Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
E biz de artık fotoğraf yükleyelim. Çektiğim 85 fotoğraftan 44 tanesini koyalım. Gerisi bizde kalsın :D
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
Güzel bir havada yaptığımi bir gezinin daha sonuna geldik. Gezide emeği geçen gezenbilir kafilesine "Gezenbilir Fotoğraf Grubu" olarak ben de teşekkür ediyorum. Nice güzel havalarda güzel gezilere...
Ynt: Madonna’nın Göğüslerine Bir “Sanat Eseri” Olarak Bakmak
Şansa çektiği Madonna fotoğraflarını resmen açık arttırma ile satmış. Bence de güzel çekilmemiş. Ama ders için çekilmiş fotolar olduğu için olabilir.
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
Eğer faytonlarla pan yapmak isterseniz tripod biraz gerekebilir. Ama benim kanım yanınıza almayın. Gittiğimiz saatte çok ışık olacağı için zaten pan metodu yapmak için enstanteneyi fazla düşüremeyeceksiniz. Genel...
Ynt: Atom Bombası
HİROŞİMA CEHENNEMİ (24).jpg numaralı fotoğraf aslında vietnam savaşında çocukların üzerine napalm bombası atılması sonrasında çekilmiş bir kare. 2. dünya savaşı ve atom bombasıyla alakalı değil.
Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)
7. gün yazısı yazılmadığı için buraya eklemedik. Onun yerine geçen perşembe günü hazırlanan 1 saatlik ege gezisi videosunu seyrettik. Böylece anılarımız tazelenmiş oldu.
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Valla ufak bir tatil yapmış kadar olduk. Cumartesi günü ben aşırı eğlendim sanırım. Tabi taşdemir'in arabası saolsun :P
Cumartesiden bazı ayrıntılar vereyim. 2 tane dev ateş vardı. Gece gece denize giren iki sadist...
Eğer 4'den sonra oluşacak bir konvoysa ben de katılırım :)
Varmısınız c.tesi aksam üstü kumda sıkı bir voleybol macına ))) birasına )))
varsanız...
1- ömer sak
2- ufuk sarıgül.UFUKK.
3- Mustafa Eraslan ( e o...
Cumartesi saat 4'den sonra yolda sarı bir vosvos görürseniz o benimdir :) Sunrooftan fıstık atabiliriz fazla yaklaşmayın :P