Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)
Herkeze selamlar sedat bizleride iki araç olarak eklermisin.Bu sene niye bukadar az katılım var gerçekten çok merak ediyorum.Saygılarımla
Ynt: 14 Kasım 2010 da İstanbul Çevresinde Off-Road Etkinliği Düzenleyebilir misiniz?
Değerli dostlar gelmek isterseniz bizler kemerburgaza gezmek eğlenmek için gidiyoruz bize katılabilirsiniz.
Saat 12/30 hareket kemerburgaz opet benzin istasyonu tel 0532 235 03 06 herhezi bekliyoruz......SUAT KABAL
Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü
BUnların yaptıkları ralli offroad değilki .Benim bildiğim offroad zekaya bilğiye dayalı olur.Altına güçlü motorlu aracı alan offroad yaptığını zannediyor.
Sonuç hüsran ......
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar
Arkadaşlar emeği geçen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Başka güzel gezilerde görüşmek üzere.
HOŞÇAKALIN/SAYGILARIMLA
Beyoff fa bizleri misafir ettikleri için çok çok teşekkürler.çok güzel bir haftasonu yaşattılar bizlere organizasyon harikaydı (kurusıkıda olsa silahlar hariç)denizden hiç çıkmadık desek yeridir.gezenbilirciler nerelerdeydiniz gözlerimiz aradı sizleri?????başka güzel bir gezide görüşmek üzere...
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)
GÜZEL insanlarla unutulmayacak güzel bir gezi oldu herkeze saygılarımı sunuyorum.
BİZLERİN ÜZERLERİ KİRLENSE ARAÇLARI KİRLENSE HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.
İÇİMİZ TEMİZ BİZİM.(erhan akyıldız)HOŞÇAKALIN
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Yarış (1-2 Mayıs 2010)
Güzel bir yarış daha kazasız belasız bitti.GEZENBİLİR Aile üyemiz ADNAN OFLUOĞLU S1,de İkinci olmuştur.
Güzel insan Değerli dostuma başarılarının devamını diliyorum.
SAYGILARIMLA/HOŞÇAKALIN
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
EVEEET Değerli arkadaşlarım güzel insanlar.yeğenimin düğününün oluşu bile beni,LOPEZE gitmeme maani olamadı.zamanımın kısa oluşunda bile haldun abimin yanında olmak güzeldi.Rıdvan arkadaşım geçmiş olsun camın...
Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)
Değerli dostlarım ve arkadaşlarım.Bizi bir araya toplayan Cemil kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.Eleştirilmek çok güzeldir hiç üzülme söylenenlerden birşeyler
çıkarmaya bak.Organize olamadık diye sitemler var doğrudur onlarda zamanla böyle...
Ynt: Beykoz Off-Road; Keşif Gezisi Duyurusu (11 Nisan 2010)
Selamlar 11 04 2010 sabah saat 9-da kavacık köprüsü üzerinde buluşup 9-15 Hareketle beykoza yola çıkacağız.
GÖRÜŞMEK ÜZERE
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)
Gerçekten çok güzel üç gün geçirdik.Son günü yaşanan olay hepimizi üzdü acil şifalar diliyorum.
Sakaryada gördüğümüz ilği ve misafir perverliği için tüm dostlarıma teşekkürler.
ADNAN OFLUOĞLU başarılarının devamını...
Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)
Başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabırlar versin.
Güzel insanlar sizleri de hiç yalnız bırakmaya gelmiyor.Asfaltta kadar çıkardım,emanetini teslim ettim oralarda biraz dolaşıp ayrılırsınız diye düşünmüştüm.
Duydumki ohhh oohhhh hatta şakaa...
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)
Cem kardeşim gerçekten harika kareler.Ellerine sağlık.
Aracınıda sakın satayım deme bundan iyisi yok bunu bilesin.
SAYGILAR