Arama sonuçlarınız

1. suatkabal

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Herkeze selamlar sedat bizleride iki araç olarak eklermisin.Bu sene niye bukadar az katılım var gerçekten çok merak ediyorum.Saygılarımla

2. suatkabal

28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012

Ynt: 28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012 Adaşım cep tel değişiklik yok değilmi??
  3. suatkabal

28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012

Ynt: 28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012 Adaşım kazasız belasız yarışlar diliyorum. hoşçakalın

4. suatkabal

Satılık Arazi Canavarı

Ynt: Satılık Arazi Canavarı Satılmıştır ilginize teşekkürler.
  5. suatkabal

Satılık Arazi Canavarı

Üniversal Maçka Yapımı CJ5 2,4 Dizel Toyata Haylü8h Motorlu Ön arka Nissan patrol difransyeller Sıfır TJM 12000 Vinç Snokker Mercedes Hidrolik direksiyon Sıfır Lastik Enjektör ve Pompa Revizyonu Yeni yapıldı Debriyaj seti yeni değişti 0532 235 03 06

6. suatkabal

14 Kasım 2010 da İstanbul Çevresinde Off-Road Etkinliği Düzenleyebilir misiniz?

Ynt: 14 Kasım 2010 da İstanbul Çevresinde Off-Road Etkinliği Düzenleyebilir misiniz? Değerli dostlar gelmek isterseniz bizler kemerburgaza gezmek eğlenmek için gidiyoruz bize katılabilirsiniz. Saat 12/30 hareket kemerburgaz opet benzin istasyonu tel 0532 235 03 06 herhezi bekliyoruz......SUAT KABAL

7. suatkabal

Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü

Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü BUnların yaptıkları ralli offroad değilki .Benim bildiğim offroad zekaya bilğiye dayalı olur.Altına güçlü motorlu aracı alan offroad yaptığını zannediyor. Sonuç hüsran ......
  8. suatkabal

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Arkadaşlar emeği geçen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Başka güzel gezilerde görüşmek üzere. HOŞÇAKALIN/SAYGILARIMLA
  9. suatkabal

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) Kareler harika konvoy başı olmak nekadar kötüymüş.doğru dürüst hiç resmim yokk. :P :P :P :P :P

10. suatkabal

Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010)

Beyoff fa bizleri misafir ettikleri için çok çok teşekkürler.çok güzel bir haftasonu yaşattılar bizlere organizasyon harikaydı (kurusıkıda olsa silahlar hariç)denizden hiç çıkmadık desek yeridir.gezenbilirciler nerelerdeydiniz gözlerimiz aradı sizleri?????başka güzel bir gezide görüşmek üzere...

11. suatkabal

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) GÜZEL insanlarla unutulmayacak güzel bir gezi oldu herkeze saygılarımı sunuyorum. BİZLERİN ÜZERLERİ KİRLENSE ARAÇLARI KİRLENSE HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. İÇİMİZ TEMİZ BİZİM.(erhan akyıldız)HOŞÇAKALIN
  12. suatkabal

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış (1-2 Mayıs 2010) Zerrin abla geldik ama sizleri göremedik ,gözlerimiz aradı sizleri.

13. suatkabal

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış (1-2 Mayıs 2010) Güzel bir yarış daha kazasız belasız bitti.GEZENBİLİR Aile üyemiz ADNAN OFLUOĞLU S1,de İkinci olmuştur. Güzel insan Değerli dostuma başarılarının devamını diliyorum. SAYGILARIMLA/HOŞÇAKALIN
  14. suatkabal

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) EVEEET Değerli arkadaşlarım güzel insanlar.yeğenimin düğününün oluşu bile beni,LOPEZE gitmeme maani olamadı.zamanımın kısa oluşunda bile haldun abimin yanında olmak güzeldi.Rıdvan arkadaşım geçmiş olsun camın...
  15. suatkabal

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Değerli dostlarım ve arkadaşlarım.Bizi bir araya toplayan Cemil kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.Eleştirilmek çok güzeldir hiç üzülme söylenenlerden birşeyler çıkarmaya bak.Organize olamadık diye sitemler var doğrudur onlarda zamanla böyle...

16. suatkabal

Beykoz Off-Road; Keşif Gezisi Duyurusu (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road; Keşif Gezisi Duyurusu (11 Nisan 2010) Selamlar 11 04 2010 sabah saat 9-da kavacık köprüsü üzerinde buluşup 9-15 Hareketle beykoza yola çıkacağız. GÖRÜŞMEK ÜZERE
  17. suatkabal

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) Gerçekten çok güzel üç gün geçirdik.Son günü yaşanan olay hepimizi üzdü acil şifalar diliyorum. Sakaryada gördüğümüz ilği ve misafir perverliği için tüm dostlarıma teşekkürler. ADNAN OFLUOĞLU başarılarının devamını...
  18. suatkabal

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) Başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabırlar versin. Güzel insanlar sizleri de hiç yalnız bırakmaya gelmiyor.Asfaltta kadar çıkardım,emanetini teslim ettim oralarda biraz dolaşıp ayrılırsınız diye düşünmüştüm. Duydumki ohhh oohhhh hatta şakaa...

19. suatkabal

Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010) Cem kardeşim gerçekten harika kareler.Ellerine sağlık. Aracınıda sakın satayım deme bundan iyisi yok bunu bilesin. SAYGILAR
  20. suatkabal

Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010) Arkadaşlar resimler videolar harika ellerinize sağlık. olcayto döktürmüşsün teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri