Arama sonuçlarınız

1. suatkabal

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Adnan abi hayırlı olsun nihayet üye olabilmişsin.sevtap doğrudur adnan.

2. suatkabal

Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

Arkadaşlar güzel bir olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler.Araçları hasar gören arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.yapabileceğimiz birşey varsa her türlü yardıma hazırım. SAYGILARIMLA
  3. suatkabal

Bu Yaz Neredesiniz ?

Ynt: Bu Yaz Neredesiniz ? Uğurum öyle bir yazmışsınki gidecek yeri olmayanları bir yere götürecek gibi maaşallah.....şaka tabii 18 20 tarihlerinde trabzon.tummuz 5 9 fransa dönüyoruz.29 05 antalya sakın yalnış anlamayın.bunların hepsi toplantı döndükten sonra tatile nereye gideceğimize...

4. suatkabal

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Koza başta sen olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.eksiksiz muhteşemdi.
  5. suatkabal

"Paranın Gözü Kör Olsun" Demiyorum, Limuzin Sevenler Düşünsün!..

Ynt: "Paranın Gözü Kör Olsun" Demiyorum, Limuzin Sevenler Düşünsün!.. Mustafa abi bunlar ne yaw.güzel oyuncaklar.para var ama huzur olmadıktan sonra neye yarar abii.ben almayayım.

6. suatkabal

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Nadir abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

7. suatkabal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ailemize yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiz.güzel bir gezimizde görüşmek üzere.saygılarımla
  8. suatkabal

Bugün Doğan Üyelerimiz

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... Değerli tüm ailemin doğum gününü kutluyorum.SAYGILARIMI SUNUYORUM.
  9. suatkabal

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz faruk geçmiş olsun kardeşim.yılmaz sanada geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten önce emniyet herşeyde olduğu gibi.faruk yapabileceğimiz birşey varsa haberimiz olsun.

10. suatkabal

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Erhanım senin aracını zaten biliyoruz.yaptıklarını anlatmaya gerek bili yok .sen bu aracı normal stndartların çok üstünde masraf edip yaptığını biliyorum.erhan fotoğraflardan anladığım kadarıyla motor gücünü performansını göstermek istedin doğrumudur.şimdi bence yakıtı...

11. suatkabal

Galatasaray'ın Başarısını Kutlarız

Galatasaray,ımızı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
  12. suatkabal

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) selam koza benide eklermisin iki kişi olarak yer farketmez.

13. suatkabal

Anneler Günü

Ynt: Anneler Günü Tüm annelerin bu güzel gününü kutluyorum. SAYGILARIMLA
  14. suatkabal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Faruk Yüksel hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gaz basmak nasip etsin.maymunu yakinen çok iyi tanırım bizim çok kahrımızı çekmiştir modeline sakın aldanmayın deli bir makinadır.
  15. suatkabal

Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008)

Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008) Yüksel mükemmel. Bizde pazar günü balıktaydık Erhan'la beraber, bizimki boğazda olta balıkçılığıydı. Amma Erhan'ın niyeti kötü kendine takım yapıp zıpkınla denizdeyim bundan sonra off-road yalan olacak benim için diyor. Acemidir yanınızdan...

16. suatkabal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan tüm arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.... Güzel bir gezimizde görüşmek üzere.
  17. suatkabal

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Ali furkan arkadaşım sizin misafir perverliğinizi anlata anlata bitiremediler.gösterdiğiniz ilğiye tüm arkadaşlarım adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.en kısa sürede görüşmek tanışmak üzere. saygılarımla
  18. suatkabal

Belgrad Ormanları Gezisi (27 Nisan 2008)

Güzel gezi olmuş.fotoğraflar bir harika ellerinize gözlerinize sağlık.

19. suatkabal

Polonezköy Civarı Keşif Gezisi (27 Nisan 2008)

Teşekkürler uğur zaten espiriydi.sizlerde benim hep ruhumdasınız.
  20. suatkabal

İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008) Güzel gezi olmuş nadir abi ve diğer değerli arkadaşlarım.araçlarda olan arızalara gerçekten çok üzüldüğümü bildirmek isterim.nadir abi dediğin gibi canımız sağolsun ama keşke araçlarda sağolsaydı getirdiği gibi sağlam şekilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri