ynt: Yapmadan Dönme
Ekşisu'ya çocukken gitmiştim. Kare kare sahneler hatırlıyorum. Doğal maden suyu olayı çok güzeldi diye hatırlıyorum. Yapmadan gelmeyin. Havaalanı tabelasını hatırlıyorum. Sanırım havaalanına yakın olabilir.
Ynt: Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ
Vay bee. Adamın yaptığı keyfe bak. Yalnız çok ucuza almış adamlar. Gerçi şimdi ellerinde patlamıştır :)
Ynt: Aykut Oray Yaşamını Yitirdi
Bizimkiler dizisini hiç bir zaman sevmesem de o zamanın şartlarında zorla seyrediyorduk. Ama Katil'in arabasıyla çöp tenekesini devirmesini zevkle izlerdik :)
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!
319. Dönem KSD Muğla il jandarma'da 28 gün geçti. Burada Land Rover 110'lar vardı. Ben de bir iki sefer land'ın arkasındaki molozları çöp yığınına boşaltmıştım :)
Kalan 4 ayı Bodrum ilçe jandarma'da yaptık. Oradaki en iyi...
Ynt: Darbe; Push (2009)
Biraz Heroes kırması film gibi gözükse de farklı. Mesela aynı ailedeki insanların aynı özelliği oluyor. Film hep honkong'da geçtiği için beni biraz sıktı. Ama sonu başarılıydı.