Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Ermeni evi ve mutfağından bir görünüm

2. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) E biz de artık fotoğraf yükleyelim. Çektiğim 85 fotoğraftan 44 tanesini koyalım. Gerisi bizde kalsın :D
  3. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Güzel bir havada yaptığımi bir gezinin daha sonuna geldik. Gezide emeği geçen gezenbilir kafilesine "Gezenbilir Fotoğraf Grubu" olarak ben de teşekkür ediyorum. Nice güzel havalarda güzel gezilere...

4. Mezzy

Madonna’nın Göğüslerine Bir “Sanat Eseri” Olarak Bakmak

Ynt: Madonna’nın Göğüslerine Bir “Sanat Eseri” Olarak Bakmak Şansa çektiği Madonna fotoğraflarını resmen açık arttırma ile satmış. Bence de güzel çekilmemiş. Ama ders için çekilmiş fotolar olduğu için olabilir.
  5. Mezzy

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Eğer faytonlarla pan yapmak isterseniz tripod biraz gerekebilir. Ama benim kanım yanınıza almayın. Gittiğimiz saatte çok ışık olacağı için zaten pan metodu yapmak için enstanteneyi fazla düşüremeyeceksiniz. Genel...

6. Mezzy

Pentax K 20D Arıyorum

Ynt: Pentax K 20D Arıyorum Eheh fotoğraf makineniz elinize geçmese de bekleriz. Hem güzel bir ada gezintisi hem de bilgi, fikir vb. alışverişi olur :)

7. Mezzy

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) LİSTENİN SON DURUMU : 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) Kabataş 09.10 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur) (belki +1) 5- ufuk (Ufuk SARNIK) 6- Berksito (Berk Saraç) + 1 7- Nurtella...
  8. Mezzy

Pentax K 20D Arıyorum

Ynt: Pentax Olabilir aslında. Ben kendim için değil de, İzmir'den bir arkadaş için araştırıyorum. Size söylediği K7 fiyatı neydi acaba. Teşekkürler...
  9. Mezzy

Pentax K 20D Arıyorum

Ynt: Pentax Dün Hayyam'da K7 aradım bulamadım. Açıkçası dükkanlarda da Canon ve Nikon harici makine de göremedim. Sorarken K7'yi de sorarsanız sevinirim. Bir arkadaş istiyor da...

10. Mezzy

Atom Bombası

Ynt: Atom Bombası İşin ilginci Japonlar teslim olmasa atmaya devam edeceklermiş. Bu daha da acı bir sonuç.

11. Mezzy

Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Eheh ekipte yer varsa çok güzel kaynarız araya :D
  12. Mezzy

Atom Bombası

Ynt: Atom Bombası HİROŞİMA CEHENNEMİ (24).jpg numaralı fotoğraf aslında vietnam savaşında çocukların üzerine napalm bombası atılması sonrasında çekilmiş bir kare. 2. dünya savaşı ve atom bombasıyla alakalı değil.

13. Mezzy

Türkiye'nin Mantarlari

Ynt: Türkiye'nin Mantarlari Güzel fotoğraflar var. Güzel bir konu açmışsınız. Devamını bekliyoruz.
  14. Mezzy

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi 1- Koza Yardımcı..............Honda Civic 2- Mert Kiğılı....................LR Disco 3- Esra Akeroğlu .............Renault Megane sv 4- Mustafa Eraslan............Wolkswagen Beetle 1303s :D
  15. Mezzy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009) 7. gün yazısı yazılmadığı için buraya eklemedik. Onun yerine geçen perşembe günü hazırlanan 1 saatlik ege gezisi videosunu seyrettik. Böylece anılarımız tazelenmiş oldu.

16. Mezzy

Canon EOS 1D Mark IV

Ynt: Canon EOS 1D Mark IV Modların olduğu tekerleği kaldırmaları güzel birşey bence. Tam profesyonel işi olmuş böylece
  17. Mezzy

Canon EOS 1D Mark IV

18. Mezzy

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Valla ufak bir tatil yapmış kadar olduk. Cumartesi günü ben aşırı eğlendim sanırım. Tabi taşdemir'in arabası saolsun :P Cumartesiden bazı ayrıntılar vereyim. 2 tane dev ateş vardı. Gece gece denize giren iki sadist...

19. Mezzy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Eğer 4'den sonra oluşacak bir konvoysa ben de katılırım :) Varmısınız c.tesi aksam üstü kumda sıkı bir voleybol macına ))) birasına ))) varsanız... 1- ömer sak 2- ufuk sarıgül.UFUKK. 3- Mustafa Eraslan ( e o...
  20. Mezzy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Cumartesi saat 4'den sonra yolda sarı bir vosvos görürseniz o benimdir :) Sunrooftan fıstık atabiliriz fazla yaklaşmayın :P

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri